lindababa
Én 1 doboz Milka szaloncukrot vettem annyi elég is. És arany színűt vettem (íz nem fontos csak a szín

" alt="

"> ) mert arany színű lesz a fa.

" alt="

">
De legalább a Milka is már különböző színű papírba csomagolja a cukrait, ezt díjazom!
Én tényleg az voltam.

" alt="

">
lindababa
Gombóc Artúr!

" alt="

">
Én max a 21gramm buenót tudom egyszerre megenni, vagy egy kockát egy táblából, ha nagyon finom. Még jó, hogy a férjem szereti a csokit, így elfogy a több karton buenó amit vettem a dzsekimért.
Előfordult, hogy karácsony előtt megettem 4-5 kg szaloncukrot. Most van, amikor csak annyit veszek, hogy a szomszéd tacsi, Lindababa találjon a fán, mert mindig keresi.

" alt="

">
lindababa
Ezek szerint nem vagyok "deviáns"!

" alt="

">
A családom mindig cikiz, hogy semmit nem tudok beosztani, amit látok, azt befalom!

" alt="

"> A tömött mikuláscsomag nekem 10 perc.

" alt="

">
Nekem nem jó a nagy kiszerelés semmi édességből sem, mert ami itthon van, azt mind egyszerre megeszem.

" alt="

">
lindababa: mi már egy hónapja rá vagyunk erre állva. Isteni. Már aki szereti az étcsokit.

" alt="

"> Nyami. Van belőle nagy kiszerelés is.

" alt="

">
Nagyon
agyon finomat vettem az Intersparban. Ferrero Rondnoir, 4 db van benne, 289 Ft. Szerintem jobb, mint a Rocher.
Ilyen kis faluban örülök, ha kislányfejest vagy Dr, Oetkerest tudok venni. És, ha találok olyat, ami nincs lejárva.
nemeths: így jár az aki nem Haas Naturalt vesz.

" alt="

">
Ma kókuszos pudingot csináltam. Borzalmas!!!!
VárszegiViki: a dinnyés is jó, amúgy is gyengém a robbanócukor...

" alt="

">
A jacobssal nem lesz valami játék, mert teljesen megváltozott a cappucinonak a csomagolása és a vonalkodja is, meg a grammok is és az ize is kicsit más.Azokon is vannak kis emblémák, amit be lehetett váltani régen ajándékokra.
Lille!
A Zabfalat ( Győri Édes) akciós a "kis" Sparokban, 169Ft/db, én meg 200 alatt nem láttam sehol eddig! Sztem is nagyon jó! :-)
A Palmolive kádkilépő nagyon fog! Csak külön mossátok mindentől

" alt="

">
Vettem ma a CBA remízben hurkát, hát még ilyen undorító szart, eddig nem vettem!!
Csak azért írtam, hogy más ne járjon így!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások