Minya
Vetessd jk-be a postán!
Minya
Enyém az üveg "szegelésénél" van mind a 2 oldalon megrepedve az orr résznél, de nincd eltőrve
nekem épségben ideért!!
sztem mindenképp reklamáld meg...
Minya
Ebben a témában nem vagyok illetékes, nem jártam még így, de tuti, hogy reklamálnék. A postánál kezdeném, aztán a pall Mallnál folytatnám. Nem elég, hogy jó sokára kaptad meg, még útközben - akárhol - össze is törik mindkettő. Szorosan csomagolták össze őket, vagy lötyögtek, és azért törthetett össze? De valami tartót csak küldtek hozzá?
Megérkezett a 2 reklamált napszemüveg a Pall Mall-től. Mindkettő törötten

Járt még így valaki ? Érdemes reklamálni ?
A reklamáció eredménye: a PM Polaroid napszemcsi.
USB 40 levele

ahogy azt megígérte, ma hozta a futár a két marbi siskot...
így most már semmivel sem lógnak, úgyhogy jó lenne, ha nyernék valamit
ja, ez nem telhetetlenség ááám....

Hugi71
igazad van,de nem jártam szerencsével
Itt nyerted: http://www.humanaportal.hu/?p=games
felfújható tehén,csak már arra nem emlékszem mivel nyertem.
Most hozta futár a Marlboros bukósisakot!!!

Cif csomi
és egy jópár pulikutyus

Knorr mágnesek, felfújható tehén

Pall mall reklamáció után:polaroid napszemüveg,jobb mint az első!Kék keretes,üveges, fém "vázas",és tokban volt!
Annalotti, külön elkérték a címed, vagy automatikusan postázták a Velveten megadott cím alapján?
Knorr Receptkönyv + tartó
ÖKO-Pannon környezetbarát bevásárlószatyor. Vigaszdíjként kapják a legtöbb emblémát beküldő, nem nyertes játékosok.
Annalotti: hát a porszívóért baromira irígyellek, de azért örülök is neki hogy legalább fórumos nyerte, nem sajnálom tőled ne félj.

Nekem még soha nem sikerült nyernem semmit az NLC-n.

Múlt 7en megérkezett a Daewoo porzsáknélküli nanoszűrős porszívó (NLC), és egy Colgate-csomag.
Ma pedig Jack Daniel's pólót hozott a postás!! A pólót a B7-ben kellett volna átvenni, de voltak olyan kedvesek, hogy postázták!!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások