Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 46 / 511 oldal |
nekem kb. 5 perce azonnal küldött üzit a mivilágunk a rendelésről, hibátlan volt minden. ( de egész délelőtt döglődött a freemail)
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Freemail még mindig nem jó, a citromail-es címemre végre megjött a mivilagunk rendelés visszaigazolás.
cathy
én kaptam leveleket a freemailre,igaz délelőtt nem nagyon müködött,de most jó.
én kaptam leveleket a freemailre,igaz délelőtt nem nagyon müködött,de most jó.
Ti kaptok a freemail-re leveleket?
Nekem egész nap semmim se jött.....
A mivit-próbálgatom egész nap...
Nekem egész nap semmim se jött.....
A mivit-próbálgatom egész nap...
A reggel kapott MKB-s nyakpárnához egy kis adalék: kipróbáltam az előbb és a ragasztás már el is engedte
. Eddig tartott az öröm.
. Eddig tartott az öröm.Illetve pontosítok, csak a freemailesre nem érkezik levél (grrr.)
khm.. nekem se küld mailt... és le se vonja a pontokat 

Viki! Jó a címem, próbálom később, remélem addig lesz még amit szeretnék.
cathy: szinte azonnal. Nézd meg a regidnél a mailcímedet.
Azért nem kaptál mert egyáltalán nem érkeznek meg ezek a *** levelek

A mivin több mint egy órája beváltottam a pontjaimat, de nem kaptam még emailt róla. Mennyi idő után jött meg nektek?
A citromail is, sehol sem tudom megnézni a leveleimet 

Annyira szar a freemail, hogy őrület 

Háát telefononhívtam őket,mert a honlapon nem tudtam a kapcsolatban írni. Az illetékes hölgy fel volt háborodva. Megnyugtatott ,hogy ez nem igaz.Minden termék vásárlásához jár akciós zacsi.Megígérte,hogy szól a régióveztőnek és lépni fognak az ügyben
Vajon hogyan?
Vajon hogyan?Igen, köszi ezt fogom tenni!
hofi, ez egyszerűen nem igaz, szerintem is magán-akció.
Tegnap megint olyan zacsiban kapta a férjem a fornettit, aminek előre levágták a sarkát.
Itthon vette észre, pedig már egyszer ugyanitt megjárta.
Tegnap megint olyan zacsiban kapta a férjem a fornettit, aminek előre levágták a sarkát.
Itthon vette észre, pedig már egyszer ugyanitt megjárta.Írd meg tapasztalatodat a Fornettinek!
Itt megint vki magának kavar.
Itt megint vki magának kavar.
Vettem tegnap Fornettit. Képzeljéték nem akciós zacsiban adták,pedig ott volt mellette.
Mikor rákérdeztem,hogy miért nem, azt felelték,hogy most volt kinnt a területi képviselő és egyértelművé tette,hogy eddig nem jól adták a zacsikat,mert csak a darabos(99ft/db) áru mellé jár akciós zacsi.Háát azt hiszem így többet nem küldök be. Én a játékszabályzatban nem látom ezt sehol.

Mikor rákérdeztem,hogy miért nem, azt felelték,hogy most volt kinnt a területi képviselő és egyértelművé tette,hogy eddig nem jól adták a zacsikat,mert csak a darabos(99ft/db) áru mellé jár akciós zacsi.Háát azt hiszem így többet nem küldök be. Én a játékszabályzatban nem látom ezt sehol.

mel6! Az első körben én is pont úgy csináltam,mint Te,kaptam is ajándékcsomit!Jan.közepén megkérdeztem telefonon a milupát,hogy hol található a nyertesek (gyorsasági is)névsora.Azt válaszolták,hogy még a közjegyzőnél van és nem is valószínű,hogy felteszik a nyerteslistát.Ha nyer valaki,majd kapja a csomagot!
Akkor tutti nem nyerek, pedig jópárat feladtam, de ezek szerint korán...