Nekem is 3 hét és 1.5 hónap között változott amíg megjöttek a játékok.
A csodamasina jó dolog, de nálunk is nagyobb korukban érdekelte őket inkább. A bödön is nagy kedvenc, a pancsimanók nem nagyon jött be, nekünk van már egy olyan ami zenél is, az sokkal jobb.
// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 454 / 539 oldal |
Hát, remélem mi is megszeretjük majd. Köszi a bíztatást, jól esett.
A zenélő csodamasináról: másfél éves koráig a kisebbik lányomat sem érdekelte, az utóbbi 2 hónapban viszont ez az egyik kedvence! A 4 éves lánykám is gyakran leül tekergetni, csavargatni, zenéltetni a masinát.
Bebe83 írtam! Lehet meg tudunk egyezni!
Educa, köszi a választ!
Akkor valahogy összegyűjtöm a pontokat, bár egy kicsit nehéz lesz, mert még sok hiányzik és nem nagyon akar senki cserélni!
Köszi
Bebe
Akkor valahogy összegyűjtöm a pontokat, bár egy kicsit nehéz lesz, mert még sok hiányzik és nem nagyon akar senki cserélni!
Köszi
Bebe
Én is Kom-Eszt. megye
Nicika: nem,KOMÁROM-ESZTERGom megye
Hát kicsit stabilabbra és nagyobbra gondoltam a kép alapján. De az a legrosszabb, hogy a kisfiamat nem érdekli. Ahhoz képest, hogy a sütibödönt mennyire szereti, azt hittem odáig lesz érte. Hát tévedtem.. Veszíteni nem vesztesz vele, szedd össze a pontot rá. Nem mindig adódik ilyen lehetőség.. ingyen megéri!
Nicika
nem,nem pesti vagyok
nem,nem pesti vagyok
Ja, és az előbb lemaradt a C&A-s babaruha kuponnál, hogy csak egy terméknél lehet felhasználni, csak egy ruci vásárlására alkalmas!
Köszi, akkor megpróbálom a telefont!
Én csak telszámot tudok: 06-1-451-76-92
Mikor telefonáltam azonnal felvették és nagyon kedves volt a nő!
Mikor telefonáltam azonnal felvették és nagyon kedves volt a nő!
Lehet hogy nekem azért jön ilyen későn mert nem Budapesten lakunk! Ti akiknek megjött az ajándék pestiek vagytok?
Tud valaki esetleg mail címet, ahol érdeklődni lehetne, hogy egyáltalán beérkeztek-e a vonalkódok a játékhoz, mert én nem kaptam levelet, hogy megkapták volna!
Pedig direkt ajánlottan adtam fel!
Ha valaki tud segíteni légyszi írjon!
Pedig direkt ajánlottan adtam fel!
Ha valaki tud segíteni légyszi írjon!
nekem is pont 3 hét volt,előtte levél,majd sms és végül jött a futár
Mel! Akkor te nagyon szerencsés vagy! A lányom most 6 és fél hónapos és szerintem már nagyon élvezné ezeket a játékokat!
Szia Educa!
Milyen a zenélő csodamasina, hogy jobbra számítottál? Mert ha nem olyan jó, akkor nem erőlkődök, hogy összeszedjem a 36 pontot!
Köszi!
Bebe
Milyen a zenélő csodamasina, hogy jobbra számítottál? Mert ha nem olyan jó, akkor nem erőlkődök, hogy összeszedjem a 36 pontot!
Köszi!
Bebe
Nicika
Ez érdekes , én nem kaptam levelet, hogy beért a vonalkód, hanem egyszer csak jött egy sms, hogy másnap hozzák a bödönkéket.Mindez 3 hét alatt.
Ez érdekes , én nem kaptam levelet, hogy beért a vonalkód, hanem egyszer csak jött egy sms, hogy másnap hozzák a bödönkéket.Mindez 3 hét alatt.
Hát, mi több játékot is kaptunk, mert a barátnőm nevében is küldtem be. Sütifaló bödön jött legelőször, azt imádjuk, most meg a pancsimanók és a zenélő csodamasina. Nem tudom, én egy kicsit jobbra számítottam a csodamasinával kapcsolatban. Szerintem a sütifaló bödön a legjobb...
Na én most felhívtam a Pamperst és azt mondta hogy az általuk küldött válaszlevél (amiben jelzik hogy megkapták a vonalkódokat) kézhezkapásától számítva 2-3 hónapon belül jön meg a játék. Pontosabbat nem tud mondani. A részleteket csak a futárok tudják akik majd felveszik velem a kapcsolatot.
Na a lényeg hogy nem lettem okosabb!
Na a lényeg hogy nem lettem okosabb!