Elfelejtettem a Pampers plüss vízilóhoz:
DM: szeptember 7-27.
Rossmann: szeptember 4-17.
Spar: augusztus 31 - szeptember 13.
Ad-Vesz: szeptember 1-30.
ki,
ezt az okt.1-től érvényes "pampers FPpontos+ hírt hol olvastad?
És mit lehet kezdeni a FP pontokkal?
Újdonság a www.pampers.hu-n október 1-től: ha részt veszel a Hűségprogramban, és a honlap regisztrált látogatója vagy, vagy a program ideje alatt regisztrálsz, további 1 extra Fisher Price pontot kapsz ajándékba.
Szeptember 1-től minden Pampers Óriáscsomaghoz jár egy ajándék plüss víziló, amelyet a kisbaba párnának is használhat.
(Olyan, mint a "rongyi", a teste a párna, a végtagjai a párna négy csücskéből csomóval kialakított lábak, és az egyik oldalán van a víziló feje.)
Van 2 db 500 Ft-os pampers jumbo kuponom 500 Ft kedvezmény a rossmannban. Most amúgy is akciós a mai naptól, 3649Ft, a kupon leadásával 3149Ft. Darabjáért 2 Fa/vademecum kódot kérnék.
Van egy felesleges PAMPERS VONALKÓDGYŰJTŐ füzetem.
Ha kell, írj, és megegyezünk!
Sziasztok!
Még mindig szeretnék egy pár pampers vonalkódot a játékhoz.Ha megvan az elegendő pont,később szívesen visszaküldöm,én továbbra is pamperst fogok használni.
Ibolya
5 pont pampers vonalkód gazdát keres...
Keresek Vackor CD-t, amit a Kismama újsághoz adtak. Van érte Libero plüss, baba- és nyuszifigura, Bedeco póló, Karaván hátizsák, stb.
Pampers vonalkódokat keresek még mindig!
Ha valakinek van, írjon mailt!
Cserébe van sokféle vonalkód, Office Depot bögre, Adidas pénztárca és oldaltáska!
Pampers vonalkód(ok)at adnék Huggies pelenka vásárlását igazoló blokk(ok)ért. (Csak pelenkás blokkokat keresek.)
Ma este 7-kor a futár végre meghozta a Zenélő csodamasinát és a Sütifaló kincsesbödönt! A lányomnak nagyon tetszik!

Mimoza
Persze, rég fent van a főoldalon

Ditke!
A Huggies.al is van játék?
Köszi
Üdv
Andeeka
titkos tipp:egyszerű a válasz: dupla gyerek : dupla adag pelenka
No meg csere-bere mindenre...
De még most gyűjtök a 6. játékra
Csak most Huggiest veszek a másik játék miatt.

vagy

?
szia!
Ha még megvan a kupon akkor engem érdekelne
Köszi
Vali
Sziasztok!
Sajnos kiderült, hogy nem tudok elmenni a bababörzére, pedig kaptam két kupont, amivel 2 db. jegyet lehet átvenni a minimanó centrumban.
Ha valakit érdekel, szívesen elküldöm.
Ha tudjátok viszonozni valamivel, amit Ti nem használtok fel, megköszönöm.
Privát levelet várok!
Noémi
A Rossmannban dupla pontos akciónál összegyűjtöttem a 10 pontot. Megvártam, amíg akciós lett a Pampers, vittem a játékleírást és a gyereket is, nehogy kereskedőnek gondoljanak. Nekünk még 32 pont kellett, tehát kértem 11 csomaggal. Nem volt olcsó így egyben még a mínusz 20%-kal sem (és 3 hónap múlva a másik játékért végigcsináltuk ugyanezt még egyszer), de utána legalább hónapokig nem kellett pelenkát venni, a játékokkal pedig a nagyobbik gyerek már rögtön tudott játszani.
"mittudoménmégmi"

Sziasztok!
Rég nem jártem erre, de továbbra is Pampers kódokat keresnék, van néhány dolgom amire cserélhetnénk (Knorr, dm pont, huggies nyugta,sport szelet, meg mittudoménmégmi...) Írjatok légyszi mailt, ha van valamitek!
Illetve akinek már megvan pl a 2 legtöbb pontos játék attól kérdezném: hogy volt iylen ügyes, hogy tudott ennyit összegyűjteni????: )Titkos tipp?
Köszi!
Szép napot!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások