Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 451 / 762 oldal |
a Max Payne - Egyszemélyes háború című film premier előtti vetítésére október 29-án, szerda, este 8 órára a Duna Plaza mozi 7-es termébe van két jegyem... Aki szeretné jelentkezzen mailen...
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
tvm felhasználtam!!! Köszönettel!!!
Lay's kód: NCKTRCHL
(Telefonon már beküldtem, a netes versenyre még jó.)
(Telefonon már beküldtem, a netes versenyre még jó.)
Ha ma estére még nincs programod: Van 4 fő részére szóló belépőm a ma esti Funky estre a Randevú étterem és nosztalgia klubba Székesfehérvárra.
http://www.randevu-etterem.hu/index.html
Ha érdekelj írj mailt a további részletekért.
http://www.randevu-etterem.hu/index.html
Ha érdekelj írj mailt a további részletekért.
ok, köszike.. :-))
Lasiesta, Bbyke nem mindig tud netközelben lenni, van, hogy napokig nem tud jönni, amint elolvassa a mailjeit biztos fog rájuk válaszolni!
én is érdeklődtem a borsodis mágnesről.. semmi válasz.. jó lenne tudni miért bbyke.... :-((
bbyke
én sem kaptam
" alt="
">
én sem kaptam
" alt="
">bbyke, én nem tudom...de biztos te igen! Köszike! Sajnos ezen a néven nem tudlak beazonosítani, elnézésed kérem!
bbyke borsodi mágnesed még van?
Elküldtem a kódokat mindenkinek, aki eddig kért!
" alt="
"> (3 embert kivéve, de ők remélem tudják, hogy miért nem kaptak)
" alt="
"> (3 embert kivéve, de ők remélem tudják, hogy miért nem kaptak)A Danette elkelt.
Felajánlok 4 db Danette kupont. 50 ft kedvezményre jogosít a Spar, Interspar, Kaisers üzletekbe. Csak az új ízre váltható be, október 31-ig. Válaszborítékot elfogadok.
bbyke!
Írtam.
Írtam.
Felajánlok újra Soproni kódokat! Sok van belőle, de légyszi csak olyanok írjanak, akik még nem nyertek vele, és nem cserélik tovább... Köszönöm!
ildi80
A 2 boríték áráért 3 pontot is lehet venni.
Inkább küldd be és 2 havi kvíz ponttal (pl. nov-dec) már elég egy sorsolásra. Akár még utazást is nyerhetsz vele!
A 2 boríték áráért 3 pontot is lehet venni.
Inkább küldd be és 2 havi kvíz ponttal (pl. nov-dec) már elég egy sorsolásra. Akár még utazást is nyerhetsz vele!
joy-ckm vásárlási kedvezményes kuponjaimat odaadom valakinek szívesen aki fel is használja!! :-))
Én is filóztam rajt, beírjam-e, de max. nem kéri majd senki, itt meg elfér.
" alt="
">
" alt="
">Hát az nem nagyon éri meg a postát.
" alt="
"> Nekem is van 2, de pont ezért nem ajánlottam én sem fel. Majd annak adom akivel éppen cserében vagyok és pont gyűjti.
" alt="
">
" alt="
"> Nekem is van 2, de pont ezért nem ajánlottam én sem fel. Majd annak adom akivel éppen cserében vagyok és pont gyűjti.
" alt="
">2 db Kinder pont, válaszborítékért.