Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 454 / 609 oldal |
1.Két, - anyagában, állapotában, alakjába, tapintásában és hőmérsékletében azonos tárgyat ez a fogalom különbözteti meg egymástól.
2.Milyen fontos liturgikus eleme van egy Istentiszteletnek?
még erre a 2két kérdésre keresném a választ,
szívesen segítek ha tudok
Mindenkinek köszönöm a segítségét!
Ja ezt nem vettem észre!
Két, - anyagában, állapotában, alakjába, tapintásában és hőmérsékletében azonos tárgyat ez a fogalom különbözteti meg egymástól.
Köszönöm!
Két, - anyagában, állapotában, alakjába, tapintásában és hőmérsékletében azonos tárgyat ez a fogalom különbözteti meg egymástól.
Köszönöm!
Helló!
Segítségre várok, ha valaki tud...légysziiiiii
Ford legvadabb lova
Legősibb társasjáték
Vkinek nagyon elege van vmiből
Görög szó, munkavégző erő...
Segítségre várok, ha valaki tud...légysziiiiii
Ford legvadabb lova
Legősibb társasjáték
Vkinek nagyon elege van vmiből
Görög szó, munkavégző erő...
Még lenne két kérdés! Segítsetek!
1. Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi?
2. Melyik a világ legősibb társasjátéka, amit ma a póker után a legtöbben játszanak pénzért az Interneten?
Köszike! Én is segítek, ha tudok!
1. Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi?
2. Melyik a világ legősibb társasjátéka, amit ma a póker után a legtöbben játszanak pénzért az Interneten?
Köszike! Én is segítek, ha tudok!
Köszönöm a segítséget!
csjoe
irtam neked mailt
irtam neked mailt
Hello!
Már csak ezek hiányoznak, de sehogy nem találom. Valaki segítsen plz.
1, Mit szoktak nagyobb programoknál felállítani, hogy megvédjen a kellemetlen időjárás elől?
2, Melyik az a Lap oldal, amelyik egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
3, Melyik Lap oldalon található a matematika érettségi egyik háromszögekhez és függvényekhez is kapcsolódó témaköréhez linkgyűjtemény?
Köszönöm
Már csak ezek hiányoznak, de sehogy nem találom. Valaki segítsen plz.
1, Mit szoktak nagyobb programoknál felállítani, hogy megvédjen a kellemetlen időjárás elől?
2, Melyik az a Lap oldal, amelyik egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
3, Melyik Lap oldalon található a matematika érettségi egyik háromszögekhez és függvényekhez is kapcsolódó témaköréhez linkgyűjtemény?
Köszönöm
Tyutyi!
Irtam emailt.
Irtam emailt.
Sziasztok!
Oktober 21-én irtam és mondtátok hogy adjam meg az email címem.
dekivagy@freemail.hu
Köszi mindenkinek!
Oktober 21-én irtam és mondtátok hogy adjam meg az email címem.
dekivagy@freemail.hu
Köszi mindenkinek!
Ha v.ki tudja légyszi írjon!
1.Kényelmesebbé teszi nyári pihenésedet a kertben?
2.Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi?
3.A Ford legvadabb lova?
4.Melyik a világ legősibb társasjátéka, amit ma a póker után a legtöbben játszanak pénzért az Interneten?
5.Két, - anyagában, állapotában, alakjába, tapintásában és hőmérsékletében azonos tárgyat ez a fogalom különbözteti meg egymástól
6.Török eredetű név vagy somogyi település mi az?
7.Görög eredetű szó a munkavégző erő képességre
1.Kényelmesebbé teszi nyári pihenésedet a kertben?
2.Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi?
3.A Ford legvadabb lova?
4.Melyik a világ legősibb társasjátéka, amit ma a póker után a legtöbben játszanak pénzért az Interneten?
5.Két, - anyagában, állapotában, alakjába, tapintásában és hőmérsékletében azonos tárgyat ez a fogalom különbözteti meg egymástól
6.Török eredetű név vagy somogyi település mi az?
7.Görög eredetű szó a munkavégző erő képességre
Sziasztok!
Tudjátok ki az a feltörekvő brit énekesnő aki feldolgozta a Metallica: Nothing Else Maters című számát?
Tudjátok ki az a feltörekvő brit énekesnő aki feldolgozta a Metallica: Nothing Else Maters című számát?
Sziasztok!
Lenne néhány kérdérsem,amivel elakadtam. Ha valaki tudna lszv, segítsetek!
1.Melyik az a médialejátszó, amelyik már a sörnél is népszerűbb?
2.Kényelmesebbé teszi nyári pihenésedet a kertben?
3.Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi?
4.A Ford legvadabb lova?
5.Melyik a világ legősibb társasjátéka, amit ma a póker után a legtöbben játszanak pénzért az Interneten?
6.Két, - anyagában, állapotában, alakjába, tapintásában és hőmérsékletében azonos tárgyat ez a fogalom különbözteti meg egymástól
7.Török eredetű név vagy somogyi település mi az?
8.Görög eredetű szó a munkavégző erő képességre
Előre is köszi....
Lenne néhány kérdérsem,amivel elakadtam. Ha valaki tudna lszv, segítsetek!
1.Melyik az a médialejátszó, amelyik már a sörnél is népszerűbb?
2.Kényelmesebbé teszi nyári pihenésedet a kertben?
3.Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi?
4.A Ford legvadabb lova?
5.Melyik a világ legősibb társasjátéka, amit ma a póker után a legtöbben játszanak pénzért az Interneten?
6.Két, - anyagában, állapotában, alakjába, tapintásában és hőmérsékletében azonos tárgyat ez a fogalom különbözteti meg egymástól
7.Török eredetű név vagy somogyi település mi az?
8.Görög eredetű szó a munkavégző erő képességre
Előre is köszi....
Köszi Makesz!
Taviadri! Ment mail.
Ez nem lehet igaz! Két kérdés fog rajtam kifogni? Ajajajj! Valakinek nagyon elege van mindenből
)
)Stendhal! Köszi megérkezett! Amit kérdeztél még: 2/3--as. Megy válaszmail.
úgy néz ki, közben átment. Nézd meg mégegyszer. Köszi
Stendhal!
Publikus az e-mail-om, láttam hogy írtad a fórumon, hogy írtál de nem jött meg. makesz.haho@freemail.hu
köszi
Publikus az e-mail-om, láttam hogy írtad a fórumon, hogy írtál de nem jött meg. makesz.haho@freemail.hu
köszi
taviadri! ment egy mail.