mi Pápára visszük a Sárvárihoz mindig
Levi általában az óráját és a mellényén a gombokat vizsgálja míg a doki meg őt

" alt="

">
zsanett25
Szia!
Ha gond van a Sasvári dokihoz, az oltásokra csak ide a faluba a gyerekorvoshoz aki kijár havonta.
Erika
Milyen hatása volt a testápolónak?
Marcsi-35
Köszi az ötletet, reggel kipróbáljuk. Eleinte mikor csak oltásokra jártunk nem volt gond,a doktornénink is kedves. Csak aztán pár hónaposan sokat jártunk szemészetre, a Johnson testápoló nem várt hatásai miatt, akkor lett ez, hogy már a váróban sírunk.
Nekünk azt mondták Gyerekkardiológián, amikor a picit vittük, hogy vigyük vissza 4 évesen, mert akkor már lehet vele komunikálni. Úgy végig ordította a szív u.h-ot és az EKG-t, hogy a doktornő rá is írta a papírjára, hogy nem vizsgálható.
igen a lefogás rossz
azt sem szereti ha betakarom és már a lábát nem ugy tudja mozgatni (szabadon) a takaró alatt
mintha be parázna hogy nem tud mozogni

" alt="

">
én is ilyen vagyok pánikos ha bezártságot érzek
örökölhető ez a para?

" alt="

">
Erika , mondd el a picinek hogy lesz szuri ,mutasd meg neki hová és egy picike csipéssel a milyenségét .
Én így csinálom és nincs sírás ,mondjuk a dokinénitől sem félnek szerencsére . Mindig puszilgatja őket

" alt="

">
nálunk az a legnagyobb baj mikor lefogják az oltáshoz

" alt="

"> amint elengedik nincs gond

" alt="

">
a másik amit nem szeret az ekg

" alt="

"> pedig dec elején megint mennünk kell

" alt="

">
Sziasztok!
Az én kisfiam /18 hónapos/ már az orvosi rendelőben elkezd sírni. A fehér köppenyt szintén nem kedveljük. Holnap ráadásul megyünk oltásra, hát én már előre izgulok, hogy mi lesz. Úgy sajnálom mindig.
Jó-jó, de a lányom, akitől vért vettek 4 és fél éves. Igaz a 3 éves oltást is úgy kérte a dokitól, hogy elvolt mindenki képedve.
köszi a bilis válaszokat
mikor én vittem Imikét szurira nagyon sírt
itthon mama kérdezte hogy sírt-a szuritól de nem különösebben mert az én fiam már akkor bömbölt a nagy fájdalomtól mikor a hátát hallgatták
nemets ,ez nagyon jó ötlet ,át is veszem

" alt="

">
Bátor gyerkőc!!!!
Én még a széltől is óvnám Levit, tudom ez nem jó, de sokat szenvedtünk érte...
Zsanett
Annyit mondott, hogy kicsit fáj, meg lehetett néhány könycseppet látni a szeménél, de semmi több, de gondolom az öccse nagyon fog vísítani holnap szemészeten.
Nálunk ha Levinek olyan a hangulata akkor fürdés előtt pisil a bilibe vagy a wc-re ül. Nem erőltetem, majd érzi ő mikor jön el az ideje.
nemets
2 hónapja vittük Levit mi is vérvételre (19 hónaposan) ő bent sírt én meg kint az férjem ment be vele, én tuti rosszul lettem volna bent
Ma voltunk vérvételen a naggyal. 4 és fél éves, és nem vettek tőle sosem. Hősiesen viselte.
Az én fiam belelép, de nincs benne semmi. Nem aggódom, hisz még nincs 18 hónapos. A naggyal sem siettem el, de nem is volt gond. Majdnem elrontottamk, mert csokit akartam adni a sikerért, de maradtunk a pici matricáknál. Nagyon élvezte, amikor ráragaszthatott egy újat.
A milyenk is még natur és a fejére szokta tenni, úgy szaladgál a szobába, csak attól félek, hogy akkor is ez lesz, ha lesz benne v.mi

" alt="

">
sziasztok
hogy kell a gyereket bilire szoktatni?
az enyém csak játszik vele

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások