Nyerjen a mi óvodánk, iskolánk!
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 46 / 60 oldal |
hirdess ingyen itt: http://www.aboldoggyermekkor.multiapro.com
Sulipontokat gyűjtünk iskolánknak.
Aki tud segítsen!!!
Nagyon sok cserénk lenne bármiből.
Aki tud segítsen!!!
Sulipontokat gyűjtünk iskolánknak.
Aki tud segítsen!!!
Aki tud segítsen!!!
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy ha valakinek van feleslegben "Zöld a sulitok" telepecsételt gyűtőfüzete szívesen fogadnánk vagy csere is érdekel.Ezenkivül szívesen fogadnánk sulipontokat is és Tchibo vonalkódokat is az ovi részére.Köszi
Sulipont gyűjtésben kérném a segítségeteket iskolánk részére:
500. Sz. Angster József Szakképző Iskola
7623 Pécs, Rét u. 41-43.
Csere is érdekel!!! Írj!!!
500. Sz. Angster József Szakképző Iskola
7623 Pécs, Rét u. 41-43.
Csere is érdekel!!! Írj!!!
egyen részt az "Együtt az óvodákért" promócióban a Tchibo üzleteinek segítségével is! Öné lehet egy Tchibo Exclusive 250 g őrölt, pörkölt kávé mindössze 1 forintért*, ha 3500 Ft értékben választ a 60 éves matricával megjelölt termékek közül a Tchibo bármely üzletében. Az így kapott kávé vonalkódjának beküldésével szavazzon, és segítse hozzá kedvenc óvodáját a nyereményhez!
Arena Plaza, Budapest, Kerepesi út 9.
Árkád, Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 11/1.
MOM Park, Budapest, Alkotás u. 53.
Arena Plaza, Budapest, Kerepesi út 9.
Árkád, Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 11/1.
MOM Park, Budapest, Alkotás u. 53.
Igaz már kis(nagy) fiam kinőtt az ovis korból - 10 éves is elmúlt -, de az ovival a mai napig nagyon "aktív" kapcsolatban vagyok...
Ez azt jelenti, hogy amiben lehet segítem őket. A Coop-os játékra már felhívtam a figyelmüket és szórólappal a szülőket is aktivizáltuk.
" alt="
"> Persze a honlapon is feltettünk pop-up ablakban is egy felhívást! (a honlaphoz elárulom azért van egy kis közöm
" alt="
"> ) www. napsugarovoda.atw.hu
Ha tudtok ti is segíteni a gyüjtésben, egyrészt megköszönöm, illetve a postaköltséget pl.: bélyeg formájában megtérítem.
Előre is köszönöm a segítséget!
Ez azt jelenti, hogy amiben lehet segítem őket. A Coop-os játékra már felhívtam a figyelmüket és szórólappal a szülőket is aktivizáltuk.
" alt="
"> Persze a honlapon is feltettünk pop-up ablakban is egy felhívást! (a honlaphoz elárulom azért van egy kis közöm
" alt="
"> ) www. napsugarovoda.atw.hu
Ha tudtok ti is segíteni a gyüjtésben, egyrészt megköszönöm, illetve a postaköltséget pl.: bélyeg formájában megtérítem.
Előre is köszönöm a segítséget!
Mesevár Óvoda
5144 Jászboldogháza
Petőfi út 2.
köszönjük
" alt="
">
5144 Jászboldogháza
Petőfi út 2.
köszönjük
" alt="
">sada mama ne haragudj, de beteszem ide
Vásárolj okt. 1. és nov. 30. között a TISZA COOP üzleteiben saját márkás termékeket, a csomagolásról kivágott COOP logókat juttasd el a TISZA COOP területén működő, támogatni kívánt óvodának, akik az összegyűjtött logókat egy kitöltött adatlappal küldik meg a szervezőnek.
A 8 nyertes óvoda december közepén veheti át nyereményét, a 200.000.-, 150.000.-, 100.000.-, ill. 5 X 50.000.- Ft értékű sportszer és játékcsomagot Szolnokon, a Sportcsarnokban megtartandó rendezvényen.
mamocikáék gyűjtik a logókat (hátha valaki még kedvet kap, coop logót nem nagyon láttam , hogy kérné valaki)
Vásárolj okt. 1. és nov. 30. között a TISZA COOP üzleteiben saját márkás termékeket, a csomagolásról kivágott COOP logókat juttasd el a TISZA COOP területén működő, támogatni kívánt óvodának, akik az összegyűjtött logókat egy kitöltött adatlappal küldik meg a szervezőnek.
A 8 nyertes óvoda december közepén veheti át nyereményét, a 200.000.-, 150.000.-, 100.000.-, ill. 5 X 50.000.- Ft értékű sportszer és játékcsomagot Szolnokon, a Sportcsarnokban megtartandó rendezvényen.
mamocikáék gyűjtik a logókat (hátha valaki még kedvet kap, coop logót nem nagyon láttam , hogy kérné valaki)
Együt az óvodákért! játék keretén belül TCHIBO vonalkódokat gyűjt kis falunk!
Kérem akinek van lehetősége segítsen tchibo vk-kal!
Köszönöm!!
Beküldheted te is, csak kérlek írd rá hogy a támogatni kívánt óvoda:
3. számú Napközi Otthonos Tag Óvoda
8485 Dabrony Petőfi u 58
Tel:06-88/250-006
Ha te küldöd be szerepeljen neved, címed és telefon számod is a pályázatnál.
Beküldési cím:
"Együtt az óvodákért"
1461 Budapest Pf 333.
Kérem akinek van lehetősége segítsen tchibo vk-kal!
Köszönöm!!
Beküldheted te is, csak kérlek írd rá hogy a támogatni kívánt óvoda:
3. számú Napközi Otthonos Tag Óvoda
8485 Dabrony Petőfi u 58
Tel:06-88/250-006
Ha te küldöd be szerepeljen neved, címed és telefon számod is a pályázatnál.
Beküldési cím:
"Együtt az óvodákért"
1461 Budapest Pf 333.
Van 2 sulipontom cserére
7 tchibo vonalkodom van csere-berében a listám sok minden érdekel értük
Az óvoda telefonszáma: 06-52-389-612
Együt az óvodákért! játékon Hajdú-Bihar megyéből (és persze az ország bármelyik részéről is) szeretettel fogadjuk a TCHIBO vonalkódokat.
A támogatni kívánt óvoda:
Görög Katolikus Óvoda 4087 Hajdúdorog, Szív u. 3.
Beküldési cím:
"Együtt az óvodákért" 1461 Budapest Pf 333.
A támogatni kívánt óvoda:
Görög Katolikus Óvoda 4087 Hajdúdorog, Szív u. 3.
Beküldési cím:
"Együtt az óvodákért" 1461 Budapest Pf 333.
A mi sulinkban is gyűjtjük a sulipontokat és a Forgalmazza Reál... feliratokat. Mi is nagyon szívesen fogadjuk, ha valakinek lenne felesleges és felajánlaná egy 37 fős osztálynak sok hátrányos helyzetű gyermekkel.
12 rózsaszín Sulipontom van cserére.
Ajánlatokat várok.
Ajánlatokat várok.
Sulipontokat keresek!
Sokminden van cserére.
Írd meg mit kérsz!
Sokminden van cserére.
Írd meg mit kérsz!
sulipontokat keresek,írd meg mit szeretnél érte.
A Coopnál is indul ilyen akció.
Coopos logokat kell gyűjteni és ovik nyerhetnek vele.
Ma láttam a boltban
Coopos logokat kell gyűjteni és ovik nyerhetnek vele.
Ma láttam a boltban
Sziasztok!
Mi a REÁL cégfeliratokat gyűjtjük a REÁL sajátmárkás termékekről. ("Forgalmazza a REÁL..Bp...")
Lehetőség szerint támogassátok osztályunk kirándulását!
Szívesen cserélek is, cserealapot és cserearányt írjatok!
Mi a REÁL cégfeliratokat gyűjtjük a REÁL sajátmárkás termékekről. ("Forgalmazza a REÁL..Bp...")
Lehetőség szerint támogassátok osztályunk kirándulását!
Szívesen cserélek is, cserealapot és cserearányt írjatok!