Kuponkódok cserére várnak:
Betterme appba 20 USD (7200 Ft) kedvezmény
Huawei experience Store 10.000 Ft kedvezmény
exido
Már ellelt a decathlon utalvány
peralgin
Érdekel a Decathlon utalvány csere
Sziasztok 😊
Kajla útlevél számot szeretnék kérni memória kártya játékot lehet vele igényelni.
Kislányom nagyon szereti az ilyen jellegű játékokat. ☺️
Köszönöm 😊
Hervis utalványt vásárolnék.
Sziasztok! Nagyon-nagyon szeretnék egy legalább 2100 Ft-os Pólus Centeres blokkot. Nincs véletlenül valakinek? (Jó a Rossmannból, kávézóból, Dm-ből, Libriből..... szinte bárhonnan)
12.000 Ft. értékű ajikártyát (mézeskalácsos) ajikartya.hu cserélnék vmire. Akár sparos vagy lidles 10.000-es kártyára, amiből költöttél 2.000-et kb, és maradt rajta 8.000 körül. Vagy ajánl vmit.
Tinder Plus féléves előfizetést cserélnék (kuponkód, tehát pillanatok alatt tudom online is továbbítani), egyben kifizetve előre a 6 hónapot kb. 20 eFt-os mutatvány, ha jól tudom, ha pedig havonta fizeti valaki, akkor több mint 30 eFt. Szívesen elcserélném valami számomra hasznosabb utalványra (akár az előfizetésénél alacsonyabb értékben is) és/vagy Penny Párnapajtik matricákra 😊
Cserébe érdekel:
- játékbolt
- bababolt
- élelmiszerbolt
- könyvesbolt
- drogéria
- műszaki áruház
- általános nagyobb webshop, mint pl. emag
- lakberendezési áruház
- akár még ruhabolt (főleg olyan, ahol van gyerekrészleg, pl. H&M, C&A stb vagy second hand, pl. Háda, Cream stb)
utalványok (de mást is meghallgatok), mint említettem, akár az előfizetés értékénél alacsonyabb értékben is megegyezve, valamint
Párnapajtik matricákra is örömmel cserélném 😃
Illetve, mint ahogy azt a Nem csere-bere, hanem vásárlás témában is jelzem, akár eladó is 13 eFt-ért, utalás után tudom küldeni a kódot, természetesen teljesen érintkezésmentesen 😊 (Érvényes/beváltható: 2021.11.23-ig)
(reka.kelemen413@gmail.com)
DECATHLON utalványt BOOK24-re cserélnék
Sziasztok!
Lidl szakácskönyvet cserélnék RAMA könyvre
Sziasztok! 10.000 Ft-os Karcher utalvánnyal tudna valaki esetleg kezdeni valamit? Kb. bármi más értelmes utalványnak örülnék helyette, akár 10 eFt-nál kisebb értékben is (aminek a beváltása lehetőleg nincs minimális vásárlási összeghez kötve), Penny pontokat szintúgy nagy örömmel fogadnék, de nyereménytárgyak, játékok a gyerekeknek stb is érdekelnek, elég sok minden (játszós blokkok nem)

" alt="

"> Előre is köszönöm szépen, ha valaki megszabadít tőle

" alt="

">
Sziasztok. Lidl szakácskönyveket cserélnék egy tavalyi is van valami nyereménytárgyra, vagy utalványra. Minden fóliázott, bontatlan. Pontokat, blokkokat nem kérnék...
Győri Plaza játékon nyertem és párom is 1-1 db 5000 ft értékű Budmil kabátra beváltható ajándék kártyát. Ma vettük át. Összesen 2020.12.31-ig érvényes. Csak kabátra! Az van ráírva 2003-as modell,de ott megkérdeztük azt mondták bármelyik kabátra. egy kabát minimum 31000 ft,de átlag közel 38000 ft. Aki szeretné(elég szűk a győri kör) elcserélném akár gyermelyi blokkokra is. Nem tudom 2 kártya összevonható-e mert akkor már tudtam ezt nem használom fel.
Telekommal nyert 2000 Ft-os Líra kupont keresek.
Cserébe van Penny pont, vagy mit kérsz érte?
még mindig keresek zsebkést, elsősorban cserére, de ha csak kp, akkor írd meg kérlek, h mennyiért adnád. (Budapesten lehetséges a személyes átadás, v foxpost, v posta)
114 db Penny párnapajtik matricám van nyereménytárgyakért vagy utalványért.
Mit adnál érte?
16.000 ft értékű DRK utalványaimat más utalványra cserélném.
Cserére van:
- Milka L-es pulóver
- Home hajsimító kefe.
Szeretnék: reál 2000 feletti blokkot vagy más játszóst.
Esetleg valaki érdekel Telekomos magenta színű sál Aranycsapat feliirattal? Nyereményjátékos blokkok jöhetnek cserébe....
sfh001!
Az enyém Vegetás nyeremény, nem Unileveres. Az Unilever a sorsolás napján értesít.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások