Bárhogy is, a vonalkóGGYa nem az vala, mint ami a leírásban szerepel... Totál más, biztosan van sok helyen, én a Zállé Interspárban láttam. A VARTA Longlife Power 4+2 AA ill. AAA megnevezés stimmel, az is, hogy méd in dzsőrmöni, a termék képe is stimmel, de a vonalkód alatti számsormég véletlenül sem 4903 121 436 és nem is 4906 121 436
Nem kérdezted meg a google-t, mi is az az EAN, amit keresel?

" alt="

">
Kedves Vágási Feri
rosszul gondolod..
.. a vonalkód az a ean kód. ami a sok kis hucut vonal azt húzza le a néni v te a zönkiszolgáló kasszában.. az alatta lévő szám sor pedig a "látható" változata ami ugyan azt rejti
Ja, és azt hiszem, hogy adott havi névsort csak bizonyos ideig hagyják fenn. (Ez több helyen "bevett szokás").
Betája
Szerintem mindig is 10 db nyertes volt. 20.000 Ft volt a nyeremény (fejenként), lehet, hogy Nálad ez az információ rögzült jobban. Azt meg, hogy a kihirdetés időpontjában 10-ből 9-en jeleztek vissza, nem érzem olyan komoly problémának (1000 oka lehet. Nyaralás, betegség, figyelmetlenség, spam mappa...)
Szerintem már önmagában az pozitívum, hogy van névsor, és nem hetek/hónapok múlva hirdetik ki!
A Lidl kérdőíves játéknál csak 9 nyertest számolok. Visszatekertem tavaszig, de én nem látom az előző hónapok nyerteseit. Nekem úgy rémlik, azelőtt 20 nyertes volt, most meg 10 minusz 1. Persze lehet, hogy csak nem ittam eleget...

" alt="

">
Passz, már eljöttem...
De totál más, mint amit keresünk.
Persze a vonalkód nem ean kód, gondolom én.
Ha viszont nincs rajta a terméken a keresett számsor akkor hogy vegyem meg? Na mindegy...
Előttem az Allllllleeeeee-ban egy házaspár 42ezerért vásárolt. Éggggy blokkon... Gondolom, nem hajtanak a hajóútra...
Varta
Lehet kapni 4+2 elemet, elméletileg az, ami a képen is van de qrvára nincs rajta a 490 612 1436 vagy 490 312 1436 szám...
zshajni én lefotozom a blokkot és készítek róla képernyőfotot így jelentősen kisebb méretű lesz a kép és engedni fogja feltölteni 😊
Bocs, ha már volt kérdés.
Nem tudom feltölteni a lipton blokkjaimat. Írtam a cégnek is, de válaszra sem méltattak.
Próbáltam mindenféle böngészőből , de semmi. Nektek hogyan sikerül?
kattaz
http://foodypromo.hu/
Küldeni nem, mert nem publikus a címed.
Comedy Club játék oldala behalt.
Tudja valaki, hogy melyik poénra kell figyelni és mik a válaszopciók?
Sziasztok!
Foody chips játékot sehol nem találom. Múlt héten még itt is fent volt.
Tudtok linket küldeni?
Előre is köszönöm.
Anbuci Dehogy haragszom, nekem ez játék, és nem bosszankodok akkor se, ha néha nem jön össze a nyeremény, és igazad van, a pontos játékszabály fontos! Van munkám, nem ebből élek, ez csak az élvezet, és csak lazán...😁
Anbuci Dehogy haragszom, nekem ez játék, és nem bosszankodok akkor se, ha néha nem jön össze a nyeremény, és igazad van, a pontos játékszabály fontos! Van munkám, nem ebből élek, ez csak az élvezet, és csak lazán...😁
Mol nál figyeljetek

" alt="

">
100.000 forint értékű OTP Prepaid Meglepetés bankkártya abban az esetben adómentes
nyeremény, ha a Játékoshoz köthető MOL Move tranzakció. Ellenkező esetben a nyeremény
értéke egyéb adóköteles összevonandó jövedelemnek minősül, amely után a magánszemély
15% SZJA fizetésére köteles. A magánszemélynek a juttatás negyedévét követő hó 12-ig a NAV
felé meg kell fizetnie a SZJA-t.
A Tibi játéknál hol hogyan lehet feltölteni a Metros vasarlast ? AP kód nincs csak számlaszám
meg van spambe volt köszi

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások