Miért szolt volna?
Nem lesz tőle hosszabb a munkaideje.
Én legtöbbször előre szólok, ha több blokkot szeretnék.
Nekem még új a külön blokkoltatás. Ma Rossmann-ben Niveát, Pure colort, Lenort és Schaumát vettem. A hölgy szemrebbenés nélkül megcsinálta egyesével.

" alt="

"> Köszönöm neki

" alt="

">
jojó! Én is megörültem a Gyermelyinek! Kezdhetek sütögetni, majd nézek valami jó sütit Zsolesz180 receptjeiből

" alt="

">
QUEEN játék oldal már él,éjféltől lehet blokkot tölteni

" alt="

">
Az első 1000 beküldő strandlabdát kap garantáltan !
Úgy néz ki, jó sok játék indul márciusban.

" alt="

">
zsenci !

" alt="

"> de jót írtál ,.épp tegnap gondoltam rá,hogy valami Gyermelyi tészta játék lehetne ,de a liszt is jó !!!

" alt="

">
A Nescafénál a regisztrált e-mail cím és a face-es nem stimmelt, így nem jött az extra kód, hiába regiztek az ajánlásomra. Írtam nekik még a játék elején, türelmet kértek, és tegnap megérkezett az extra kód.

" alt="

">
Ma váltottam be először sport szelet kódot. Ebben a coopban előttem még nem váltott be senki.

" alt="

"> A boltosnő nagyon megörült, hogy megtudta, hogy az e-mailjei között kell keresnie az értesítést.

" alt="

">

" alt="

">
Ez igen !

" alt="

"> régieket már kiszórták

" alt="

"> küldhették volna vegyesen ?
Reál utik 2019. márc. 31-ig jók, 1000 Ft-os címletek
Dél-alföldi kisváros Coop boltjában elsőre beváltották a Sport szelet nyereményt. Valaki már volt előttem, mondták. Tudták miről van szó. A csokipapírt megtartották (próbáltam visszaszerezni), mert nekik is valamivel bizonyítani kell, hogy nyertem. Játszós csomagolásút választhattam. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Nagy piros pont!
Én meg csak a stickes kávét ihatom baba mellett, ha nem szeretném őt is felturbózni, egyébként kotyogós lenne a befutó, de így kérem szépen marad ez a verzió.

" alt="

">
Például mi.Azért szoktam eladni a stickeset.
Szerintem ennyire senki sem amatőr... csak van aki amúgy is kávézik, és nem a stickeset issza, ami olyan h. vmit visz a víz.
Gyerekek! Itt nem az üvegessel célszerű játszani, az csak akkor lenne jó, ha min. 20-30 kódot adnának hozzá, hogy arányban legyen... Egyébként 100 % igazságos játék nincs, csak közelítőleg!
Ja, aki pedig nyer majd cserèl, vesz blokkot hozzá, mert a nyerèsi esèly amúgy pedig alacsony.... Jól szervezett játèk, ismèt. Ezèrt lesz elèg nekem a napi 1 kód, csak az èlmèny kedvèèrt. Ez megint, pápa, mama, gyerekek, kutya, macska, rokonok játèka lesz. 🤨
A Nescafés üveget csomagként kell feladni. Vajon erre gondoltak? Ennek a díja 1000 Ft felett van.
Veszek 1üveggel, 1blokkal, cserèlek 10 kódot, lesz 10 mailcím..... 1vásárolt ès 9 cserèlt/kukázott mindegy honnan üveg.... Kijátszható ez is..... Nem kèri a blokk adatait feltöltèsnèl... Vagy èn látom rosszul?
Hogy a letépett kód mellé ne csak utólag, nyerés esetén vedd meg az üveget.
A blokk vajon minek?! Ebben a formában nincs èrtelme....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások