// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 449 / 539 oldal |
Két Milupa Biscotti vonalkódot adnék egy Huggies pelenka vásárlását igazoló blokkért.
már tudom 

ritka113
milyen játék van a milumillal?
milyen játék van a milumillal?
Milumil2, Milumil3 vonalkódot keresek. Cserébe van:
Pampers vonalkód, 500 Ft-os pampers kupon. dm illetve rossmann pont, libero nyuszifigura
Pampers vonalkód, 500 Ft-os pampers kupon. dm illetve rossmann pont, libero nyuszifigura
Szia ki!
Blokkom nincs, de 500 Ft-os Huggies pelenka kuponom van DM-be, ha esetleg arra cserélnél.
Blokkom nincs, de 500 Ft-os Huggies pelenka kuponom van DM-be, ha esetleg arra cserélnél.
Van :
1db -500 Ft-os pampers kuponom a Rossmann-ba
1db Huggies törlőkendő vásárlását igazoló blokk 1500 Ft-ról
cserébe DM pont, Spar pont érdekel!
1db -500 Ft-os pampers kuponom a Rossmann-ba
1db Huggies törlőkendő vásárlását igazoló blokk 1500 Ft-ról
cserébe DM pont, Spar pont érdekel!
3 pontot érő Pampers vonalkódokat cserélnék Huggies pelenka vásárlását igazoló blokkokra.
Sziasztok!
Maradt néhány felesleges pelusom:
- Libero maxi 27 db
- Pampers midi 15 db
- Pampers maxi 21 db
Pampers vk-ra cserélném őket. (csak 6 pont kell)
Maradt néhány felesleges pelusom:
- Libero maxi 27 db
- Pampers midi 15 db
- Pampers maxi 21 db
Pampers vk-ra cserélném őket. (csak 6 pont kell)
Sziasztok!
Rossmannban beváltható kupon:
-Pampers Jumbo Pack pelenkára -500ft
-Huggies DryNites pelenkára -300Ft
-Baba tusfürdő -150Ft
-szintén Baba tusfürdőre -60Ft
most csak azokat írtam be, amiket a babák tudnak "használni", de van még rengeteg, ha írtok akkor tudok többet is mondani
Jah főleg Spar pontokat szeretnék!
Rossmannban beváltható kupon:
-Pampers Jumbo Pack pelenkára -500ft
-Huggies DryNites pelenkára -300Ft
-Baba tusfürdő -150Ft
-szintén Baba tusfürdőre -60Ft
most csak azokat írtam be, amiket a babák tudnak "használni", de van még rengeteg, ha írtok akkor tudok többet is mondani
Jah főleg Spar pontokat szeretnék!
Minden játékról van kép a pampers.hu-n.Ott meg tudjátok nézni.
a csodamasináról én is kérnék képeket!
nagyon köszi!

nagyon köszi!

sziasztok,
a 2.program is elindult, gyűjtőt a köv.telcsiszámon lehet kérni:451-76-92, anya neve, tecsiszáma, címe, baba neve, születési éve kell, majd küldeni a születési anyakönyvi kivonatot!
a 2.program is elindult, gyűjtőt a köv.telcsiszámon lehet kérni:451-76-92, anya neve, tecsiszáma, címe, baba neve, születési éve kell, majd küldeni a születési anyakönyvi kivonatot!
Sziasztok!
Ha valaki megkapta már esetleg a Pamperstől a Zenélő csodamasinát, légyszi küldjön nekem képet róla!
Előre is köszi!
Ha valaki megkapta már esetleg a Pamperstől a Zenélő csodamasinát, légyszi küldjön nekem képet róla!
Előre is köszi!
Nem tudom hogy beírta- e már valaki:
Jó hír!
A program jelenleg egy második csoport számára is elindult:
· Az első körben a 2005. október 1. és 2006. március 31. között született kisbabák vehetnek részt.
· A második körben a 2006. április 1. és 2006. szeptember 30. között született kisbabák vehetnek részt.
Nem olvastam végig, de ha valaki tudja hol kell kérni vk-gyűjtőt megírhatná.
Jó hír!
A program jelenleg egy második csoport számára is elindult:
· Az első körben a 2005. október 1. és 2006. március 31. között született kisbabák vehetnek részt.
· A második körben a 2006. április 1. és 2006. szeptember 30. között született kisbabák vehetnek részt.
Nem olvastam végig, de ha valaki tudja hol kell kérni vk-gyűjtőt megírhatná.
Moncsi2!A z univernél nem a vonalkódot kell beküldeni,hanem az Univer feliratot.
encsi98
mennyiért adod a vizilovat?
mennyiért adod a vizilovat?
Sziasztok!
Lenne cserére 3 Dm pontom, egy Spar pontom, és 3 db Libero emblémám! Valamint 1db 500 Ft értékű Pampers Jumbó pakkos pelenka utalványom ami okt végéig jó a Rossmannban, és egy teli Rossmann kupon füzetem abban is van egy pelenka kupon! Cserébe 6 pontnyi Pampers Kódot szeretnék, és 2 rossmann pontot!
Akit érdekel írjon!
Lenne cserére 3 Dm pontom, egy Spar pontom, és 3 db Libero emblémám! Valamint 1db 500 Ft értékű Pampers Jumbó pakkos pelenka utalványom ami okt végéig jó a Rossmannban, és egy teli Rossmann kupon füzetem abban is van egy pelenka kupon! Cserébe 6 pontnyi Pampers Kódot szeretnék, és 2 rossmann pontot!
Akit érdekel írjon!
Van 20 db DM pontom, és egy pampers vizilóvam amit pampers vonalkódokra cserélném.
Nekem van az univertől párnám,lapos ugyan,de egy csecsemőnek pont tökéletes.
cica, köszi!