An.13
És nagyon köszönöm itt is!

" alt="

">
Én ebbe a topicba még nem írtam,de sajnos Barbi engem is rászedett.De nekem Budapesti címre kérte a válaszborítokot,amibe betette volna a vk-okat

" alt="

">Az első e-mailemre még válaszolt is,hogy hétfőn feladja,de tegnap óta semmi

" alt="

">Na bebuktam 146 Sport kódot,amit mailben is átküldtem.Csak azt szeretném tudni,hogy azon a pesti címen amire el is küldtem mit gondolhattak,ráadásul egy részemre megcímzett boríték is volt benne

" alt="

">
lasiesta
A tévedések elkerülése véget - én is felajánlottam a számomra felesleges hűtőmágnest de én el is küldtem mindenkinek aki küldött borítékot!!!
Aminek nagyon örültem is

" alt="

">
Köszi itt is Timso!
Ez tényleg nem szép

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Én nem felajánlottam, hanem meglepiként küldtem is hűtőmágnest, tehát vannak még ilyen emberek is, nem csak olyanok...
A válaszborítéknál a bélyeg leáztatható... a postakészt meg kicseréltetheti,ha nincs rajta postai pecsét!!! (magyarul ezzel is nyert!)
gyanus volt a nickje, a szövegéről, a napi x beírásáról nem is beszélve...
A válaszbori jó ötlet, de én az ilyenből kinézem, hogy képes megírni: nem kaptad meg? Pedig feladtam...
Én amúgy még meg is lepődtem, hogy vannak ilyen kedves emberek akik felajánlják/ja. a számukra felesleges hűtőmágnest.. hát a meglepődésem eddig tartott... :-((((( köszi barbi a bombis mágnest....
...ezért nem ajánlok én csak ismerős fórumosnak fel ...

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Hát vagy 2 hétig kunyerált a csaj. Az alatt jól megszedhette magát

" alt="

">
Hát az biztos, hogy tényleg nagyon jól megszedte magát!! Nagyon örülhetett akkor a markában, hogy mennyi mindenkit tudott becsapni!
én ezért nem szeretem a felajánlásokat sem,mert tök sokszor úgy járok,hogy egy köszönöm sincs érte. pl. Krajnyik Cintia amikor elle kártyát kért ,én feladtam neki,majd érdeklődtem,hogy megkapta-e ,de még csak nem is válaszolt( még jó,hogy válaszborítékot kértem)sokszor járok így
Akkor jól megszedte magát.
enyémet is beváltotta,de az más tészta,mert én felajánlottam a regimet neki. de bánt,ilyenkor amikor kiderül,hogy mást meg átvágott
Na én is beállok közétek, bár úgy gondoltam várok hétvégéig, de ha beírtátok, akkor én is. 400 energiapontot csalt ki tőlem. Legfőképpen azért bánt a dolog, mert chicaloca barátnőmnek is (és sok más fórumosnak is) szüksége lett volna rá.
Én hü..e, még védtem is, amikor írtátok, hogy sokat kunyizik, mert más régi motoros is pár pontot kéregetett, hogy legyen neki egy kulcstartója, amikor cserében küldtem neki 1-2 héttel előtte 2800 pontot.
Tanulópénzt megfizettem, újaknak csak akkor küldök bármit is, ha ideér a csere. Természetesen régieknek azonnal küldöm.
Ő volt az aki ,"szívesen " beváltotta volna Nobika pontjait magának ....
"a rák egye ki a máját.." ahogy győzike mondaná.... :-DDDDDDD
jelica!
Nekem is twinnerrel meg marssal tartozik bár már a Twinner nem is aktuális!Én nem a felajánlásokban hanem a csere-berében akadtam vele össze bár a lényegen ez nem változtat,ezek szerint jól bedőltünk neki páran!(:
Nekem twinner vonalkódokkal tartozik és azért bánom a dolgot, mert annyi mindenki másnak adhattam volna azt a sportszelet kódot, olyan sokan kérték a felajánlások topicban.....

" alt="

">
Barbi15 volt a nickje!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások