abraham 2024-07-23 :: 18:19
Már kezd gusztustalan lenni ez a nagy csodálat-cunami annak fényében, amikor Kovács Nikire irigykedett napokig, mert nem neki ment a szekér.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 46 / 2011 oldal |
Jar mosogatógép kapszulás nálam nem működik. Nálatok ?
Nekem sem...
A szimpl' péj monnyon le.
A szimpl' péj monnyon le.
Simple pay megint nem enged feltölteni mai dátummal, pedig elvileg ma van az utolsó napja.
Hát persze. Miután nem lehet duplázni 1 hónapban.
minimum 8 család...
Betája!
Ha még csak annyi lenne! Ha beírod azt az AP kódot, 38x jön ki. Szerintem is csak véletlen lehet, hogy valakik ebből élnek gyakorlatilag.
" alt="
">
Ha még csak annyi lenne! Ha beírod azt az AP kódot, 38x jön ki. Szerintem is csak véletlen lehet, hogy valakik ebből élnek gyakorlatilag.

sada
mi voltunk pótnyertesek
mi voltunk pótnyertesek
Ha jól emlékszem az Auchan mostani kekszes játéknál a jsz ben pont olvastam hogy az ok Auchan digitális számla is feltölthető a játékra☺️
Reál nyerő tizesnél a 9 júniusi nyertesből 5-nél ugyanaz az AP. Micsoda véletlen.
Elfogadja bármelyik szervező is a digitális formációt ?
(Jó eddig, csak a LIDL-ben volt, de van aki azzal játszott és elfogadták ?)
(Jó eddig, csak a LIDL-ben volt, de van aki azzal játszott és elfogadták ?)
Kedves Fórumtársak!
Nagy körültekintéssel használjátok még a Spar digitális nyugtákat.
A mai vásárlásomnál pont egy perc eltérés volt a valódi és a digitális nyugta között a vásárlás időpontjának meghatározásában.
Ha valaki véletlen a digitális alapján küld be pályázatot és nyer akkor magyarázkodhat.
Ti tapasztaltatok ilyet?
Nagy körültekintéssel használjátok még a Spar digitális nyugtákat.
A mai vásárlásomnál pont egy perc eltérés volt a valódi és a digitális nyugta között a vásárlás időpontjának meghatározásában.
Ha valaki véletlen a digitális alapján küld be pályázatot és nyer akkor magyarázkodhat.
Ti tapasztaltatok ilyet?
6 hónap alatt 54 nyertes.
(6*9)
Mindig van valaki, aki nem küldi be a blokkot?
Itt tartalék nyertesekkel nem foglalkoznak.
(6*9)
Mindig van valaki, aki nem küldi be a blokkot?
Itt tartalék nyertesekkel nem foglalkoznak.
jojó 2024-07-20 :: 11:46
9 nyertes, 10 helyett (Reál 30e)
9 nyertes, 10 helyett (Reál 30e)
Pontosan 1 hónapja kaptam az alábbi emailt az Omniától, nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek:
"Köszönettel vettük nyereményjátékunkkal kapcsolatos megkeresését.
Kollégáink éppen a beszerzés végén járnak. Hamarosan értesítjük a nyeremény feladásáról."
Nyilván semmi nem történt az elmúlt hónapban.
"Köszönettel vettük nyereményjátékunkkal kapcsolatos megkeresését.
Kollégáink éppen a beszerzés végén járnak. Hamarosan értesítjük a nyeremény feladásáról."
Nyilván semmi nem történt az elmúlt hónapban.
Simple - Mentsd egyszerűen
Behalt.
Behalt.
Nekem 3x egymás után ezt a hibát hozta a xixo. Válaszukban azt írták h tudnak a hibáról a kód érvényes és részt vesz a sorsolásban . Ma 2x sikerült a feltöltés de előtte frissítettem az oldalt nem csak a CTRL F5 hanem a Ctrl R el is.
A Xixo továbbra sem yó...
A https://nyeremenyjatek.bonafarm.hu/ oldalon nem jelennek meg az eddig feltöltött kódok a profilban. (Aldi - Pick játék)
Nekem tegnap is, ma is azt írja ki a Xixo, hogy sikertelen feltöltés, próbáljam újra vagy már feltöltöttem. A kódot hibátlanul adtam meg és a feltöltés sem igaz, mert a már feltöltött kódok között nem szerepel az, amit elutasított. A mai Xixot feltöltés előtt 2 perccel bontottam fel. Ez nagyon gáz.
" alt="
">