Reacska: köszi a választ, sajnos olyan sok bubz-om még nincs.

" alt="

"> Kaparóson minden nap játszom, de eddig még egyszer sem nyertem.
Ezt az oldalt ismeritek?
www.gothikado.com
Most találtam rá, regisztráltam, de nem küldik az aktiváló mailt

" alt="

">
Íme egy újabb kódszerző hely. Még elég új, olyan 700 körüli taggal.
Van a butikban : Bynkód, Choco, Cliqopass, findjeux (ez elfogyott),Prizeekód, és még pár kevésbé ismert.
A játékok nem adnak túl sok pontot, de a bónusz klikkek szépen hoznak.
ha kipróbálnátok a Parrain részhez írjátok oda légyszí: kolika
de íme a link:
http://www.tikados.com/index.php?page=inscription
&parrain=kolika
köszönöm, ha regisztráltok
villám: bocs nem néztem, hogy írtál. Néha nekem is elment a kedvem amikor eltűntek az ajik, de aztán csak megpróbáltam újra. Végülis némelyik ajira duplán gyűjtöttem de végül csak ideért.

" alt="

">
morticia: Sorbanállással sok idő, meg minden nap klikkelni kell. Szerintem ha van elég bubzod akkor itt is ott is érdemes. Én kaparóson is nyertem sokszor igaz, oda kell 100-200 bubz a nyeréshez.
most megnéztem a nyertesek részt, de nem látom, hogy a topból lett volna más méret, vagy még nem frissitették a nyertesek részt
villám: köszi akkor várok még hátha lesz nagyobb méret.
hát, Viki, az az igazság, hogy nem tudom, csak láttam a képeket, s amikor rámentem,akkor láttam, hogy van, s eszembe jutott, hogy a múltkor erről írtál be
tovább nem mentem, azt gondoltam, hogy minden méretben van
villám? szerinted raktak fel a szivecskésből vagy a fekete topból XL méretet ma? Bármelyik jó lenne, pont az nincs. Amiből van XL (orange Mimistar) abból meg már van topom.
Köszi. Hátha lesz később.

" alt="

">
hát sajnálom, hogy így jártál Viki, hátha lesz nagyobb méretben is
Viki megnézed, hogy abból a fehér pólóból, amin a 4 fej van milyen méretek vannak?
A fekete topból is csak XS méret van sajna. Én a narancs színű szivecskésre vadászom hónapok óta.

" alt="

">
villam: nagyon köszi hogy szóltál. Még délelőtt is néztem de nem volt semmi, most meg már késő sajnos.

" alt="

"> Biztos lerabolták mert csak S méret van. A fene egye meg!
Nekem már a 4. hónap lenne, de szemét volt a gép, és a booble-n a 9. pálya következett volna és visszarakott az 1. pályára, másnap meg 50 tokennel nem tudtam megcsinálni a mimivore-t, buktam a 12. pályát.

" alt="

">

" alt="

">
editesztan, köszi a múltkori titkos játék leírásaidat, már a második havi zsetonost gyűjtöttem be ma

" alt="

">

" alt="

">
De jó van olyan póló is amit én szerettem volna. Pedig pont tegnap döntöttem úgy, hogy befejezem ezt a játékot, nagyon felbosszantott.
De így csak összeszedem még a hiányzó pontokat.
VárszegiViki,
láttad a Toilokdon, hogy most választék a pólókból, illetve a topokból?
azt hiszem te szerettél volna ilyent
Én megkaptam, de csak jövő hétvégén leszek otthon. Szóljatok rám! Pici és vékony

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások