Szeretnék tőletek tanácsot kérni, hogy ne legyen tényleg negatív tapasztalat...
Szóval június 20-án tudtam meg, hogy nyertem a Smash sorsolásán egy kamerás telcsit. (Június 6-án sorsolták.) Rá kb egy hétre kaptam is egy levelet, melyben benne volt, hogy kit kell felhívnom. Felhívtam, de szabadságon volt. A kolléganő visszahívást ígért, de nem hívtak. Pár napra rá felhívtam őket, mondta a srác, hogy fel kell mennem Bpestre a telcsiért. Mondtam, hogy nem fog menni, mert új munkahelyen vagyok, ráadásul próbaidőn, úgyhogy nem tudok eljönni. Jó, akkor az egyik kollájának úgyis dolga lesz errefelé két hét múlva, elhozza a telcsit. Itthon ültem egész szombaton (júl. 12.), vártam a telefont, se semmi.

Hétfőn felhívtam a megadott számot. Az ügyintéző azt mondta, hogy ők hibáztak, vaéóban nem jött a kolléga, ezért leküldik postán. (Kéredeztem, miért nem hívtak fel legalább szombaton, hogy ne üljek egész nap itthon, csak hümmögött...) Ha hétfőn vagy kedden feladták, már meg kellett volna érkeznie. Mit lehet ilyenkor tenni?
Ráadául a reklámügynökség nevét sem tudom, mert nem lehet érten a telefonba, amikor bejelentkezik (vagy én vagyok süket

), de azt, hogy várjak türelemmel, 4 nyelven is bemondják...
Írtam mailt a Zwacknak is, mivel ők vannak megadva kapcsolatnak a Smash oldalon, de semmi válasz.
Várom a tippeket és bocs, hogy ilyen hosszú voltam.