Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 453 / 9353 oldal |
Varta nyereményjáték van most ?
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Nagyon szívesen!
nagyon köszönöm a segítséget!
Nem biztos, hogy elfogadja, mert nem ugyanaz mindegyiknek, :
L722011 vagy L722591
Nekem ez volt, próbáld meg, hátha jó...
L722011 vagy L722591
Nekem ez volt, próbáld meg, hátha jó...
Kométa Bécsi virli 400 g LOT kódját valaki meg tudná írni esetleg?
Sziasztok, nálatok működik a Nádudvari oldala? Sajnos nekem folyamatosan hibát jelez az oldal. Előre is köszi a válaszokat. Üdv. Erika
sada
Tibi mindenhol játszik valószínű, coopban is láttam...
Tibi mindenhol játszik valószínű, coopban is láttam...
A tibi játékot csak az Aldi újságban láttam, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy csak ott játszik.
Héra14.
Nekem az MPL hozta. Reggel jött értesítés sms-ben.
Nekem az MPL hozta. Reggel jött értesítés sms-ben.
Akiknek megérkezett a Delikát porszívó vagy kávéfőző, előtte kaptak értesítést szállításról?
" alt="
">
" alt="
">A nyertesek neve felkerült az oldalra. Remélem, ez annak a jele, hogy hamarosan küldik. 😄
nika01 nem kaptuk meg, nem tudom mi tart eddig 🙄
Sziasztok! Perfekt Fit-ről van azóta hír? Megkaptátok már?
Sajnos nem kaptam értesítést az Unilevertől, pedig nagyon szeretném az Ikea utalványt. Már a fürdéshez is domestost és cif-t használok.
Köszönöm szépen, Rita21! 😊
Tesco P&g csomagot én is várok egyenlőre még semmi . Az Unilever tegnap zárult sztem az utolsó napok nyerteseit talán ma értesítik majd ...
Két kérdésem lenne:
Unilever értesítést kapott esetleg a héten valaki? – vegyi érdekelne
Aki nyert a Munka után édes a pihenés nyereményjátékon, megkapta már a nyereményt?
Köszi előre is, ha valaki tud infóval szolgálni. (Olyan is hasznos, hogy még nem. 😊)
Unilever értesítést kapott esetleg a héten valaki? – vegyi érdekelne
Aki nyert a Munka után édes a pihenés nyereményjátékon, megkapta már a nyereményt?
Köszi előre is, ha valaki tud infóval szolgálni. (Olyan is hasznos, hogy még nem. 😊)
Nagyon köszönöm a Kometa kódot!
paintuci: irtam.
Ennél ÉK coop sörösnél kiírósnak kell lenni a blokknak? Bocsánat csak nem látom.