Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 455 / 1052 oldal |
Nekem tetszik a pulikutya. Szerintem vmi attól, hogy nagyon egyszerű módszerrel készült (ötletes), attól még lehet aranyos, jópofa.
Wodehouse!
Leírhatatlan......., egy "csomag" fekete fonal szétvágba, itt-ott összeragasztva.... A pulinak nincs se szeme ("vak"), se szája, egy nagy nulla az egész!!
Édesanyámnak mondtam, hogy ajándékozza el, ismer valakit, akinek sok unokája + dédunokája van és nincs sok pénze, de azt mondta, hogy ezt még neki sem meri odaadni, nem járatja le magát.
Ez a pulikutya a negatívba való. Biztos valakinek a valakije jó pénzt kap ezért a Forest Papírnál, 10.000 db!
Leírhatatlan......., egy "csomag" fekete fonal szétvágba, itt-ott összeragasztva.... A pulinak nincs se szeme ("vak"), se szája, egy nagy nulla az egész!!
Édesanyámnak mondtam, hogy ajándékozza el, ismer valakit, akinek sok unokája + dédunokája van és nincs sok pénze, de azt mondta, hogy ezt még neki sem meri odaadni, nem járatja le magát.
Ez a pulikutya a negatívba való. Biztos valakinek a valakije jó pénzt kap ezért a Forest Papírnál, 10.000 db!
arpi001 levele,köszi szépen!!!
Ide is Mazda magazin.
Öcsémnek az egér.
Ide is Mazda magazin.
Öcsémnek az egér.
marbi öngyujtó
Cif kislexikonok (jó címzéssel)
Mazda magazin
Cif kislexikonok (jó címzéssel)
Mazda magazin
Bimbula,
olyan gyengék a pulik, hogy jobb lett volna a szalvéta? Hogy néznek ki?
olyan gyengék a pulik, hogy jobb lett volna a szalvéta? Hogy néznek ki?
Karaván kisautó és pulikutya nem, de megérkezett az összes marlborós nyeremény és egy nivea visage young ajándékcsomag 

Végre ide ért a karaván kisautó hozzám is 

VárszegiViki, válaszoltam 

wen: írtam neked mailt, légy szi válaszolj! Milyen az HBO táska?
Szállító2 filmes aj.csomi
/sapi+kulcstartó/
/sapi+kulcstartó/...pontosabban futár hozta a marlboros optikai egeret 

HBO táska
2 pulikutya (inkább küldtek volna egy csomag szalvétát....)
két db puli kutyus a forest-től ( egyik az anyám nevére szólt)
CIF nagytakarítási kislexikon és egy csomag ami még ??? ,mert a postás abban a fél órában volt itt amíg boltba voltunk.Ha felébred a kisfiam megyünk érte.
sada @ ment!
PallMall-tól kulcstartó, Marlbis gyújtó 

Multi promos levél. Jaj de örülök. 

Nivea Visage Young csomag 3db termékkel. Az első 200 regisztrálós játékért.
Hugi csomagja.Köszönöm.