Quenne!
Az NGC nagyon korrekt, már akkor postázza az ajándékot, amikor felteszi a honlapra, hogy ki nyert. Nekem legalábbis tavasszal így jött meg plakát.
De Süni a könyvet is biztos meg tudja írni, mert nekik is sikerült már.
A plakát csomagolása is nagyon jó, esztétikus és nehezen nyitható.
Sajnos a posta túl nagy, és ha nem külön futár hozza a nyereményt, - lsd. most a Pepsinél - akkor sajnos keveredhetnek, ide-oda.
Én még a Libresstől soha nem kaptam termékmintát, pedig normális cég, annak idején amikor telefont nyertem tőlük(2 éve), külön futárral hozták ki ,és ezer papírt aláírattak.
Azt gondolom, hogy most már nemcsak egyre többen játszanak, hanem egyre többen jönnek rá, hogy értékes ajándékokat rejtenek a csomagok.
Sztim
kotar
Nem. Jól emlékszel. Még poénkodtunk is, hogy majd jövő nyáron használhatjuk...
A postán elveszett Dörmögő csomagomat a keresvény beadása után sem találták meg.
A posta elismerte a tévedést, feladót kárpótolták. A szerkesztőség megigérte mégegyszer elküldik.
A másik elveszett csomagom se ért a helyi postára le ( Boomer Twist)
így ezért is kárpótolni fognak.
Szégyen gyalázat, hogy harcolni kell azért ami egyébként is a miénk lenne. A másik kellemetlen dolog, hogy szegény kézbesítőmet cseszegetik, pedig ő aztán tényleg nem tehet arról, hogy a központi postán köddé válnak a küldemények.
De a példám bizonyítja nem teljesen szélmalomharc a posta ellen vívott küzdelem.
tanczos
Ha az a Pickwick fotel akar lenni, akkor ha jól olvastam talán sada hozzászólásában, Ő megérdeklődte és azt mondták neki, hogy augusztus 29-e körül postázzák, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
Timi !
Igen megadtam minden adatot e-mailt nem küldtek, söt egy levélre sm válaszoltak egyszer csak hozta a postás.
Néhány hónapja a gyümölcsteákkal volt egy játék, ahol az első 10 ezer (!) beküldőnek felfújható fotelt, vagy mi a szöszt ígértek. Három borítékkal pályáztam: egyet két nappal az akció kezdete előtt, egyet egyel előtte, egyet pedig az akció kezdetének napján postáztam.
"Természetesen" semmit nem kaptam.
Lehet hogy nem fértem be az első 10 ezerbe?

A Nesquik-es nyereményjáték nyertesei között megtaláltam édesapám nevét, címét, de (úszógumi) nyerményünket a mai napig még
nem kaptuk meg.
Írtam egy levelet a Nestle-nek, nézzenek utána. Nagyon készségesek voltak, és ezt a választ írták:
"...köszönjük, hogy kérdésével megkeresett bennünket.
Utánanéztünk és az Édesapja neve tényleg szerepel az adatbázisban.
A sorsolást követően minden nyeremény postára került, az úszógumikat július 15-én adtuk fel. Önök valószínűleg nem tudták átvenni a nyereményt. Ha a csomag visszaérkezik hozzánk, természetesen újra postázzuk, vagy személyes átvételre is lehetőség lesz. Amennyiben a csomag nem jön vissza, a postán fogjuk kerestetni.
Addig is szíves türelmüket kérjük..."
Gondoljátok még reménykedhetek? Mert ha a postán veszett el...
Nekem ma azzal a rohadt Maybelline-nel gyűlt meg a bajom! Lenyúlták a kuponnal együtt a blokkot! Vehettem én vacak beszáradt liqid diamons-ot meg cool effect-et meg expert eyes-t...e-mail elküldve a Loréal-hoz! :-\\
szepi
Köszi. Most írtam nekik, hogy árulják el, hogy postázták-e már. Nagyon nem szeretem ezt az állandó küzdelmet a postával

queene,
a kronikanova könyvcsomag sorsolás, ill.eredményhirdetés után kb. 3 nappal megérkezik.
novake,
a magyar borítékok nem éppen titkok és értékek postázására valók. A fejlettebb országokban általában perforált, vagy gyengített a zárólapka, kb. úgy mint a Carte D'Or-os SMS cimke, azaz ha ki akarod nyitni akkor szakad mindenfelé.
Egy vasi kollégiumban az volt a szokás, hogy a diákok a nevelőnél leadták a leveleiket, ő pedig naponta elpostázta. (Hogy miért nem képes egy diák maga bedobni a levelesládába, azt ne kérdezzétek. Valószínűleg bélyeg hiányában otthagyták a leveleket a bélyeg árával)
Az egyik tanulónak tűnt fel, hogy a simán leragasztott boríték mindig tixo-val leragasztva érkezik meg. Csináltak egy kísérletet: egy borítékba három lapot tettek be kicsit extrémül elrendezve, plusz 500 forintot. A levél megérkezett a címzetthez, persze leragasztva. Az 500 forintos is megvolt, a lapok azonban más sorrendben voltak a borítékban, mint amikor leragasztották. A nevelő valószínűleg jókat csámcsogott a középiskolások irományain...
tanczos
Hát én is a csomagok elkallódásától féltem jobban, ezért nem akartam nagyon postafiókozni (bár azért morogtam volna, ha az Eiffel toronyba szóló nyeremény-jegyek elvesztek volna).
De úgy tűnik, a levelek előkerültek a postásunk szekrényéből, már csak a csomagjaimat hiányolom...

De tartok tőle, hogy azokért még vívnom kell
Fiúk-lányok, a NGC ajándékokra mennyit kellett várni? És a kronikanova csomagra? Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy a postát zaklassam, vagy kérdezzem meg őket, hogy egyáltalán feladták-e

queene,
"Mondhatták volna azt is, hogy béreljek postafiókot, azt is megtettem volna"
Lehet hogy abban sem lett volna sok örömed.
Nekem 7 éve van postafiókom a szombathelyi postán. Alapjában meg vagyok vele elégedve és a kiadóban is kedvesek a hölgyek, de néha becsúszik egy-egy bosszantó baki.
Az adó 1% felajánlása előtt vártam egy csomagot a WWF-től, mert bevállaltam, hogy ismerőseimmel terítem a képeslapjukat Szombathelyen és néhány plakát kihelyezésére is kértem engedélyt.
A csomagot nem kaptam meg és már vészesen futottunk ki az időből, így Budapestről küldtek még egy csomagot. Amikor mentem átvenni akkor két csomagot tettek elém, plusz a nyomtatványt, amit alá kellett írnom az átvételhez.
Csodálkoztam a két csomagon és az egyiken csodák-csodája másfél héttel azelőtti érkezési bélyegző volt. Amikor szóvá tettem csupán annyi volt a reakció, hogy ja igen, túl nagy volt és letették a földre, valaki meg rápakolt, ezért nem vették észre. És semmi "elnézést", vagy hasonló. Azért ez nem teljesen normális dolog.
Nem is negatív, inkább furcsa...
Lezártam a Haribonak szánt levelet és leragasztottam celluxszal is. Mindig így szoktam lezárni a leveleket. Utána jutot eszembe, hogy nem jelöltem be a kis pályázati szelvényen, hogy milyen maci látható az Opel Agilán.
Minden nehézség nélkül, egyszerűen le tudtam húzni a culluxot és utána még a borítékot is ki tudtam úgy nyitni, hogy nem látszott rajta semmi sérülés! Eddig abban a hitben éltem, hogy nem lehet nyom nélkül felnyitni a borítékokat. (Vagy ha igen, nem ilyen egyszerűen.)
Én voltam.
Elfelejtettem bemutatkozni

Anonymous
Nem hagyom annyiban, nem az első összetűzésem ez a postával, azt látom, hogy trehányul, oda se figyelve "dolgoznak" és nagyon sok köztük a tolvaj.
Eddig is úgy értem célt, ha a posta honlapján írtam panaszlevelet, akkor leszóltak ide a helyi postára és csak ilyenkor történt valami. Nem érdekel, hogy ki kap fegyelmit, nem hagyom békén őket. Ha én dolgoznék így, páros lábbal rúgnának ki az első eset után, a postának meg nem az első húzása ez, hanem a sokadik!!!
Igenis felháborít!
Mondhatták volna azt is, hogy béreljek postafiókot, azt is megtettem volna, de ezt a megoldást ők javasolták, akkor igenis teljesíteni kellettt volna.
Elvileg ma délutánra kiderül, mit találnak meg, és amiről tudok, hogy meg kellett volna érkezzen, azt leverem rajtuk!!!!!
Igazam van, és megvívok velük, ott is csak emberek dolgoznak, keressék meg, hol hibáztak!!!!!
Nem ez van a 'Coca-Cola sms játék' fórumban? Az illető is idézte valahonnan.
Ezt már láttam valahol de jó

A neten találtam. Lehet hogy valamelyikőtök a férjére ismer a t. levélíróban...
"Kedves Fortuna!
A feleségemet már régen elcsábítottad. Mindenféle nemnormális akcióban részt vesz. Olyan öblítõszert vásárol, aminek ki lehet vágni és beküldeni a címkéjét. Bármibõl lehetõleg olyat vesz, amihez kötõdik valamilyen nyereményakció. Mindenrõl szorgalmasan beküldi susmusban (SMS) a kódokat. Nálam azzal tette be végképp a kaput, hogy Kaiser helyett Sopronit vett (nem olyan rossz az a Soproni, ha attól az enyhe döglöttmacska-bukétól eltekintünk), mert az beszél.
Persze nem õ az egyetlen. Rokon házaspár is ilyen. Mindketten az autókereskedelemben dolgoznak. Az egyiknek olyan kocsija van, hogy még az index is gondolatolvasós-elektronyos. A másiknak meg már nem lehet semmit szerelni a kocsijába, mert ami extra létezik, az már benne van.
Ezek után azt magyarázd meg nekem, légyszíves, hogy mi a mocskos istennyiláért velük nyeretted meg a Coca-cola játék fõdíját, egy piros Peugeot 206 CC-t, he???? (A négyszemélyes Beach House VIP hétvégét leszarom.) Te is csak egy rohadt szûzkurva vagy, Természet Anyánkkal egyetemben, aki csak azzal nem baszik, aki ácsingózik utána. Vedd tudomásul, hogy végeztünk egymással, a feleségemnek a kezét letöröm, ha csak egy lottószelvényt is meglátok nála.
Gebedj meg,
Fisher99"
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások