Bubus várok.....
eddig sehol semmi!!!
majd csak ideér!!!
Jerry
Újra megismételtem a levelet
Bubus!
küldtél címet??az én címem megvan???
leírtad mit kérsz???
nálam is gondok vannak!!
Jerry
Válaszoltam is dél körül, de vacakol a freemailom, ha nem érkezik meg holnapig, újra elküldöm. Különben 2 van +45
axioma! Nálam működik rendesen az ingyenlotto!
Bubus!
megkaptad a levelemet??
még tegnap írtam neked!!
Napok óta van, kilépsz újra belépsz,és előkerülnek a hiányzók. Nem hiszem, hogy tudatosan csinálják, ez tényleg hiba lehet.
Napok óta van, kilépsz újra belépsz,és előkerülnek a hiányzók. Nem hiszem, hogy tudatosan csinálják, ez tényleg hiba lehet.
Vigyazzatok az ingyenlottoval, nalam legalabbis feltunt egy ujfajta hibajelenseg: meg lenne sorsolasom, megis azt irja, hogy mara mar nincs. Ekkor 1-2 frissites utan me'g visszakapom a tenyleges maradek szelvenyeket es lejatszhatom. Szoval szamolja'tok, mert atvero"s! (Masnal is van ilyen egyebkent?)
Több esélyed van ha nem egymás után küldöd be a kupakkódot...
Legalább is szerintem!
http://www.cocacola.hu/8_13_1_1.html
"5.a Kis és közepes nyeremények
A Szervező az Akció teljes időtartamára (összesen 77 nap) reggel 8.00-tól este 20.00-ig tartó időszakára 23.111, azaz huszonháromezer száztizenegy, véletlenszerűen kiválasztott nyerő időpontot határoz meg másodpercnyi pontossággal. A nyerő időpontok kiválasztása egy sorsoló program útján történik, közjegyző jelenlétében. A nyerő időpontok a résztvevők számára titkosak. A 6. szakaszban meghatározott nyereményt az a résztvevő fogja megnyerni, aki vagy az adott nyerő időpontban (dátum-óra-perc-másodperc) vagy az időpont utáni legközelebbi időpontban küldi be az érvényes kódot SMS-en keresztül és a nyereményre jogosító kupak birtokában van. Minden promóciós héten, hétfőtől vasárnapig, reggel 8.00-tól este 20.00-ig 2.000 azaz kétezer darab Coca-Cola gumimatracot és 100 azaz száz darab Coca-Cola hordozható, rádiós hűtőtáskát lehet megnyerni. Az akció teljes ideje alatt összesen 22.000 darab matracot és 1.100 darab rádiós hűtőtáskát lehet megnyerni."
Annyira azért nem voltak gondoskodók, de jó tudni
Más, bár nem ebbe a rovatba illő: oké a Pepsi, közben sikerült egyeztetnem.
Jó éjt, szép álmokat, megyek én is aludni, ha közben küldesz be kupakot, akkor sok sikert!

még valami nekem a beváltásnál azt mondták ha hibás nyugodtan vigyem vissza !!
Neked is mondták??
Jerry, már kiváltottam, de nem bontottam ki, ui. ez lesz az unokahúgom egyik ajándéka, most lesz a szülinapja, ezért nagyon jó hír, hogy nem egy bóvli. Azért magunknak is szeretnék egyet nyerni

Évi!
ki is váltottad már??nálunk két hétig nyúzták!! meg sem látszik rajta semmi ez most szerintem jó minőségű!
Jerry, nekem egy matrac sikerült, akkor 7-et küldtem el. Utána beküldtem még kb. 10-et, de mindegyikre az volt a válasz, hogy "sajna, ...."

Az én nyerőm valamikor délután negyed 7 körül futott be.
Évi!
én már a pontos számot nem tudom de legalább 100-nál tartok!!!!
az elején 24-ből 4 nyert ,utána olyan 30-ból 2nyert és azóta SEMMI.......
az időpontok lehetetlen belőle következtetni valamire is
de 10 , este félnyolckor 2 nyert egymás után de viszont ami jó volt egyiknap már másnap nem.
Dawn
Nem tudod megkérdezni az ismerősödet, hogy melyik napon és hánykor küldte be a nyerő kupakot? Nem mintha ez sokat segítene rajtunk, mert nyilván mindig más az időpont, de azért érdekelne. És gondolom, nemcsak engem

Egyébként ismeretlenül is grat neki, ehhez állati nagy mázli kell.
Ma ismét vártam a fotexnetes csomagomat, de ismét hiába. Már két délután ültem itthon fleslegesen, kb ötször beszéltem a futárcéggel.
Utoljára közölték, hogy holnap kettőre jönnek, mondtam , hogy az nekem nem jó, erre nagy sértődötten közölte, hogy akkor beírja a fél ötöt. Hát szerintem holnap is feleslegesen fogok itt várni, de akkor aztán irgum-burgum

Morticia!
Én sem szeretem az SMS játékokat. De ha jól belegondolsz, nagyjából ugyanannyiba kerül, mint a levélfeladás. Pláne, hogy a leveles játékokhoz általában több terméket kell megvásárolni, az SMS játékokhoz meg egyet (újabban kettőt is néha).
Leveles játéknál megvan az izgalom, hogy nyerek-e két, öt, tíz hét múlva, az SMS játéknál meg azonnal kapsz visszajelzést (vagyis ez lenne az értelme / sajátossága, de nem mindig van így). A cégek szerintem csak az "azonnal akarom, most azonnal!" mentalitásra válaszolnak az ilyen típusú játékokkal...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások