Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 451 / 609 oldal |
sziasztok! csatlakoznék a segítségkérők táborához, az énekesnő nevére lenne szükségem
Szia!Már ketten vagyunk.
1 perc múlva...
Jó éjt!
Sziasztok!
Én most megyek aludni, jó játékot nektek.
Jó éjt!
Én most megyek aludni, jó játékot nektek.
Jó éjt!
azért egyedül is játszom 

ugyen nem egyedül játszom ma éjjel? 

dekivagy: kaptál már választ?
Szia!
Jó munkát én most megyek aludni!
Jó munkát én most megyek aludni!
sziasztok, megérkeztem, ma is lesz közös munka?
Köszönöm, kész vagyok!
Sziasztok!
Most már publikus az email címem
.
Onnantol kéne a segitség, hogy feltörekvö brit énekesnö.
De ez nagyon tetszik, hogy szinte mint jobarátok segit mindenki mindenkin.
Szooval ha nekem is meglesznek a válaszok akkor én is elküdöm akinek csak tudom!
Elöre is köszi!!!
Most már publikus az email címem
.
Onnantol kéne a segitség, hogy feltörekvö brit énekesnö.
De ez nagyon tetszik, hogy szinte mint jobarátok segit mindenki mindenkin.
Szooval ha nekem is meglesznek a válaszok akkor én is elküdöm akinek csak tudom!
Elöre is köszi!!!
Hú, nagy a csönd errefelé... Lehet hogy utolsóként zárom a heti etapot???
2 kérdésem maradt, kérek szépen 1 kis súgást:
Valakinek mindenből elege van...
Török eredetű név vagy somogyi település
Köszönöm!
kormic
2 kérdésem maradt, kérek szépen 1 kis súgást:
Valakinek mindenből elege van...
Török eredetű név vagy somogyi település
Köszönöm!
kormic
exluziv
küldtem neked mailt
küldtem neked mailt
Köszi mindenkinek a segítséget
SOS! Segítsetek már legyetek szívesek, mert már semmi ötletem:
feltörekvő brit énekesnő, sátorozásra alkalmas szálláshely, programoknál megvéd az időjárás viszontagságai ellen, segíti ez a tudomány a kőolaj megtalálását, médialejátszó, amely a sörnél is népszerűbb, információs eszköz, mely felváltja a tanári eszközt, kényelmesebbé teszi a nyári pihenést a kertben.elege van mindenből.
Előre is köszönöm!
feltörekvő brit énekesnő, sátorozásra alkalmas szálláshely, programoknál megvéd az időjárás viszontagságai ellen, segíti ez a tudomány a kőolaj megtalálását, médialejátszó, amely a sörnél is népszerűbb, információs eszköz, mely felváltja a tanári eszközt, kényelmesebbé teszi a nyári pihenést a kertben.elege van mindenből.
Előre is köszönöm!
Ha valaki tud kérem segítsen!
....olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt? ....matematika érettségi egyik háromszögekhez és függvényekhez is kapcsolódó témaköréhez linkgyűjtemény? ....Milyen fontos liturgikus eleme van egy Istentiszteletnek? .....16 millió színt ismer, de mégsem lát ....Valakinek nagyon elege van mindenből ....Török eredetű név vagy somogyi település mi az? ...az új, világszerte szélsebesen hódító szabadtéri játék, amelyik a paintball-hoz hasonló harcijáték, És a sasad.hu-n ti hol találtátok meg a képet, mert én nem lelem. :S Előre is köszönöm a segítséget!
....olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt? ....matematika érettségi egyik háromszögekhez és függvényekhez is kapcsolódó témaköréhez linkgyűjtemény? ....Milyen fontos liturgikus eleme van egy Istentiszteletnek? .....16 millió színt ismer, de mégsem lát ....Valakinek nagyon elege van mindenből ....Török eredetű név vagy somogyi település mi az? ...az új, világszerte szélsebesen hódító szabadtéri játék, amelyik a paintball-hoz hasonló harcijáték, És a sasad.hu-n ti hol találtátok meg a képet, mert én nem lelem. :S Előre is köszönöm a segítséget!

Köszi, de légyszike még egyszer elküldenéd, mert emilt változtattam és nem léptem ki-be és szerintem a régi emilre megy amit nem tudok már megnézni. Régen megszünt az már.
Köszönöm
Köszönöm
Sziasztok!!
Két kérdést nem találok valakinek nagyon elege van mindenből ez az egyik a másik pedig a görög eredetű szó munkavégző erő a többiben tudok segiteni
Két kérdést nem találok valakinek nagyon elege van mindenből ez az egyik a másik pedig a görög eredetű szó munkavégző erő a többiben tudok segiteni
Köszi , hogy segítettetek!!!
Egyébként aki gondban van az ősi játékkal az = backgammon
Egyébként aki gondban van az ősi játékkal az = backgammon