Cirbolya: hol lehetett Szaffi macskuszt nyerni?

Szaffi macska (rajt' a neve a nyakörvén, különben rá nem ismertem volna

),
Rexona deostift, Eduscho hosszúkávé minta nyereményszelvénnyel, amivel Bosch kávéfőzőt lehet nyerni.

Igaz, nem postán jött, hanem én mentem érte, de nagyon meg vagyok elégedve az RTL-es ajándékokkal, a póló, zokni, párna nagyon igényes, a két koncertjegy pedig V.I.P., pódiumerkély első sorra szól!
Marlboro kód (elsőbbségi levélben).
Éci:
Én okt.3-án és 9-én nyertem a multival, és nekem ma reggel hozták meg a csomagot. Tegnap este telefonált a futársrác. Amit 3 hete nyertem babzsákot szintén meghozták utána nem sokkal, de akkor nem telefonált a futár.
Knorr lapostányér

Hali!
Valaki nyert a Hotspringen? Nekem írták, hogy nyertem és írjam meg, h. melyek ajándékot kérem, de azt se tudom miről van szó! Valaki tudja?
Köszi
Rimmel rúzs. Nagyon gagyi, csak onnan jöttem rá hogy milyen márkáju, hogy az alján van nagyon apró betűvel. Ilyet még boltban sem láttam.
Rama edényfogó kesztyű az Unilevertől.Hűség ajándék.
Delikáttal nyert fotóalbumok.
Hugi71, mel6
A babzsákfotelt melyik héten nyertétek ? Az enyém még nem jött meg ! És hívtak telefonon előtte ?
Karaván autó érkezett.
Egyenlőre egy, de még egyet várnék. Ugyan a borítékokat egyszerre adtam fel.
Futár hozta a Multival nyert Rowenta kávéfőzőt!
Múlt héten hétfőn, 3-án nyertem és már hozta is, és nagyon rendes volt, felhívott, mert csak a fiam volt otthon és kellett a születési dátumom (úgy látszik a gyerek nem tudta, ciki, mi?), de aztán aláírta a fiam és odaadta neki.
Fekete, Rowenta Espresso Allegro a pontos típusa.
Megjött a malbis levelem ELSŐBBSÉGIVEL vagy 8 hét után, igaz már régóta játszom de ha erre várok...... ( bár még nem nyertem ) és jött egy becsomizott TVR hét újság névreszólóan, mi nem rendeltük lehetett valahol előfizetést nyerni??

leon
És mindkettő megnyerése után eltelt már a 4 hét?
leon
Jól olvasom? Postán jött Kleenex kutyus? Nem a DM-ben kell átvenni?
5db Vénusz családi alátét szett,2db Klenex kutya(DM)
Babzsákfotelek és Angyal vagy ördög társas

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások