Guru vagyok én is.

" alt="

">
Nekem van értelme tovább termelni, mert csak így lesznek babszemeim, aki kódot is küld be annak szerintem lényegtelen, az a pár babszemecske

" alt="

">
Hát ezt jól megválaszolták!
Ez csak kivonat a játékszabályból.
Az igaz, hogy minden elkészült kávéért (guru szint elérése után is) babszemekkel jutalmazzák,de eddig nem derült ki, hogy bármilyen más előny származna a sok termelésből.
A kérdésem az volt, hogy érdemes -e még a kávégurunak is termelni tovább? Lesz-e még a sok üveg kávénak valami jutalma?
Ezt írták:
Köszönjük, hogy levelével megkeresett bennünket.
Minél többet termel, annál magasabb szintre juthat, és annál több parcellán fog tudni kávét ültetni. Így gyűlnek majd a babszemei, amikből aztán Sorsjegyeket vásárolhat és a különböző szintek elérésével egyre magasabb értékű ajándékokra vehet sorsjegyet.
Még egyszer köszönjük levelét. Amennyiben további információra van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk ismét
bizalommal a megadott elérhetőségeken, mindig szívesen segítünk.
Üdvözlettel:
Reggel óta nem tudok belépni a kávéfarmra, nem jelenik meg az oldal. Mit csináljak szerintetek?

" alt="

"> hülye vagyok...
Azok a Heineken nyeremények, nem Nescafé farmos

" alt="

">
Miért van a sound jegyek esetében ennyi pótnyertes? Mégsem töltődött meg a dézsa?
sada:

" alt="

">
marycsiga: Még van esélyed a következő sorsoláson! Csak legyen pénz is benne! Ahogy kívántam!

" alt="

">
Az esélyt meg tudtam adni,vettem 1 sorsegyet,csak sajnos nem nyertem törölközőt

" alt="

">
majd talán máskor.
Nyugi, nem törlek kerékbe.

" alt="

">
sada: Bocsánat, akkor én maradtam le eddig a kerékről!

" alt="

">
Sebaj! Jobb későn, mint soha!!!

" alt="

">
Újra?
Most nem látok ott semmit.
+5*500 babszem volt eddig:
bőrönd
kút
kanna
kerék
kút újra töltés
Szép napot! Akik még nem fedezték fel: pörkölő-őrlő üzemnél kerékre kattintsatok, plusz babszemeket kaphattok!
Balaton Sound nyertesek, eddig:
Kovács Lászlóné, Ózd
Szabó Annamária, Bp.
Szekeres Ágnes, Gyöngyös
..........
..........
sada
Én is a sorsjegyes jobb felső sarkában kerestem az x-et, nem a monitornál, gondoltam, világos...
Értem a sorsjegyet, akkor még kissé odébb vagyok.
Beállítás kérdése...
De nem a monitor jobb felső sarkában, hanem a sorsjegyes "postit" jobb felső sarkában.
Ha már lesz 5 üveg kész kávéd, akkor farmer leszel és vehetsz sorsjegyet.
De a sorsjegyek szintfüggőek.
Farmos nyeremények 07,18
Farmer szinttől:
20 db ajándékcsomag 2.200 babszem
20 db termosz 2.500 babszem
50 db egér 1.800 babszem
10 db törölköző 3.000 babszem
Mester szinttől:
3 db babzsákfotel 18.000 babszem
15 db pendrive 4.500 babszem
15 db páros mozijegy 2.500 babszem
4 db Green blend csomag 5.000 babszem
1 db Rowenta Wet & Dry hajnyíró 15.000 babszem
2 db Sziget jegy 6.000 babszem
Guru szinttől:
1 db Rúdporszívó 30.000 babszem
1 db Sony PS3 50.000 babszem
1 db Rowenta Respect Hajvasaló 25.000 babszem
1 db Sony Xperia 35.000 babszem
összesen 144 db
sada
Köszi, nekem úgy lászik más a monitor méretem, mert az oldal jobb felső sarka hiányzik. Hiába gúrítom oldalra a képet a lenti gurigával, a jobb része akkor sem jön elő. Gyanítottam, hogy tényleg kellene lennie egy x-nek, mert a többinél látom, de itt nem.
Másik kérdésem, nem akarok nagyon belemerülni a játékba, de mikor kapom már végre sorsjegyet? Most építem a pörkölő üzememet, ha ez segít vmit...
Ha kattintok a sorsjegyekre, utána hogy tudok visszamenni az oldalra? Hogy tudok kilépni a sorsjegyes oldalról?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások