Timso: Persze lehetséges, hogy jó a Genk, fogadási oldalon inkább döntetlent láttam tippként, de a megérzésed azért jöhet, nem beszéllek le!
Én is raktam őrült tippeket:
081 Real Madrid-Barcelona 3.mérkőzés: D 12.00
102 SturmGraz-Trekwalder Admira H 1,35
110 Bayern M-Manchester Utd mindkét csapat szerez gólt: H 1,65
200 Ft-ra adna 5.345 Ft-ot
Raktam a Lyon-Bourdeaux meccsre 0:2 tippet, de azért, mert igaz, hogy azt gondolom, nem sok gól lesz, de ezt szeretném! Nem az eszemre, a szívemre hallgattam.
Viszont 500 Ft-ból lenne 8.500 FT!
Tippmix, fogadás
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 46 / 76 oldal |
Timso: Ne rakd a Genket, a többiek is azt javasolják! A Stevenage jó lehet, a Veendam biztos jó!
Timso: Most értem a lottózóba, nagyon tetszik a szelvény, a 157-es meccset mi is rakjuk, mi a 074-es Almagrot tesszük és a 102-est /Sturm und Graz-Trenkwalder Admira/ H-ra, Veendam jó lehet, de a Genket én sohasem merem idegenben rakni, az mindig kiszúr velem, nálam inkább döntetlen. Nézem a statisztikát.
Kombinációs tippmixszelvény van a kosárban:
103 Veendam - Omniworld H 1.66
104 Germinal Beerschot - Genk V 2.67
140 Cardiff - Leicester H 1.93
157 Stevenage - Oxford Utd. H 1.90
84 Slovan Bratislava - Nitra 2.m. H 1.30
Eredő odds: 58.96234
Tét: 200 Ft
Max. nyeremény: 11790 Ft
Kombináció: 4/5 (5 alapfogadás)
103 Veendam - Omniworld H 1.66
104 Germinal Beerschot - Genk V 2.67
140 Cardiff - Leicester H 1.93
157 Stevenage - Oxford Utd. H 1.90
84 Slovan Bratislava - Nitra 2.m. H 1.30
Eredő odds: 58.96234
Max. nyeremény: 11790 Ft
A 069-es H-t neccesnek, de jónak éreztem, most 0-0 a meccs (3,70-es odds)! Mindig higgyetek az első megérzésnek! Carla: bármit írok, csak tedd meg a saját megérzést, a mostani fociban bármi lehet, hidd el, egyszer be fog jönni minden megérzés!
Timso: Ez akkor is szép volt! Tudod, ha tudnánk mindig 4/6-ban játszani, már sokat nyertünk volna, ebben biztos vagyok!
Én ma csak a JYP-ben és az Atlatico Bilbaoban és a Kaiserslauternben voltam biztos, a Manchester City nagy csalódás, nem igaz, hogy ilyen jó csapatnak mumusa lehet a Wigan. Mivel 3/4-ben raktam én valamit nyerek is, sőt van egy teniszes szelvényem is, az holnap derül ki.
Holnap nagy meccsek vannak, most nézem a meccsek összefoglalóját és eldöntöm, mire teszek. De csak minimális pénzt.
Nagyon jó lenne 3 fix meccset kivenni és mellé tenni 2 meccset. Egyre inkább nekem ez jön be. Sajnos 4 meccsnél is tévedhetek egyet. Most a Lyon-Bourdeaux meccset döntetlenre gondolom, és gondolkozom a Manchester Unitedet V-re rakni, még nem biztos! A 080-as kosárlabda Partizan íbelgrad-Maccabi TA H, a 081 Real Madrid-Barcelona viszont most H / a múlt héten simán játszottam V-re, be is jött 4,25 oddssal/.
A Bayern München 1. félidőt valószínű D-re rakom, a végeredményen a V-re szeretném szívem szerint, de a bajorok mindig máshogy hozzák a BL-ben. A Cardiff is nálam most még H. A jégkorongokat most nézem.
Én ma csak a JYP-ben és az Atlatico Bilbaoban és a Kaiserslauternben voltam biztos, a Manchester City nagy csalódás, nem igaz, hogy ilyen jó csapatnak mumusa lehet a Wigan. Mivel 3/4-ben raktam én valamit nyerek is, sőt van egy teniszes szelvényem is, az holnap derül ki.
Holnap nagy meccsek vannak, most nézem a meccsek összefoglalóját és eldöntöm, mire teszek. De csak minimális pénzt.
Nagyon jó lenne 3 fix meccset kivenni és mellé tenni 2 meccset. Egyre inkább nekem ez jön be. Sajnos 4 meccsnél is tévedhetek egyet. Most a Lyon-Bourdeaux meccset döntetlenre gondolom, és gondolkozom a Manchester Unitedet V-re rakni, még nem biztos! A 080-as kosárlabda Partizan íbelgrad-Maccabi TA H, a 081 Real Madrid-Barcelona viszont most H / a múlt héten simán játszottam V-re, be is jött 4,25 oddssal/.
A Bayern München 1. félidőt valószínű D-re rakom, a végeredményen a V-re szeretném szívem szerint, de a bajorok mindig máshogy hozzák a BL-ben. A Cardiff is nálam most még H. A jégkorongokat most nézem.
Magic: végül csak az egyik török D jött be, de azon a 4/6-oson elhalasztották a St'Patricot így csak 4 meccs jött be, de ez csak tipp volt, hétvégén majd játszom is......
Gratula a Te meccseidhez is!
chicaloca: holnap majd megint csinálok 1-2 tippsort
" alt="
">
Gratula a Te meccseidhez is!
chicaloca: holnap majd megint csinálok 1-2 tippsort

Timso: Az a 2 döntetlen jönni fog, gratula, ezért jó 3 meccset kiválasztani, most is jönne.
Nekem jött a JYP, az Ostrava, sajnos aa Kaisersalutern meccset 1. félidőre H-ra akartam tenni, véletlen elírtam D-ra, meglátjuk, jön-e.
Holnap nálam lesz a laptop 11 körül, remélem összehozunk valamit chicaloca. Van úgy, hogy nem jön össze semmi, de utána törvényszerű a nyerés!
Nekem jött a JYP, az Ostrava, sajnos aa Kaisersalutern meccset 1. félidőre H-ra akartam tenni, véletlen elírtam D-ra, meglátjuk, jön-e.
Holnap nálam lesz a laptop 11 körül, remélem összehozunk valamit chicaloca. Van úgy, hogy nem jön össze semmi, de utána törvényszerű a nyerés!
Én rakni fogom a Temesvárt H-ra, a Le Havre valószínű döntetlen lesz, a Wickmayert 1,30-as oddssal H-ra- Lehet, hogy JYP lesz H-ra, Stavanger nekem is tetszik, de elegem van a dán jégkorongból,053 biztos 2,3 gól, a Monaco-Auxerre pedig lehet, hogy D-re vagy 2,3 gólra lesz rakva. egyenesben.
Slavia Praga a múltkor sem nyert, az Ostrawát láttam más oldalon H-ra.
Timso: A Trabsonspor lehet döntetlen, de legutóbb D-re vettem és simán nyert 2:0-ra, most is inkább V-re áll. A Cambuur biztosnak tűnik és a Le Havre meccset vagy D-re vagy H-ra teszem, a Kaiserslautern meccs 2,3 gólos, valószínű nyer a hazai csapat, remélem 2:1-re, mindegy, csak 3 gól legye.
A Manchester City -kicsit elfogultan - biztos H-nak gondolom. A másik döntetlen jó lehet. Még most megyek lottózóba.
A Manchester City -kicsit elfogultan - biztos H-nak gondolom. A másik döntetlen jó lehet. Még most megyek lottózóba.
Csak most tudtam internetre feljönni, OTP-nél voltam meg orvosnál, kezd az agyamra menni ez a bank.
Én is mérges voltam a hétvégén a Valladoidra és az Arsenalra, mert utóbbi 2 góllal is nyerhetett volna, de elszórakozták!
carla: Azt sajnálom, hogy épp írtam neked a lottózóban, hogy ne tedd azt a meccset, még rizikósabb, erre nyer a Juve, bár épp a hajszál tartotta azt a győzelmet is, egy forintot nem raktam volna a 80. percig rájuk.
Miután pénteken és szombaton is vesztettem, vasárnap csak 3 meccset raktam egy ezressel /az is kölcsönpénz volt/, de szerencsére jött 3.605 FT.
Ma nem rakok, most nem is nagyon tetszik a tenisz sem, de a foci sem fix.
Timso: Én is áttérek a csütörtöki, pénteki játékra, ma nem is néztem még a meccseket. De hosszú távon biztos vagyok benne, hogy nyerni fogsz! Az 1,60-as meccsekre mindig vigyázz, az nekem sosem jön be.
Én is mérges voltam a hétvégén a Valladoidra és az Arsenalra, mert utóbbi 2 góllal is nyerhetett volna, de elszórakozták!
carla: Azt sajnálom, hogy épp írtam neked a lottózóban, hogy ne tedd azt a meccset, még rizikósabb, erre nyer a Juve, bár épp a hajszál tartotta azt a győzelmet is, egy forintot nem raktam volna a 80. percig rájuk.
Miután pénteken és szombaton is vesztettem, vasárnap csak 3 meccset raktam egy ezressel /az is kölcsönpénz volt/, de szerencsére jött 3.605 FT.
Ma nem rakok, most nem is nagyon tetszik a tenisz sem, de a foci sem fix.
Timso: Én is áttérek a csütörtöki, pénteki játékra, ma nem is néztem még a meccseket. De hosszú távon biztos vagyok benne, hogy nyerni fogsz! Az 1,60-as meccsekre mindig vigyázz, az nekem sosem jön be.
19 Stavanger - Sparta Sarpsborg 6.m. H 1.95
47 Cambuur - Oss H 1.19
42 Brann Bergen - Sandefjord H 1.60
55 St. Patrick's - Sligo H 1.93
27 Ostrava - Slavia Praha V 3.05
Eredő odds: 61.72314
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 6170 Ft
47 Cambuur - Oss H 1.19
27 Ostrava - Slavia Praha V 3.05
Eredő odds: 61.72314
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 6170 Ft
47 Cambuur - Oss H 1.19
46 Karsiyaka - Karabukspor D 3.10
45 Kayserispor - Trabzonspor D 3.00
Eredő odds: 269.66269
Max. nyeremény: 53935 Ft
Kombináció: 4/6 (15 alapfogadás)
47 Cambuur - Oss H 1.19
46 Karsiyaka - Karabukspor D 3.10
45 Kayserispor - Trabzonspor D 3.00
Eredő odds: 269.66269
Max. nyeremény: 53935 Ft
Kombináció: 4/6 (15 alapfogadás)
csalódott vok mert az espanyol, nancy és a aek athen elvitte mindkét szelómat
" alt="
"> egyik kombis volt 3/4-ben
2 hete nem sikerül nyerni, a pénzt megcsak viszi, igaz nem nagyon sokat rakok de akkor is
" alt="
">
" alt="
">
jó játék nagyon csak sok időt is vesz el
" alt="
"> s mindjárt itt van a vizsgaidőszak is
" alt="
">
pedig legszívesebben minden nap raknék
" alt="
">
megfogadtam
" alt="
"> hogy már csak hétvégén játszok max. 1-2 szelóval

2 hete nem sikerül nyerni, a pénzt megcsak viszi, igaz nem nagyon sokat rakok de akkor is

jó játék nagyon csak sok időt is vesz el

pedig legszívesebben minden nap raknék

megfogadtam

milyen tippjeitek vannak mára?
" alt="
">
nyerni kéne

nyerni kéne
marycsiga
igen "csak" 7 meccsig lehet kombiban
igen "csak" 7 meccsig lehet kombiban
a chelsea most nagyon magabiztosan nyert 7-1
" alt="
">
ma nem raktam semmit, nem értem rá, meg elég necces meccsek vannak, de holnapra a vonato már összeírkáltam mik legyenek
" alt="
">
jajjj most rúgott a róma gólt, megy a sport2-n a meccs
nagyon elbénázta a kapus
" alt="
">

ma nem raktam semmit, nem értem rá, meg elég necces meccsek vannak, de holnapra a vonato már összeírkáltam mik legyenek

jajjj most rúgott a róma gólt, megy a sport2-n a meccs
nagyon elbénázta a kapus

Magic!
Tetszik a szelvényed, egyedül a Rubin Kazan-nál érzek D-t.
AmkarPerm és Alanyijav amit tettem H-ra D-t játszott, az első megérzésem az volt, de elvetettem, mert nem szeretek D-re tenni
" alt="
"> pedig milyen jó lett volna.
Tetszik a szelvényed, egyedül a Rubin Kazan-nál érzek D-t.
AmkarPerm és Alanyijav amit tettem H-ra D-t játszott, az első megérzésem az volt, de elvetettem, mert nem szeretek D-re tenni

Timso köszi.