Flóti! Itt lehet nyerni papucsot igaz nem ipanema, meg lehet kicsi lesz, de papucs:
https://www.tranzitshop.hu/vasarlasi_informaciok/
jatekszabalyzat/hu
sze!
A darált hús kódja: L122911
Sziasztok! Nyert már valaki a greenmangonal? Tapasztalat?
Sziasztok! Nyert már valaki a greenmangonal? Tapasztalat?
Sziasztok,
Sajnos kidobtam, valaki esetleg tudja a Kometa 900 g friss daralt serteshus LOT kodjat? A termek hatuljarol.
Nagyon koszonom
Ok. Így értem. Akkor viszont egyértelműen le kellene.írni a jsz-ban, hogy bizonyos szakaszokban (vagy után) mikori feltöltést fogadnak el..
Nádudvari válasz nekem. A második pontgyűjtő időszak 2022.08.15 és 2022.09.30-ig tart.A hűségprogram ezen szakaszában olyan vásárlások rögzítését tudjuk elfogadni, amely 08.01.-jén vagy utána keletkeztek. Hét esetben korábbi blokk feltöltését észleltünk, ezeket nem tudtuk elfogadni.Vagyis a júliusban vásárolt termékeimet nem fogadta el. Így elvesztetettem 38 pontot. Kezd elegem lenni ezzel a játékkal.
Ez a válasz adás is sokadig levelem reklamálására született meg.
Ez pl. azért baromság, mert beváltási időszak alatt nem is engedtek feltölteni...Olyankor hiába vásárolok ?
Azért ez nem túl korrekt hozzáállás.
Az első beváltási időszakban kért ajándékok sehol, pedig lassan már a harmadik időszak jön, bezzeg ezzel nem törődnek....
Szerintem elejétől kellene fogadni a blokkokat,írjatok nekik !
"Most válaszoltak, hogy nem fogadják el már a korábbi blokkokat, ahogy régen."
Ezt még most sem látom leírva a játékszabályzatba. Már el is ment a kedvem az egész játéktól...
Csak azt sajnálom, hogy eddig gyűjtöttem. Sajnos még néhány pont kellett volna a kiszemelt ajándékhoz de én is több, mint 60 pontot bebuktam. Sajnos vannak olyan blokkjaim is, amik 1 napra szóltak és olyanok is, amit ezek szerint későn töltöttem fel.
dalnoki
Nekem 71 pontot nem fogadtak el.
Most válaszoltak, hogy nem fogadják el már a korábbi blokkokat, ahogy régen.
Van valakinek letöltött korábbi szabályzatat?
Mert sajnos én mindig csak online olvastam, de biztos vagyok benne, hogy a feltöltésem pillanatában érvényes szabályok szerint töltöttem fel. :-(
Csak mivel a gépemre nincs letöltve, nem tudom bizonyítani...
Sziasztok!
Nádudvarin járt úgy valaki, hogy nem fogadták el a blokkját? Nekem a sok közül 2 db (júliusi és szeptemberi) nincs jóváírva. Tudom, hogy a játékszabályban az van, hogy naponta max. 1 db és hetente max. 5 db, de ennél a kettőnél egyik sem áll fenn, mégsem írják jóvá. Többször rákérdeztem az okára, de nem válaszoltak. Megnéztem még egyszer és a blokk is olvashatóan van fotózva, látszik rajta minden. Bosszant a dolog, mert 31 pontról van szó.
Van valakinek hasonló tapasztalata?
Hulasz 2022-10-24 :: 10:28
Szia. Én is augusztus elején nyertem egy mini hűtőt. Kb. 4 hete írtam nekik hogy mi újság a nyereményemmel, lehet e tudni hogy mikor kapom meg? Válaszoltak: köszönik hogy jeleztem.
Következő héten már hozta is a futár.
lilaorgona12 2022-10-24 :: 10:03
Sziasztok!
Augusztusban nyertem a Pick nyereményjátékán, de a nyereményemet még azóta sem kaptam meg. Általános ez?
Üdv!
(Barna Zsuzsa vonal írt. )
Írt a Burn 100 000t lehet nyerni.
A csomag, fülhallgató esetleg Mexikó...
Igen, ha valami nagyon jó, szokták mondani, hogy "Amerika van"!
(Gondolom erre értetted Amerikát, ha nem akkor bocsánat. Mivel félinformáció, ez volt a sejtésem.)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások