sziasztok
a lays honlapját el tudjátok érni, ha a google-ba beírjátok.igaz a játékkal kapcsolatban semmi nincs,de lehet nekik írni zaftos hozzászólásokat:-)
Lay's nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 46 / 58 oldal |
Mostánában ahogy 1re több új nyereményjáték van elkezdtem újra játszani! Láttam a boltban ,h. van akciós Lay's ,de mint mindig most is 1 olyan értetlen nyereményjátékot csináltak, mint tavaly. ( tavaly is vettem kb. 3 chipset és utána többet nem)A foci vb-s is értehetetlen volt, de nem értem, miért kell ennyire bekavarni, hogy pénz is lehet a zacsiban vagy nyereménykátrtya vagy semmi(velem ez fordult elő). Három válsztás közül kéne válsztani a Lay'snek! Mert ez így ***r!
Én még nem nyertem ipodot, pedig már beküldtem néhány kódot különböző időpontokban, de soha ne jókor - érdekes módon...

Amíg el nem olvastam a hivatalos játékszabályt a neten, nekem fel sem tűnt, hogy a jelenleg futó nyereményjátékban, a zacsiban lévő kuponokon a 2006-os évszám szerepel!
A napi sorsoláson nyert már valaki közületek iPOD-ot?
Nekem az sem világos, hogyha 84 előre kisorsolt nyerő időpont van, akkor hogy nyerhető meg április 1.-től, június 30.-ig napi 1 iPOD, amikor ez az időszak 91 napot foglal magába?

A napi sorsoláson nyert már valaki közületek iPOD-ot?
Nekem az sem világos, hogyha 84 előre kisorsolt nyerő időpont van, akkor hogy nyerhető meg április 1.-től, június 30.-ig napi 1 iPOD, amikor ez az időszak 91 napot foglal magába?

én is annyi...

nem sokat 400 ft,a 3 tippből,de az sms-ben csak azt írták,hogy aug hónapban,azt hittem legalább az elején,már rég vége a játéknak

nem...
csak aug. végén töltik fel...
te mennyit nyertél...???
csak aug. végén töltik fel...
te mennyit nyertél...???
Még senki nem kapta meg a nyeremény feltöltést?
Én egy lays chipset vettem, de miután olvastamhogy milyen s*** ez a játék! Utána többet nem! Ebben az egyben sem volt kártya ráadásul a chipset is hanyagolták belőle! A lays is tudta hogy elb*****k ezt a játékot és remélem a következő(k)nél majd tanulnak belőle! Esetleg a követekező VB-re!:? És akkor rászánom magam erre a játékra!
Jó,hogy vége ennek a pocsék játéknak is,egyetlen tárgynyeremény nyertesről se hallottunk,csak 100-max. 500Ft-ot nyerőkről.
Ma 3-om kártyám is volt,különböző idővallumokban küldtem be,tippeltem,és minden időpontban csak 100Ft-ot ajánlott fel,ha jó a tipp.
Ami tul. képpen nem is 100Ft,max. 70,mert -30Ft elmet 1 sms-re.
Nem volt 1 nagy szám ez a játék se,úgymint tavaly/amikor 300Ft alatt rá se töltötték/,sok chipsben kártya sem volt,ha meg igen,csomó már lejárt.
Ma 3-om kártyám is volt,különböző idővallumokban küldtem be,tippeltem,és minden időpontban csak 100Ft-ot ajánlott fel,ha jó a tipp.
Ami tul. képpen nem is 100Ft,max. 70,mert -30Ft elmet 1 sms-re.
Nem volt 1 nagy szám ez a játék se,úgymint tavaly/amikor 300Ft alatt rá se töltötték/,sok chipsben kártya sem volt,ha meg igen,csomó már lejárt.

állt a boltban...:S...
Ez poén,öcskös evett ma 1 chipset,és végre volt benne kártya,ami ugyan 05.25.-én lejárt,pedig nemrég lett véve a Lays! 

zszs!
igen, mert vodára nem tudnak feltölteni, ezért ha arról küldöd, akkor csak akkor tudod megkapni, ha legalább 10e.et nyersz, mert onnantól már bankkártyára adják..
igen, mert vodára nem tudnak feltölteni, ezért ha arról küldöd, akkor csak akkor tudod megkapni, ha legalább 10e.et nyersz, mert onnantól már bankkártyára adják..

Melinda!
Úgy tűnik, semennyit nem nyertem vele, mert a németek a hosszabbítás után , a büntetőkkel tudták csak megnyerni a meccset....
Úgy tűnik, semennyit nem nyertem vele, mert a németek a hosszabbítás után , a büntetőkkel tudták csak megnyerni a meccset....
sada: NEM! Küldtek az sms-em megérkezése után egy válasz sms-t, hogy gyorsan küldjem el ugyanezt NEM VODÁS számról is, mert azon 10 ezerig nem tudják jóváírni

Szia Zszs! Szeretném megkérdezni, hogy a német győzelemmel mekkora nyereményhez sikerült jutnod? Köszi
100-10ezerig RÁtöltik a vodás kártyádra!!
... és azt ne is mondjam, különben is vodás vagyok?
Örüljek, hogy nem nyertem? 10 ezer alatt úgyse töltötték volna a kártyámra... negativ diszkrimináció...
Örüljek, hogy nem nyertem? 10 ezer alatt úgyse töltötték volna a kártyámra... negativ diszkrimináció...wow, végigszurkoltam a német-argentin meccset... bár igazam lett, a németek nyertek, de arról már ugyancsak nem tehetek, hogy csak a tizenegyesekkel

Nem olvastam végig az egészet de, igazából nyert már itt valaki feltöltésen kívül valami jobb dolgot(iPod-ot stb.) Elég értelmetlen játék!