Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 46 / 93 oldal |
valaki tud valami pontosabb infot a slageren folyo jatekrol?
nem tudom sajnos mar a szamot nem irtam fel
de ha hallgatjatok a radio 1et ott elmondjak egy oraban legalabb ketszer
most nem tudok ebben segiteni.
es kell a jelmondatot is tudnod ha felhivnak!!

de ha hallgatjatok a radio 1et ott elmondjak egy oraban legalabb ketszer
most nem tudok ebben segiteni.
es kell a jelmondatot is tudnod ha felhivnak!!
Sajnos nekem nem jön be a Radio 1, még a neten sem, pedig én is szívesen megpróbálnám. Ha tud valaki segíteni, be írhatná a jelszót. Köszönöm
Beírod a számot, ha tudod?
radio1-es jatek:
el kell kuldeni a "1039" szot egy sima pannonos szamra. (sajnos a szamra nem emlekszem de fel orankent bemondjak)
ha visszahivnak a szlogenjuket kell egybol bemondani.
ha ezt jol csinaltad pentekenkent sorsolnak 1 milliot azok kozott akik szinten jol vettek fel a telcsit.
radio 1 fm 103.9
kb 20 percenkent megy el a jatek szignal szoval hajra
el kell kuldeni a "1039" szot egy sima pannonos szamra. (sajnos a szamra nem emlekszem de fel orankent bemondjak)
ha visszahivnak a szlogenjuket kell egybol bemondani.
ha ezt jol csinaltad pentekenkent sorsolnak 1 milliot azok kozott akik szinten jol vettek fel a telcsit.
radio 1 fm 103.9
kb 20 percenkent megy el a jatek szignal szoval hajra

Slágeren is indul az 1milliót érő játék, részleteket később mondják. 

Mikor kezdődött? Meddig tart a játék?
dallas,
És mit kell tenni érte?
És mit kell tenni érte?
radio 1-en 1 milliot lehet nyerni keszpenzben
mano,
Sikeres vizsgázást, azért az fontosabb mint más. Utána majd kikapcsolódhatsz ilyesmikkel.
Sikeres vizsgázást, azért az fontosabb mint más. Utána majd kikapcsolódhatsz ilyesmikkel.

Gladi,
hát sajnos vizsgázgatok... Így nagyon kevés időm van most ilyenekre.
Igyekszem követni az eseményeket, de nem nagyon sikerül.
hát sajnos vizsgázgatok... Így nagyon kevés időm van most ilyenekre.
Igyekszem követni az eseményeket, de nem nagyon sikerül.
dallas,
Hogy neked milyen jó a füled...
Hogy neked milyen jó a füled...

hallom gladi sikerult ma is 

Nem lesz könnyű a sláger új játéka hétfőtől.
mano,
Szia, hát te hol jártál? Igen, feltétlenül harcba indulunk a Daewoo-ért...
Szia, hát te hol jártál? Igen, feltétlenül harcba indulunk a Daewoo-ért...

Sziasztok!
Már hiányoztatok! Remélem minden rendben veletek. Hallottatok a Danubius hétfőtől induló játékáról? Megpróbáljátok?
Már hiányoztatok! Remélem minden rendben veletek. Hallottatok a Danubius hétfőtől induló játékáról? Megpróbáljátok?
Slágerrádióban a hétvégén Megamaraton Top 500 játék megy, minden dal előtt bemondják, hogy hányadik sorszámot képviseli, tizediknek kell lenni és egy cd-t lehet nyerni a listán lévő előadóktól +500 000,- Ft-os luxusutazást Törökországba. 

Budapestradio.hu neten hallgatható
Minden kedden!!
Útitárs - Rónai Egon műsora
minden kedden ½ 11 és ½ 12 között
5.000 Ft-os Eurotours utazási utalványt mindenki, aki felhívja a 471-9356-os telefonszámot és megadja nevét, címét, telefonszámát! Ráadásul ezzel jelentkezik a heti utazási játékra is amelyben az adás ideje alatt egy 50.000 Ft-os nyaralást nyerhet! Most például egyhetes pihenést Görögországban, Asprovaltában, busszal, apartmanban!
Hívja tehát bármikor a 471-9350-es üzenetrögzítős telefonszámot, hallgassa a műsort kedden ½ 11-től, nyerjen és utazzon!
http://www.budapestradio.hu/
Két hete nyertem ma voltam átvenni 55.000 Ft-os utalványt kaptam amit
külföldi utazáshoz lehet felhasználni
Az utalványért személyesen kell menni !!
Minden kedden!!
Útitárs - Rónai Egon műsora
minden kedden ½ 11 és ½ 12 között
5.000 Ft-os Eurotours utazási utalványt mindenki, aki felhívja a 471-9356-os telefonszámot és megadja nevét, címét, telefonszámát! Ráadásul ezzel jelentkezik a heti utazási játékra is amelyben az adás ideje alatt egy 50.000 Ft-os nyaralást nyerhet! Most például egyhetes pihenést Görögországban, Asprovaltában, busszal, apartmanban!
Hívja tehát bármikor a 471-9350-es üzenetrögzítős telefonszámot, hallgassa a műsort kedden ½ 11-től, nyerjen és utazzon!
http://www.budapestradio.hu/
Két hete nyertem ma voltam átvenni 55.000 Ft-os utalványt kaptam amit
külföldi utazáshoz lehet felhasználni
Az utalványért személyesen kell menni !!
Én nem játszottam velük ma de hallottam, hogy Chintia nyert. Szerintem jövő héten is lesz még ez a juvis bulirepcsis.
most volt juves jatek.
3. voltam
3. voltam