Milkánál ritka rossz arányom van 10/0... nem is értem hogyan

" alt="

">
nektek hogy sikerül?

" alt="

">
Liszolda!Ettől már csak jobb jöhet

" alt="

">
Csak a baba legyen egészséges, a többi részletkérdés!

" alt="

">
Activia, egész hónapban nem sikerült, pedig vagy 5 napon is sikerült rákattintanom az ajándékigénylő gombra..
Kinder Hűtött: 15-i blokkot ma néztem meg: lejárt 28-án.
Júliusban vette Pek-Snack csomagolások még mindig beküldésre várnak.
Használt sütőolaj: ha szerencsém van, még ma vagy holnap sikerül leadnom, de nem sok reményt fűzök hozzá.
Meki: elfelejtettem beküldeni a pontokat.
Ráadásul:
Férjem könyöke kibicsaklott, 4 hét gipsz.Én meg 6 hónapos terhesen, eltiltva a gyerekek emelgetésétől.
Holnaptól remélem minden szebb s jobb lesz :-)
Nem megy nekem ez az Activia. Írja, hogy most. Nyomom most. És mégis csak sajnálják. De akkor mikor, ha nem most?
Én is smssel nyertem kerékpárt.
Egy másik oldalon olvastam, hogy telefonáltak a perwoll játék szervezőknek, mikor lesz eredményhirdetés (szabályzatban azt volt, hogy sorsolás után 5 napon belül...). Azt válaszolták, hogy azért tolódik mert az értesítő kolléga szabadságon van...

" alt="

"> Jól időzített

" alt="

"> Mondjuk az tényleg fura, hogy szinte az összes nyertes email-es (én csak 1db telefonosról tudok-fórum).
Nem mindig, hisz annyi pályázatod valószínű nincs is..
Más a nyerő időpontos, de itt utólag sorsoltak.
sada
nem mindenki van mindig net közelben...
Énis sms-ben játszottam, de van havi 100 ingyen sms-em..de nem nyertem.
Nekem az a furcsa, ha vki SMS-ben játszik, pénzért, amikor van ingyenes netes regisztrációs felület is.
Számomra az érdekes, hogy mindenki mailben játszott aki nyert.
DM-Perwoll 20/0

" alt="

">
Plusz amilyen lassan és szakaszosan értesítették a nyerteseket. Engem kifejezetten idegesít, hogy 10 nappal a sorsolás után is értesítgetik az embereket(persze engem nem) és nem tudták pár nap alatt ezt megtenni. Állandóan nézegettem a postaládát, hogy írtak-e...
Én is csaalódott vagyok a DM Perwollos játék miatt. Még egy vacak törülköző sem jött össze..
Most olvasom, hogy már a DM Perwoll sporttörölköző nyerteseket is értesítették... Hát szomorú vagyok, hogy kb. 10 beküldött blokkból semmi...

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
ááá! Lemaradtam az activiáról. Pedig most két géppel álltam lövésre kész, és mégis. Azt még láttam, hogy 1385 db , de mire megláttam a szöveget, hogy hol kell nyomni, addigra elfogyott. Pedig annyira szeretnék egy papucsot a fiamnak, most szakította el az övét.
Függőszéket énis nagyon szerettem volna..
Kösz jojó, hogy jó érzékkel megelőlegezed!
glücklich!
A fődíj majd kárpótol

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások