Igen Péntek megjöttek, de adjunk teljes infot azoknak akik ugyan nem játszottak és "esetleg" érdekli a játék lefolyása.
Szóval most már megírták az első kör volt a csomag, második a fülhallgató, harmadik a roller. Új értesítések nem jöttek újabb körökről, nyereményekről, pótnyertességről, de lehet Ti kaptatok, a várva várt 3. körről 19 értesítést. Mert 1 roller foglalt.
A nyeremények "beszerzés" alatt

" alt="

">
Szóval a játékszabályzatban dec31-t ír a játék végének, talán addigra ide is ér a nyeremény.
Ha már adunk információt, adjunk teljeset, akit érdekel.
Akit nem elnézést, görgessen tovább.
https://www.lidl.hu/freshheads
A nyerteseket ott írják a honlapon
Sziasztok,
Ugy remlik hogy a Lidl uveggolyokban levo kodokkal van nyeremnyjatek. Esetleg valaki tud errol barmit is?
Megjöttek a Wilkinson-értesítések. Amerika!!!
ologa
Én értem a problémádat és megpróbáltam és igazad van!
Sajnos a regisztráció gombra kattintva kb. 1 percig pörög, aztán ugyan abbahagyja, de nem jön rá aktiváló kód, újra próbálom a regisztrációt, akkor már azt írja regisztrált e-mail, de aktiváló kód sehol... Sajnos ez a játék elég káoszos....
(Nemsikerült helyesen/betűpontosan idézni)
ologa123
Tényt, hogy nincs feltűnő helyen!
Utolsó előtti sor a játék kezdőoldalán, a belépés rovatban, aprócska betűkkel:
"Regisztráltál már? Itt jelentkezz be!"
Ristorante játék megy nektek? Lehet én vagyok hülye de nem találok belépési gombot, az email címemre azt írja, hogy már regisztráltam, aktiváló linkre már első kattintás után is azt írta, hogy lejárt/már aktiválták, új email címmel ha regisztrálni próbálok rákattintok a regisztrációra ami csak elkezd tölteni de nem tölt be, aktiváló email nem jön.
Tegnap bealudtam a Comedy Central műsorán, így nem tudom, hogy mi a helyes válasz itt: https://comedyclubjatek.hu/jatek-b
Elméletileg mindig vasárnap 21:00-kor ismétlik a péntek esti adást, de most a honlapon a vasárnapi műsorban nem Litkait látom este 9-kor, hanem Bödőcsöt...
Valaki tudja, hogy a mikor adják Litkai: Miért? c. kétórás mutatványát ismét? Elméletileg még holnap estig kellene, hiszen a választ holnap éjfélig el kell küldeni. A műsorjság szerint nem adják... Írtam nekik messengeren, még el sem olvasták...
Van tippem a helyes válaszra (az utolsó), de ez csak tipp.
Köszi

" alt="

"> feltöltöttem újból,így már jó lett,és ki is írta

" alt="

">
Szia Kedves Segítőkész Rejtvényfejtő!
Nem tudtam szerezni ebben a hónapban Patika Tükör újságot.
Nagyon megköszönném, ha szkennelve elküldenéd a rejtvény-oldalt!!!
üdv
Középen felugrik egy ablak, hogy sikeres feltöltés.
A Lipton teás játék mutat,vagy küld vmi értesítést,ha helyesen lett feltöltve a blokk? Köszi
Coop játékos porszívók érkeznek már?
bomec, köszönöm az infót.
Október elején töltöttem fel, azóta még csak megköszönték a blokkot.
Gondolom sok feltöltést kell ellenőrizni😁
A blokk ellenőrzéséig ezt látod! Amikor jóváhagyták a blokkot, kapsz egy emailt, amiben visszaigazolják azt és ebben az emailben lesz egy link, ahol az egyenleged látod majd! Ekkor kell majd a számlaszámod megadni! Ez nálam már 3 hete megtörtént, azóta várom a pénzt, igaz azóta még kétszer töltöttem fel blokkot, amiből az elsőt már visszaigazolták, az utóljára egy hete feltöltöttemet még nem!
Sziasztok,
Nektek megy az everydayme.hu pénzvisszatérítés?
Feltöltöttem a vásárlásaimat (blokk fotóját), de a profilomba belépve folyamatosan azt látom, hogy "x napja maradt a bizonylat feltöltésére".
A feltöltésről közben jött visszaigozoló email is.
Szóval nem értem.
Valakinek sikerült már a visszatérítés?
Mindenféle Unilever-játék SMS-ek jöttek 10 után.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások