Indítson nyereményjátékot a...
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 46 / 68 oldal |
A Dr. Oetker, mindenféle termékéből!
A Boci csinálhatna vonalkódosat! Gyűjts össze x db vonalkódot, és gyorsaságival az első X nyerne Boci bögrét.
1 db még úgyis hiányzik a 6-os készletemhez.

Valamilyen vonalkódos játékot én is szeretnék. Például a Tibinek én is örülnék, meg például a Freesianak, a Completának. Valamelyik kávés is indíthatna, például a Jacobs. Abból úgy is rengeteg van itthon.
Mindegy, csak vonalkódos legyen. Tibitől már nem férek. Milka lesz ősszel állítólag, sport is lehetne vonalkódos, Gyermelyi logós és a GYulai is csinálhatna inkább logósat.

A Danonenak van egy új joghurtos szelete. A gyerekeim imádják... Esetleg indithatnának bevezető játékot vele, úgy mint a rosszcsont rudinál...

Megint indíthatna valami fedőfóliás, vonalkódos játékot a Danone. Mondjuk Danoninoval, vagy Danette pudinggal..... A lányom, hogy örülne....! 

A 7 Days. Ma annyi csomagolást láttam eldobálva, hogy abból az egész család is pályázhatott volna 

Legyen valamilyen mosógéles játék is.
Szintén Knorr Maggi Gyermelyi Jacobs Tshibo.
Vonalkódos játékokat akarok!!!
Knorr, Maggi, UncleBens, Kávék, WC-papír
, Zewa, Carfree, Fogkrémes - szóval bármi,amiből mindig kell itthon és fogyna a felhalmozott vonalkód készletem 

Knorr, Maggi, UncleBens, Kávék, WC-papír

coccolino,palmolive vonalkódos,már jó sok van belőle.
A FA is indíthatna, a Henkeles játékon jól felpakoltam belőle! 

Győri Édes miért nem tud a Jó reggelt kekszekkel vonalkódos játékot indítani?
Vagy szokott: Csak én nem tudok róla?
Vagy szokott: Csak én nem tudok róla?
Az tényleg jó lenne,anyukám is sok Dove-t használ,és gyűjtöm már régen a vonalkódokat. 

Indítson vonalkódosat a Dove , most jól bevásárolunk a törcsikért belőle .
Szerintem lehetne egy tavalyi Knorr Kollekcióshoz hasonló játék!
CERBONA vkódos játék!
Még most sem lenne késő elindítani, tavaly és azelőtt tavasztól őszig volt játék... most meg már újfajta csomagolás van...
Még most sem lenne késő elindítani, tavaly és azelőtt tavasztól őszig volt játék... most meg már újfajta csomagolás van...
Játszhatna a Completa, kávék vonalkódjai, Libresse vonalkód, macskaeledelek...
Így igaz!
Ez sose fog játszani! Kuka..
Most meg mérgelődhetnék, ha olyan lennék...
Ez sose fog játszani! Kuka..
Most meg mérgelődhetnék, ha olyan lennék...
Majd ha kidobnánk mindjárt lenne vele játék. 3-4 hete lett nálunk sláger a Hamé,mennyi fedőfóliát kidobtam,fogtam a fejem mikor olvastam a játékot. De arra nem gondoltam,hogy lesz vele játék