szia mia,
igen válaszolok, de kisbabám van, és mellette gyors pötyögésre, írásra va nidő!:-) ja! és nem én dohányzom, mielőtt kapnék...:-)
Jelenleg pampers pelus vonalkódot gyűjtök...
MAjd írok imélt, hogy mi érdekelne még...
És az már tuti, hogy nem játszhatok ezzel az akcióval?:-(
mi lesz azzal a sok kóddal? mert ugye 1héten 1ember csak 1kóddal játszhat...
üdv
almondeye
válaszolsz majd?

Addig nem adnak kódot, míg a BM központi adatbázisával nem ellenőriztetik le az adataidat.
almondeye
Hívhatod az infovonalat, beregizhetsz, de erre a játékra már nem kapsz kódot.
De legalább legközelebbre lesz.
Feltéve, ha elmúltál 18 és dohányzol.
06-40+22 11 22
köszi, akkor gyorsan el is olvasom!
:-)
almondeye
írtam emilt

Szia,
köszönöm, hogy elküldted a részvételi feltételeket, stb... de bocsi, nem értem, hogyan kaphatok azonosítót? ha korábban nem kértem szem.kódot, nem vehetek részt a játékban?
Valaki leírná nekem, hogy mit kell tenni? nem vagyok ennyire béna, de most nem veszem az adást...
Mert van jópár M.-s dobozom, kódokkal, de nem tudom mivel kell párosítani?
Előre is köszi a segítséget mégegyszer!
:-)
Nekem azt mondták, ha nem kaptam levelet, nem játszhatok, majd legközelebb biztos küldenek meghívót, erre a héten postázták.
Játszhatsz,akkor is ha nem kaptál levelet.
sziasztok!
lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban: ha van olyan személyes kódom, viszont nem kaptam DM-t, akkor játszhatok?
Köszi a választ!
üdv
Kisvadasz
Ismeretlen számról hívnak!
Fáreó!
Milyen számról hívtak? Lehet, hogy engem is ők kerestek! Vmiért kikapcsolt a telóm...( 70/5677260 - nem ismerős vkinek? )
almondeye
Itt megtalálod, személyes kód szükséges hozzá, amit korábban lehetett kérni.
http://kovacsgabe.fw.hu/marlboro.htm
Sziasztok,
ugye az a 8 jegyű kód az amit be kell küldeni, amelyik ha felhajtod a doboz tetejét, és ott figyel?
milyen számra kell küldeni a kódot? segítsetek légyszíííí!
köszi
...lehet,azt nem figyeltem,mert az nagyon törpe méret nekem!

Tegnap még S-esről is írtak...
Most hívtak a Marbitól,elöször csak adategyeztetés,aztán mondta,hogy a hétfői nyereményről akar beszélni,lehet választani, 3 féle méretű dzseki közül M, L és XL. Valszinű tegnap este is ők kerestek,rákérdeztem.
Ez a nagy "ellenőrzés" - adat egyeztetés szerintem kiemelt figyelmet érdemel azért,mert bizi ők is olvassák a fórumot és innen is tájékozódnak!
fozo.gabi!
Köszi!! A cigit a Tesco-ban vettem Budaőrsön az újságosnál, 570,- Ft volt (kód nélkül).
Hány forintos Marbit vettetek?
Vettem egy 590 ft-osat, amiben nem volt kód.Az 570 ft-osban mindben volt kód.2 dobozzal vettem a többit meg kaptam.Persze lehet ,hogy véletlen, de próbáljátok ki..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások