// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 455 / 539 oldal |
zenélő csodamasina és a fecsegő telefon
Húú, hát akkor nem kapkodják el a dolgot!
Én is beküldtem már a sütifalós játékra és még be szeretném a zenélő csodamasinára is, ha összejön annyi pont!
Én még visszajelzést sem kaptam, hogy megérkezett volna a levelem hozzájuk!
Akkor most kezdejek el aggodni?
Én is beküldtem már a sütifalós játékra és még be szeretném a zenélő csodamasinára is, ha összejön annyi pont!
Én még visszajelzést sem kaptam, hogy megérkezett volna a levelem hozzájuk!
Akkor most kezdejek el aggodni?
Törpi! Melyik ajándékot választottad?
Rossmann 500ft-os Pampers pelenka kupont elcserélnék!
én augusztus 4.-én adtam fel ajánlva és 29.-én meg is kaptam.
Én július 4-én küldtem be a Pampers vonalkódokat és még a mai napig nem jött az ajándék. Csak egy értesítőt kaptam hogy megkapták a pontokat és hogy az ajándék postázása ezt követően várható! Már annyira türelmetlen vagyok! A két legtöbb pontos ajcsit választottam a kislányomnak!
Tescoban beváltható 500 Ft-os bónt (Libero pelusra) elcserélnék Pampers vonalkódra!
Valamint van még dm-ben beváltható kupon is:
Libero Baby, Discovery és Junior pelus 500 Ft,
Libero Up & Go 250 Ft!
C&A-ban beváltható babaruha kupon (92-es méretig) 50%-os kedvezménnyel!
Mindért Pampers vonalkódot kérek cserébe!
Ha valakit érdekel írjon mailt!
Valamint van még dm-ben beváltható kupon is:
Libero Baby, Discovery és Junior pelus 500 Ft,
Libero Up & Go 250 Ft!
C&A-ban beváltható babaruha kupon (92-es méretig) 50%-os kedvezménnyel!
Mindért Pampers vonalkódot kérek cserébe!
Ha valakit érdekel írjon mailt!
5 db kódos SPORT szelet csomagolásom elcserélném.
Keresek:
1 csomag Huggies pelus vásárlásról szóló blokkot.
Keresek:
1 csomag Huggies pelus vásárlásról szóló blokkot.
Szia!
Köszi a választ!
Türelemmel várok,várunk!
Milyen játékot kértetek, ha megkérdezhetem?
Jó a játék?
Mi sütifalót kértünk elsőnek, de szeretnék még egy másikat is, csak kérdés sikerül-e összeszedni rá a 36 pontot!
Még 1x köszi!
Köszi a választ!
Türelemmel várok,várunk!
Milyen játékot kértetek, ha megkérdezhetem?
Jó a játék?
Mi sütifalót kértünk elsőnek, de szeretnék még egy másikat is, csak kérdés sikerül-e összeszedni rá a 36 pontot!
Még 1x köszi!
Szia!
Állítólag havonta 1x van ajándékosztás, azt mondta a futár, mert még én is várok egy ajándékot. Változó. Én az egyik játékot 3 hét után kaptam meg, a másikat pedig majdnem 2 hónap múlva. Előtte lévő nap értesítenek sms-ben. Szerintem akkor majd csak jövő hónapban ér oda. Mi is türelmetlenül vártuk, és várjuk.
Állítólag havonta 1x van ajándékosztás, azt mondta a futár, mert még én is várok egy ajándékot. Változó. Én az egyik játékot 3 hét után kaptam meg, a másikat pedig majdnem 2 hónap múlva. Előtte lévő nap értesítenek sms-ben. Szerintem akkor majd csak jövő hónapban ér oda. Mi is türelmetlenül vártuk, és várjuk.
Szükségem lenne még néhány Pampers vonalkódra!
Ha valakinek van, kérem jelentkezzen és megbeszéljük mint tudnék adni cserébe!
Ha valakinek van, kérem jelentkezzen és megbeszéljük mint tudnék adni cserébe!
Szia Educa!
Szeretném megkérdezni, hogy mikor küldted be a vonalkódokat?
Mert én is küldtem és már nagyon várom a játékot unokaöcsim és kisfiam miatt, csak kérdés mennyi idő kell míg megérkezik a játék!?
Szeretném megkérdezni, hogy mikor küldted be a vonalkódokat?
Mert én is küldtem és már nagyon várom a játékot unokaöcsim és kisfiam miatt, csak kérdés mennyi idő kell míg megérkezik a játék!?
Pampers vonalkódokat, Fa vonalkódra cserélnék.
sziasztok
cserére lenne
10 dm pont
5 fa/vadenecum vonalkód
5 knorr v kód
2 balaton
2 sportszelet kódóm
keresek: pampers vonalkódot
cserére lenne
10 dm pont
5 fa/vadenecum vonalkód
5 knorr v kód
2 balaton
2 sportszelet kódóm
keresek: pampers vonalkódot
Bocsi 50 db akart lenni
5 db Univeres bébikaja cimkémet Pampers vonalkódokra cserélném.
Sziasztok!
Már csak 6 pontra lenne szükségem.Segítsen már rajtam valaki??!!!Ha beküdtem a vonalkódokat utánna szivesen visszaadom ,mert én továbbra is Pampers pelust fogok használni.
Ibolya
Már csak 6 pontra lenne szükségem.Segítsen már rajtam valaki??!!!Ha beküdtem a vonalkódokat utánna szivesen visszaadom ,mert én továbbra is Pampers pelust fogok használni.
Ibolya
Hurrá!!!
Holnap hozzák a Fisher Price játékokat a Pamperstől!!! Most kaptam az sms-t..
Holnap hozzák a Fisher Price játékokat a Pamperstől!!! Most kaptam az sms-t..
Másképp kérdezem. Akinek 2005. október 1. előtt született a kisbabája, hogy küld be kódokat? Mailben is jó a válasz! :-)
Cica
Igen F.P. pl:formaevő dobozka,zenélő csiga-biga,sütifaló kincsesbödön,zenélő csodamasina.
Igen F.P. pl:formaevő dobozka,zenélő csiga-biga,sütifaló kincsesbödön,zenélő csodamasina.