Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 46 / 284 oldal |
lemaradt, hogy kártyafüggetlen.
egy barátnőm szeretné eladni a pepsis telefonját, 50000-ért, Miskolcon. Akit érdekel írjon emailt nekem.
Zsuzsa
Ha elötte már küldtél be kódot a pepsi oldalon, akkor csak abban az esetben kapsz választh ha nyersz. Különben semmi.
Ha elötte már küldtél be kódot a pepsi oldalon, akkor csak abban az esetben kapsz választh ha nyersz. Különben semmi.
SMS-t
2-án küldem egy kódot, de még nem kaptam visszajelző emailt? lehet ez?
mire számítsak?
mire számítsak?
akosh: neked is kellene a címed,mert az nélkül nem tudokk postázni,a gépem meg újra van telepítve,de a levelezés nincs lementve
köszi mkinek !
ma csak 3at küldtem be :-)
ma csak 3at küldtem be :-)akosh gratula
jucc nekem még van 7 tartalék kupakom, de gőzöm nincs mikor küldjem, hogy végre sikerüljön egy telefon a férjemnek
jucc nekem még van 7 tartalék kupakom, de gőzöm nincs mikor küldjem, hogy végre sikerüljön egy telefon a férjemnek
gratula akosh!en taktikaztam,logikaztam,es semmi!naon szomoru vok,mert nagy szuksegem lenne a telefonra,es ezt az egyet akartam igazan!dehat a kupakokbol is kifogytam mar!ehhez szerencse kell!
akosh!
Gratulálok. Írd már meg, hogy csinálod? Tudom, hogy nyerő időpontok vannak, de hányat küldesz be naponta?
Gratulálok. Írd már meg, hogy csinálod? Tudom, hogy nyerő időpontok vannak, de hányat küldesz be naponta?
megvan a 3. telom is :-)))
Az óbudai Auchanba még mindig 99Ft a light pepsi!
Sziasztok 1 hete nyertem de nemvoltam netközelben végre 70 ből 1 hajnali 2 ora 14 kor telefon ! napi 3 - 4 et kuldtem 0 és 5 óra közt véletlenszeruen sok szerencsét.
anianya, igen 

ildicc: köszi szépen! Még egy uccssóóó kérdés, ha nyernék azonnal kapnék válasz smt, ugyi?
anianya, még nem tudták felhívni. Majd felkerül.
Mi van abban az esetben ha a nyertes listájánál adott napon nincs meg az összes nyertes? PL. egyik nap egy koncertjegyet nyert játékos sincs...stb.?
:-))))) 1, JUN17,2.JUN21,3.JUN 30 MIND A 3 SMSSEL
:-))))) 1, JUN17,2.JUN21,3.JUN 30
semmi gond, akosh, 3 nyeremény, 3 beírás