verka!
Köszönöm, végre egy érthetően megfogalmazott hozzászólás, nem csak félszavak. 😊
2022.11.02. 17:00-kor indult a játék
A nyertes már hajnalban megvolt... Érdekes
Tibiéknek délelőtt jeleztem, hogy a kettő termék csak a jszb-ban van, az oldalon nem.Javították a szabályzatot
pieceofluck
A mostani jsz nem ugyanaz, mint amit én néztem.
Megvan! Amit közvetlenül a játék oldaláról töltök le szabályzatot, abban nem találom azt, hogy legalább kettő. Amit meg innen nyitok meg, abban szerepel a legalább kettő. Hogy lehet ez? Lementettem mindkettő szabályzatot.
sada!
Ha hiába nézem, nem látom, hogy kettőt kell venni. 😅
Mindegy, az akció miatt amúgy is kettőt vettem, meg jobb is, ha tényleg kettő kell. 😀
Pöttyös:
Egy ideje fenn van a főoldalon.
Jsz.:
"2.1 .
......... üzletekben legalább kettő a promócióban szereplő Tibi terméket ".
Köszi, én is úgy értelmeztem, hogy elég egy, csak ide legalább kettő van írva, és ez megzavart. 😅
Mindegy, csokira voltam éhes, elszaladtam a coopba, és most kuponnal úgy akciós, ha kettőt vesz az ember, úgyhogy kettőt vettem. 😄
A derdiedas Jsz szerint egyet.
A tibis játékhoz elég egy termék vagy legalább kettő kell?
Köszi előre is.
everydayme oldalhoz tudtok esetleg email címet, ahová közvetlenül lehet nekik írni a visszatérítéses játék kapcsán? csak a kapcsolati űrlapra irányít, válasszam ki a márkát stb.... Hát nem ezt akarom. Az emailek automatikus címről jöttek...
Igazán köszönöm!
Már fel is töltöttem egy 5x51 gr natúrt de 7,5 éves hercegnőm bejelentette ,hogy áfonyával elmegy -tegnap begyürt egy emberes adagot ma jönnek a 3,5 lovaggal úgy hogy futás a bolt mert hogy túrórudiba ezentúl a madártejes kellene de most mama csináljon grízes tésztát Yippyt is vettem Most megnézem játszik e a Yippy meg a madártejes pöttyös de ez mellékes mert hamarosan gyerek csivitelés tölti be a lakást Ennyit dióhéjba
Na, megtaláltam a linket is:
https://www.pottyos.hu/spar/
SzerencsésFlótás
Én úgy emlékszem, hogy MA kezdődik.
Sziasztok! Mikor kezdodik a Sparos Pottos? Pont megyek a Sparba es semmi info de meg a Spar oldalan se
Led-es, kör alakú fényforrás szelfi fotó/videó készítéséhez.
A telefon/kamera a fénykör közepén, jobb a megvilágítás.
Miért nem működik a mammut arena oldala? Nem írtam el.
...és mi az a szelfigyűrű?

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások