Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 46 / 891 oldal |
Keresem a Babe, a kismalac c .filmet DVD-n, vagy fel tudná venni nekem valaki, akinek megvan az eredeti Vagy esetleg hol lehet letölteni ingyen magyar nyelven? Köszönöm
Sziasztok! A füles rejtvényújság 31. számából el tudná valaki küldeni az extra rejtvény megfejtését? Ami 3 hétig tart. Sajnos későn eszméltem, és ma már sehol nem kaptam múlt heti Fülest.
" alt="
"> Köszönöm szépen!
" alt="
"> Köszönöm szépen!Tudná vki jelica mobilszámát? Most olyan helyen van ahol nem nagyon tud netezni.
Tudna valaki segíteni, hogy mennyibe kerül(t) a Forma 1 verseny pénteki napjára a belépőjegy?
Már mindenhol elfogyott, ezért nem találok árat.
Már mindenhol elfogyott, ezért nem találok árat.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, hogy az alábbi linken like-oljátok barátnőm videóját.
" alt="
"> Nagyon szeretne nyerni, ezért minden szavazatra szükségünk lenne.
" alt="
">
HÁLÁS KÖSZÖNET MINDENKINEK A SEGÍTSÉGÉRT!!
" alt="
">
https://www.facebook.com/EuropcarHU/videos/770424
049783555/?autoplay_reason=gatekeeper&video_containe
r_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950
137&live_video_guests=0
A segítségeteket szeretném kérni, hogy az alábbi linken like-oljátok barátnőm videóját.
" alt="
"> Nagyon szeretne nyerni, ezért minden szavazatra szükségünk lenne.
" alt="
">
HÁLÁS KÖSZÖNET MINDENKINEK A SEGÍTSÉGÉRT!!
" alt="
">
https://www.facebook.com/EuropcarHU/videos/770424
049783555/?autoplay_reason=gatekeeper&video_containe
r_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950
137&live_video_guests=0
Sziasztok! Van köztünk tatabányai fórumos, aki egy átvételben tudna segíteni? Köszönöm!
ludas3274
És ha úgy teszel fel hirdetést, pl. a jófogáson, hogy ilyen-olyan albérletet keresel? Nemcsak kínálják az albérletet, de van kereső is. Az más kérdés, hogy benéz-e oda lakást kiadó, de hátha.
És ha úgy teszel fel hirdetést, pl. a jófogáson, hogy ilyen-olyan albérletet keresel? Nemcsak kínálják az albérletet, de van kereső is. Az más kérdés, hogy benéz-e oda lakást kiadó, de hátha.
...hm...
" alt="
">
" alt="
">Köszi Paint, ismerjük az oldalt, de a hirdetések sokszor nagy koppanások. Hűvös lakás= lyuk a pincében, bulis környék= üvöltő szomszédok, egyszerű lakás= guberált bútorok... Könyvet lehetne írni az ingatlan piac helyzetéről
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Besteller lenne... Szóval jobban bízom a személyes ajánlásba
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Besteller lenne... Szóval jobban bízom a személyes ajánlásbawww.alberlet.hu állítólag itt lehet jókat kifogni...
Nem játék téma, de hátha tudtok segíteni. Bp. területén keresek a Bárczyn 3-ik évet kezdő egyetemista lányomnak albérletet/társbérletet. Elvárás tiszta , igényes lakótársak. Dohányzás, nagy bulik nélkül. A szoba külön bejáratú, zárható legyen. A hely nem meghatározó, ha az Ecseri u kb 20-30 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel. Ha esetleg van ötletetek nagyon megköszönöm.
Én is valahogy így gondolom,remélem...
Nem ott,csak fb-n kérdeztem meg üzenetben,mert ott hamarabb szoktak válaszolni.
Nem ott,csak fb-n kérdeztem meg üzenetben,mert ott hamarabb szoktak válaszolni.
Hol írtál nekik?
A saját számládnál belépés után üzentél?
A saját számládnál belépés után üzentél?
Az a számla a te alszámlád lenne, másé nem lehetne.
Nyugi.
A pénz nem tűnik el, csak körbejár!
" alt="
">
Nyugi.
A pénz nem tűnik el, csak körbejár!
" alt="
">Már többször olvastam,hogy milyen bonyolult algoritmussal vannak megalkotva a számlaszámok,nem tartom elképzelhetőnek,hogy pont egy ilyen számlaszám legyen valamelyik vállalkozónál.Mert úgy tudom,csak cégeknek van az OTP-nél 3×8 karakterű számlaszáma.
Írtam az OTP-nek,de mivel az én számlámmal gyakorlatilag semmi nem történt,így én sokat nem fogok tudni tenni az ügyben.
" alt="
">
Írtam az OTP-nek,de mivel az én számlámmal gyakorlatilag semmi nem történt,így én sokat nem fogok tudni tenni az ügyben.
" alt="
">Azzal semmi baj, ha 2*8-at adott meg, mert akkor a rendszer beír még 8 nullát.
De ha oda vhogy más került, akkor visszafordítják az utalást. szvsz.
De ha oda vhogy más került, akkor visszafordítják az utalást. szvsz.
Sztem csak akkor kapod meg ha ott csupa 0 van!
OTP-s számlaszámom van,2×8 karakterrel.Most egy ügyes vevőm úgy küldött pénzt,hogy a 2×8 karaktert írta be és mivel Raiffeisen-es és ott 3×8 karakter van,beírta(vagy a rendszer írta be,passz)az utolsó 8-at még egyszer.Szerintetek megkapom így valaha a pénzt,vagy visszafordítják neki,vagy mi lesz?
Már nem keresek, elkelt!
Kecskeméti fórumos társat keresek, felajánlani szeretnék!