nekem van kispárnám az univertől és elég lapos
van még fürdőlepedőm is de azt nem használom elraktam tartakéba .
van kb 40db emblémám akit érdekel írjon
énis már hetek óta szeretnék megszabadulnia 60db-tól de pampersre senki nem cseréli
azért gondoltam hogy bekéne küldenem,kispárnáért
ne hánykolódjanak itt szegénykéim

van univeres emblémám cserére, akit érdekel
Mondjuk azt énis látom hogy ott van hogy ?cm csak olyan lapinak tünik a képen

én beküldtem már a vonalkódokat de még nem érkezett meg. Remélem én is, hgoy valami jó kis párnát kapok, de ha megjön jelzem.
http://www.bebietel.hu/be.php?o=husegakcio
cica,
kérlek, írd meg, hogy ezt az univeres játékot, ill. kispárnát hol olvastad!
köszi!
Univerhez küldött már esetleg valaki bébikajás cimkét kispárnáért? Ha igen,milyen a kispárna?Rendes puffok kispárna vagy valami lapos vacak?Pár éve a liberó küldött egy ágynemű garnitúrát ami szörnyű pici volt(a takarójával épphogy belehetett takarni egy újszülöttet)
Megéri?
Hipp tejpép mindenkinek ha a Pólusi Dm-be vásároltok csütörtökön 13.-án.Mindenre 20% kedvezmény!
A 20% -ék 3 napig tart.
Intersparban rengeteg vizilovas pelus van. A Rossmannban meg a Liberohoz is van ajándék csomagolva, egy plüss pingvin.
5-ös méretűn nem láttál valahol?
Tescoban ma láttam ilyen pelust,és a 3-as méretűn volt a mini párna
Sziasztok Kaposvárra is megjött a vizilovas párna a dm-ben csak a jumbo 3-as csomaghoz adták a rossmanban meg csak a óriás 4-es hez.
Hugi,
melyik Rossmannban volt?Bp?
Nálunk sem volt kirakva a DM-ben, kérni kellett. De sajna csak 3-ashoz volt

Viszont a Rossmannban is volt

És a mi méretünkhöz
Ebből kifolyólag: van 4 Pampers pontom cserére, Balaton sms-es csomagolásokat szeretnék érte.
Ma délelőtt jött a DM-be, láttam is, szerintem szép.
DM, ha netán nics kirakva, kérd a raktárból az eladótól.
dörmimaci,
Dm-ben, Spar-ban, vagy Rossmann-ban van?
a Duna Plázában van vizilovas pelus, de csak a 4-9 kgosokhoz van csomagolva. Megkérdeztem, nem vennék e le és adnák egy 11 kg-oshoz, azt mondták nem. Pedig kellett volna pelenka.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások