Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 453 / 762 oldal |
Az első 5 jelentkezőnek felajánlok 1-1 Soproni kódot. Légyszi olyanok jelentkezzenek csak, akik még nem nyertek labdát, és ahol van kisgyerek a családban, aki örülne neki. Köszi!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Ha valakinek van még Snickers kódja és nem játszik vele, köszönettel elfogadnám a felajánlását : ) Holnap már nem jó!
" alt="
">
Ne törd le! Most kezdi ezt a játékos életformát és meghívókat szeretne küldeni!
" alt="
">
" alt="
">petya009 nem akarlak elkeseríteni de több mint fél éve megy ez a játék és ha megnézed a bal oldalt itt a wny-en a fórum címszó alatt is közvetlen odajutsz.
Üdv! Lehet,hogy nem a legjobb helyre írok,de gondoltam teszek 1 próbát!
Nem tudom hallottatok-e már a blocks.hu-ról! Mindennap van 1 nagyon egyszerű kérdés,melyhez segítséget is adnak,és ott lehet nyerni! Havonta sorsolnak(számítógépes módon) ha érdekel valakit írjon nekem E-mail-t(petya-009@hotmail-com-ra) és küldök meghívót!
Ui: KÉREK MINDENKIT,HOGY NEKEM ÍRJON E-MAIL-T HA REGELNI AKAR,MERT EZEKÉRT ÉN PONTOT KAPOK! Köszönöm mindenkinek aki ír!
Nem tudom hallottatok-e már a blocks.hu-ról! Mindennap van 1 nagyon egyszerű kérdés,melyhez segítséget is adnak,és ott lehet nyerni! Havonta sorsolnak(számítógépes módon) ha érdekel valakit írjon nekem E-mail-t(petya-009@hotmail-com-ra) és küldök meghívót!
Ui: KÉREK MINDENKIT,HOGY NEKEM ÍRJON E-MAIL-T HA REGELNI AKAR,MERT EZEKÉRT ÉN PONTOT KAPOK! Köszönöm mindenkinek aki ír!
pontosítanék! 1db kuponfüzet, de 8db termékre váltható be
8db dm 21 %-os smink kuponfüzetet felajánlom.
okt 22 ig lehet felhasználni, de holnap még fel tudom adni elsőbbségivel, ha valaki kéri!
okt 22 ig lehet felhasználni, de holnap még fel tudom adni elsőbbségivel, ha valaki kéri!
Debreceni cirkuszjegyeket, amelyeket a Tescoban vásárlás után adnak és 500ft-s kedvezményre jogosít . Persze nem oda a Tesco melletti cirkuszba ,hanem a Főnix mellettibe váltható be . Kaptam egy marékkal ,ha valaki megy az előadásra szívesen adok belőle .
Ma estére nyertem 1db ingyenes belépést
a 08.10.18. Lollipopoh! @ Club Ráday bulira!
Ha érdekel valakit szívesen átadom.
a 08.10.18. Lollipopoh! @ Club Ráday bulira!
Ha érdekel valakit szívesen átadom.
engen érdekelne ha még megvan
zsuzska34a@gmail.com
zsuzska34a@gmail.com
én bébiételesre gondoltam...
Valakinek esetleg fölös univer címke?? :-DD
VárszegiViki
akkor még gyorsan írok
Twix elkelt!
akkor még gyorsan írok
Twix elkelt!
krysztasz: én szeretném kérni.
van 3 twix kódom, ha vki kéri, mailben elküldöm. Barbi15 és társai kíméljenek...
Este 22 után jövök és küldöm.
Este 22 után jövök és küldöm.
Debreceni cirkuszjegyeket, amelyeket a Tescoban kaptam, (2 db 500 Ft-os) válaszborítékért felajánlom.
Van egy két személyre szóló meghívóm a Mázli c. magyar vígjáték budapesti, premier előtti vetítésére.
A vetítés helyszíne: Palace Cinemas, Mammut, 5-ös terem
Időpontja: 2008. október 22. szerda 20. óra
Én nem tudok elmenni, ezért szívesen átküldöm a meghívót az első jelentkezőnek.
5 db Kinder freecardot szeretnék cserébe, ha így meg tudunk egyezni.
A vetítés helyszíne: Palace Cinemas, Mammut, 5-ös terem
Időpontja: 2008. október 22. szerda 20. óra
Én nem tudok elmenni, ezért szívesen átküldöm a meghívót az első jelentkezőnek.
5 db Kinder freecardot szeretnék cserébe, ha így meg tudunk egyezni.
én a cora kuponjaimat ajánlom fel, meg ha érdekel valakit mivi kupon, 31-ig még beváltható.
válaszborítékot kérek csak.
válaszborítékot kérek csak.
Graco ikerbabakocsit rászorulóknak felajánlanék! Ha valaki ismer rászoruló kismamát, írjon privibe!
Az én tökijeim már nehezek hozzá, de 2 csecsemőt 1-max 2 éves koráig még elbír....
Az én tökijeim már nehezek hozzá, de 2 csecsemőt 1-max 2 éves koráig még elbír....