Nálam nem a kézbesítő a hunyó! Ő aztán a világ végére is utánnam hozza a leveleket, csomagokat. A szarkákat én az elosztó és felvevő helyeken keresném. A Dörmögő keresésnél is a helyi ellenőr mondta, hogy a keresett iktató ide a nyilvántartásuk szerint már megsem érkezett.
Ha van köztünk postás elárulhatná, hogy Gyöngyös és Bpest között hány kézen megy át 1 levél?
Összekattintottunk. Attól tartok, a megoldás az alábbi történetben keresendő

Senki se játszott a rágóval???
Kíváncsi vagyok, hogy kapott-e vki csomagot.
Már annyira utálom, hogy nyerek és a nyeremények eltünnek.
A múltkor nyert Dörmögő Dömötör csomag,/ aminek annyire örültünk/
se került elő. Pedig már 2 tudakozványt is visszaküldtem, hogy nem köszönöm, de nem kaptam meg...
Ez is ajálva lett feladva( 06.26-án mondta a hölgy) és sehol sincs.
Gondolkodtatok már azon, ha az ajánlott küldemények így elkallódnak, mi lehet a többi sima levéllel???
Mai hír
Önmagát rabolta ki a postás
Nem rabolták ki a postást a XII. kerületben. A nyomozók szerint a kézbesítõ egy héttel ezelõtt csak kitalálta leütésének és kifosztásának történetét, miután a rábízott 300 ezer forintot ellopta.
A gyanúsított beismerte a bûncselekményt, ellene sikkasztás miatt indult eljárás.
Nem is tudom, miért ez a hír tűnt fel Kriszta története után

Sziasztok! Jun. 06-ig kellett 5 db Boomer Surpriese (spagetti rágő)vonalkódot beküldeni. Lehetett számítógépet, bicót és vmit nyerni. Ill. az első 100 beküldő kapott 1500 Ft értékben ajándékot.
Rá kérdeztem, a május végi feladással bekerültünk az eélső 100
beküldő közé. Állítólag az ajándékot is postázták---ami azóta se ért ide.
Ha vki pályázott 06-22-258035 tf számon érdeklődhet. Kíváncsi vagyok nyert-e vki közülünk és megkaptátok -e a csomagot???
Épp helyezést értem volna el amikor közli a www.porges.hu, hogy nem engedi....
Ja és több mint 5 órája nem válaszolnak az emilomra.
Akkor miért hirdeti hogy egy kártyafüggetlen mobil a nyeremény...
Miért nem az játsz 1,5 órát a semmiért..
Korrekt cégnek tünik.
Lehet leszokom a bagoról inkább?

Bubus: akkor én jobban jártam, 48-ból húsz megjött!!
A többit szerintem központilag ellOpták!
Valamikor a szegedi Paprokafeldolgozó gyártotta Mo-on a Vegetát, de ez rég volt, talán igaz sem volt...
Van rá esély. A háborúk miatt idetelepültek, most lehet, h. visszamennek.
Bár nekem nincs belőlük tartalékom, de lehet, hogy mehetnek a qukába az eddig összegyűjtött vonalkódok
Bezárja mohácsi gyárát is a Podravka?
http://index.hu/gazdasag/ghirek/?main:2003.07.27&
141111
Vegetál a Vegeta
http://www.korridor.hu/cikk.php?cikk=100000066388
Liz
Ráadásul képzeld ott nem ragasztják rá. Kértem bélyeget, mondtam hova szeretném küldeni és az orrom elé rakott egy adag bélyeget és egy adag kék akármit (ez öntapadós volt) de nagyon sokat.
Fogalmam sem volt mihez kezdjek annyival.

A párom szerint mindenki engem nézett a postán, ahogy számolgattam hogy melyikre mennyi is kellene....

Rea,
De azokon legalább dupla adag ragasztó van.

Jut a nyelvedre is és marad a bélyegen is, de itt a bélyeg "adagját" lespórolják.
Belgiumban voltam nemrég postán és ott is nyalós bélyeg van
Igaz sokkal szebbek voltak.
Coccolino öblítőt akatam venni a Tescoban, mert ugye vonalkód meg a plusz játék. A múltkor sikerült oéyat vennem, amihez járt egy kis illatgyertya is, kis helyes papírdobozkában. Mára az összes gyertyát kilopták a kis dobozokból. Fel vagyok háborodva!!!
Reacska,
Gondolom "csomagolási hiba" történt, az adagoló biztos elfelejtette belepottyantani a zacskóba a műanyag pohárkát. (
novake,
Nem értem én sem. Pedig minden érv mellette szól.
Liz!
Én sem értem, miért nem tértünk még át az öntapadós bélyegre.

Liz hogy tudták kivenni a poharat a zárt csomagolásból?

vagy benne se volt

Ma csak én vagyok ilyen negatív

... szerencsére mindenki más mindennel megvagyon elégedve
Vettem a Corában Biopon mosóport... Valamilyet vennem kellett, amúgy is régen használtam ilyet, gondoltam a játékot is kipróbálom. Ennél az adagolópoháron van a kód, azt kell beküldeni...keresem a poharat...átöntöm a vödrömbe, pohár meg sehol
Az Unilevernél hogy állnak hozzá az ilyen apró-ceprő panaszokhoz ? Tapasztalat ?
Mai "postás" esetem:
A ma érkezett levelek között találok egy értesítést, mely szerint Mini Pakkom érkezett. Itthon voltam, csengő működik, a kapu nincs bezárva, a postás meg sem kísérelte átadni a küldeményt. Ennek oka most is az lehetett (amit már többször is tapasztaltam) hogy már a postán megírja az értesítőt és a küldeményt ki sem hozza.
Hogy reklamációm megalapozott legyen, felhívtam a központ ügyfélszolgálatot (236-4510), ahol egy nagyon szimpatikus hölgy elmondta hogy a Mini Pakkot a kézbesítőnek bizony ki kell hoznia. Miután elmondtam elmondtam honnan telefonálok, azt javasolta hogy a helyi postavezetőnek tett panasz helyett inkább forduljak a Központi Régió Igazgatósághoz (Budapest, 1595), ahol panaszomat kivizsgálják.
Ezt meg is teszem és kíváncsian várom a válaszukat...amit reményeim szerint kikézbesítenek, és nem a 2 km-re lévő postára kell (kánikulában, zuhogó esőben, szakadó hóban babakocsival) elballagnom érte.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások