Változó a regisztrálási lehetőség. Az előző játék alatt segítségemmel reisztrált a barátnőm, nyert is egy hátizsákot. A párom is akkor szerettem volna, de azóta sem sikerült. Egyszerűen nem hívják fel

A cigis játékok sajátja, hogy az aktuális játékra gyakorlatilag sosem tudsz regizni. De a következőn már tudsz játszani, csak jól őrizd meg a kódot!
Én is 3 napja regeltem és nem engedett be a rendszer (ja, először nem kaptam két napig meg a kódot, úgyhogy ezért telefonáltam újra ma). Felhívtam őket megint, továbbították valami szakinak, aki ma délután hívott, hogy most már jó, be tudok lépni. Az a baj, hogy mint kiderült, a játék 7-én délig tart. Tehát hétfőn még fel tudod őket hívni a 40-es számon (pallmall.hu - gyik), de már csak aznap a megadott határidőig tudsz játszani.
Próbáld meg az oldalon a jelszó emlékeztetőt!
Segítenétek abban, hogy hova kell fordulni olyankor, hogy 3 napja hívtak a Pall Mall től, s sikerült regisztrálnom. Mondták, hogy pár órán belül küldik a kódomat e-mailben. Azóta sem érkezett meg. Van esetleg valami cím vagy telefonszám ahol érdeklődhetek?
Ja, és a lakberendező tologatásban,ha segítene vmi,mert egyszerűen nem megy.

Meg abban a "cső-kirakóban". Köszi!
PM. játékokban tudtok segíteni a különbségkereső érdekelne,9-et megtaláltam.
Cserébe a 2 rejtvény megoldást,megmondom,lécci mélbe írjatok,köszi.
cirmus22 Hozzászólás - 2007. december 31. :: 08:51
Szeretnék Pall Mall kódokat!
mailto:cirmus22@freemail.hu
Anyukád beregizik az adataival, csak egyeztessetek előtte, hogy mennyit szív, mit és mióta...
Jobb, mint ha egy idegen regizne helyetted...
23 éves vagyok, bőven nagykorú és hála égnek senki nem dohányzik a családban, így nem tudok senkit megkérni. De igazatok van, én szúrtam el, mert amikor felhívtak nem vágtam rá, hogy gyárkémény vagyok, csak annyit mondtam, (azt hittem elég) hogy kocadohányos vagyok, erre jött a válasz, hogy sajna az kevés, viszlát.
na mind1...
psy: bocsi, de ezt nem mia mondja, hanem ez a szabály. De ezt már egyszer régebben kitárgyaltuk. Csoki , macskakaja az más. A cigire szigorú szabályok vonatkoznak. mellesleg nem értem hogy érted azt hogy valaki regeljen a nevedben? Akkor kérd meg anyukádat vagy apukádat aki cigizik. Csak van egy nagykorú dohányos a családodban ha már ennyire akarsz játszani.
mia: már bocs, de ez butaság és diszkrimináció... Nem leszek etől dohányos, pusztán a barátaim kódjait szeretném felhasználni, ha már ők nem játszanak.
A te érvelésed alapján pl aki amúgy nem eszik balatonszeletet, akkor a ha nyerni lehet vele, akkor se egyen, vagy ne etesse a whiskast a macskájával a vonalkódért, ha amúgy a macska a frieskist szereti...
Nem értem, miért kell valakit kirekeszteni egy játékból, nem vagyok olyan hülye, hogy rászokjak a cigizésre és ezért bűnhődnöm kell. Hűha. Elég nagy probléma.
Én csak segítséget kértem, hogy valaki regeljen a nevemben, a kapott kódjaimat szeretném felhasználni. Bocs.
psy
Ez azért van, mert ha nem dohányzol, akkor nem játszhatsz. A játékok itt csak a dohányosoknak szólnak. Ez nem dohányzásra szoktató játék.
Van olyan játék,amivel pl csak a kismamák játszanak, mivel pelenkát kell esetleg venni hozzá. Ha neked nincs gyereked, akkor nem veszel pelenkát azért, csak hogy játszhass. Itt meg ha nem dohányzol,akkor ne játssz. Ez a szabályzat.
Ez a játék simán csak a dohányzóknak szól. Megbüntethetik őket, ha kiderül az ellenkezője....Ezért nem lehetnek már szórakozóhelyes promóciók sem és azért nem lehet reklámozni a dohánytermékeket.
Marty04, szökebabu, ptune: köszönöm szépen a kódokat, nagyon aranyosak vagytok!!! Puszi

regelne valaki a nevemben pallmallen? Én barom megmondtam amikor hívtak, hogy nem vagyok nagy dohányos és emiatt már nem is regelhetek

Ha valakinek van felesleges PM kódja, akkor küldjön nekem párat légszi!
Köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások