Sziasztok!
Megérkeztünk a nyaralásból. A posta úgy felidegesített érkezésünk alkalmából, hogy hihetetlen!!
Mielőtt elutaztunk, megkérdeztem, hogy mi lenne a módja, hogy a közel 3 hetes távollétünk alatt érkezett csomagokat, leveleket megőrizzék a hazaérkezésünkig.
Azt mondták, írjak egy kérvényt, hogy kézbesítés nélkül őrizzék meg nekem, és így semmit nem fognak visszaküldeni, hanem személyesen átvehetem, amikor megjövök.
Megírtam a kérvényt július 20. körül, hogy augusztus 6-ig semmit ne kézbesítsenek, hanem tartsák bent.
Ma hazaérkeztünk, a postaládában várt egy telefonszámla, meg egy értesítő egy csomagról. Ez eleve furcsa, mert külön kértem, hogy ne próbálkozzanak a kézbesítéssel.
Bementünk a postára, ahol az a csomag, amiről értesítést kaptunk, az megvolt, de állítólag több nem érkezett a nevünkre. Illetve ezt nem lehet pontosan tudni, mert az illetékes ebédelni ment, más meg nem akart tudni semmiről. A kérvényemről se. Az egyik nő odavágta, hogy csak 5 napig tartják a csomagokat, mit képzelek én, hogy követelőzök, ha volt is csomag, biztos visszaküldték már. Addig veszekedtem, amíg előkeresték a kérvényemet, hümmögtek, néztek bután, és egyetlen levelet vagy csomagot se tudtak odaadni. Nem hiszem el, hogy három hét alatt semmi sem érkezett, pláne mivel a párom nyert a kronikanován, én meg a NGC-n, hát akkor az hol van? Visszaküldték???
Az is kiderült nagy nehezen, hogy jöttek ám levelek is, ajánlottak is, meg mindenféle, de az meg be van zárva a kézbesítő szekrényébe. Hát könyörgöm, hogy kerül hozzá, amikor azt kértem, hogy tartsák bent a postán, és én majd átveszem??? És ha már hozzákerült, hogy-hogy elzárja a szekrényébe???
Felrobbanok.
Azt ígérték, hogy holnapra megkeresnek mindent, de én vajon hol keressem a NGC könyvet? A kronikanova csomagot? A történelmi könyvet a sulinettől? Nem akarom elhinni, hogy az ember nem utazhat el nyaralni, ha meg akarja kapni a postáját
A világon senki nem állt szóba velem érdemben, nagyon ideges vagyok!!!!! Eddig se szerettem a postát, de most nagyon tele a kiscipőm velük!!!!