apri
Örülök.
Végre megérkezett a sokat emlegetett MP3 lejtászó Miskolcra. 128 MB, tértivevénnyel.
Krysztasz levele! KÖSZI

Knorr mágneses recepttartó és receptfüzet!
sulineten nyert négy tesó kapucnis pulóver

sada
igen, köszi!Egyből be is állítottam,köszi! de az e-mail címük a freemailben rekedt

A negatívban írtam erről, olvastad?
minya
delphyn levele,köszi
nem működik a freemail..

Tegnap ide is érkezett pallmall napszemüveg szintén a csavarozásnál repedt

Tegnap megjött a babzsákfotelem, illetve Andi levele (koala78), köszönöm!

Macskusz levele,köszi!
H. Ágnes levele,szintén köszi.
T. Bettina levele is ideért,köszike!
Knorr mágnestábla receptfüzettel.
A férjem is megkapta a Pallmalles szemüvegét, és persze ez is selejt!
Szerintem igencsak különös, hogy a megreklamált szemüvegek többsége vagy törött vagy pl. mint nálunk az egyik orrtartó vagy micsoda le van törve
Holnap biztos irunk a PallMallnek, mert szerintem ez nem volt szép tőlük!
Biztos hogy igy adták fel, és nem a posta taposott rajtuk!
Én beszéltem a Milkyvel 3 hete, akkor azt mondták, hogy jövő héten ( most már két hete ) postázzák. De márnak is ígérték már a postázást múlt hétfőre. Sajna egyik sem ért még ide...

Aki ma írt nekem a freemail-re, kérem, küldje el ide újra, mert azt bizony mostanában nem lehet használni.
Nem, de 1 beszélt vki velük vagy 2 hete és akkor azt mondták postázták.
Lehet, hogy időszerű lenne őket háborgatni tfjainkkal??
Milkyway hátizsákot kapott már vki?
megérkezett a Rowenta kávéfőző, a 7-én nyert bringás sisak, a 2. Nivea csomag is
Csodák csodájára hétvégén megérkezett a májusban nyert pallmall késkészlet a garantált tatyó és egy levél kíséretében, amiben arról tájékoztatják a páromat, hogy beküldéseit ugyan nem találták meg, de mivel rendkívül aktív résztvevője promócióiknak, ezúttal kivételt tesznek és elküldik a nyereményt!!!!!
Már csak azt nem értem, ha ennyire nincsenek meg a beküldött kódok, miért is nem engedett naponta akár 50-et beküldeni, ott és akkor valahogy mégis jól működött a memóriájuk...
Minya
Az enyém is ugyanígy!De nem a posta hibája,tuti!Dobozban is volt,ami még be sem volt horpadva,meg pufi borítékban is.Gondolja a pall mall,hoy "örüljünk,hogy kapunk"
Köszönöm a válaszokat. Mindkettő az orr résznél lévő csavaroknál van megrepedve, csillag szerűen, az egyik üveg meg máshol is keresztben.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások