Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 456 / 9353 oldal |
Colgate heti nyereményt ma hozzta a GLS.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Wilkinsonról esetleg valakinek valami újabb információ esetleg? A blokk elküldése óta semmi infó. Ugyanez a helyzet a Delikát - Krups kávéfőző esetében is 😕
diderke
Ohh szuper, köszönöm szépen!
Ohh szuper, köszönöm szépen!
Nórika!
Igen így van.
Ahány termék van a blokkon,annyi pörgetés,csak feltöltésnél ne feledd beírni hány db!
" alt="
">
Igen így van.
Ahány termék van a blokkon,annyi pörgetés,csak feltöltésnél ne feledd beírni hány db!
" alt="
">Sziasztok! A magyar termék -es játéknál ha van 5 játszós termék a blokkon, 5x tudok pörgetni?
13-án jelentkeztek a 2. 3. körrel így mêg az is benne van 14-ébe.
Sőt!=
14.-ig kellett volna jelentkezniük.
Az első körösöknek a blokkot 10.-ig küldeni kellett.(Tehát hamarabb)
Német cég a megbízó!
14.-ig kellett volna jelentkezniük.
Az első körösöknek a blokkot 10.-ig küldeni kellett.(Tehát hamarabb)
Német cég a megbízó!
A "sőt" mit takar?
Eddig, minden a jsz-szerint zajlott.
Sőt!
Sőt!
Nostradamus!
Nem először fordulna elő, ha nem így lenne! De majd elválik.
üdv
Nem először fordulna elő, ha nem így lenne! De majd elválik.
üdv
9. cikk – Eredményhirdetés és a Nyeremény odaítélésének módja
1. A Nyereményjáték eredményei az adott Nyeremény nyertesének keresztneve, vezetéknevének első betűje és lakóhelye formájában legkésőbb 2022.10.21-től elérhetők a www.wilkinson.style weboldalon.
1. A Nyereményjáték eredményei az adott Nyeremény nyertesének keresztneve, vezetéknevének első betűje és lakóhelye formájában legkésőbb 2022.10.21-től elérhetők a www.wilkinson.style weboldalon.
vidaek:17ig kellett a 2-3 kör nyerteseinek elküldeni a blokkot, ha nincs blokk akkor már az addig beküldött (10ig) blokk mindig a magasabb kategóriájú ajándékot viszi, ez a játékszabályzatban is benne van.
Így a 2. körösél a 2. A 3. körösnél a 3. nyereményt. Ha két blokk van akkor a 2 és 3, ha három blokk van mindhármat. 1 ember kategóriánként 1 ajándékot nyerhet. (Ezt az emailíró vezette le.)
Szállítás ügyben még nem írtak. Gondolom lesznek még pótnyertesek.
Így a 2. körösél a 2. A 3. körösnél a 3. nyereményt. Ha két blokk van akkor a 2 és 3, ha három blokk van mindhármat. 1 ember kategóriánként 1 ajándékot nyerhet. (Ezt az emailíró vezette le.)
Szállítás ügyben még nem írtak. Gondolom lesznek még pótnyertesek.
A Wilkinson nálunk kétszer is jelentkezett már,mert több díjat is nyertünk.
Köszi
" alt="
">, várunk, reméljük van mire
" alt="
">
" alt="
">, várunk, reméljük van mire
" alt="
">Szia!
Még senkinél sem.
üdv
Még senkinél sem.
üdv
Sziasztok!
Wilkinson még senkinél nem jelentkezett a nyeremény ügyében?
Lassúnak tűnik nekem ez a nagy szülinapi játék...
Wilkinson még senkinél nem jelentkezett a nyeremény ügyében?
Lassúnak tűnik nekem ez a nagy szülinapi játék...
KicsiGila
Még egy észrevétel: többször is szembesültem azzal, hogy egy jónak tűnő játék végül semmi eredményt nem hoz (számomra), egy elsőre "gyengécske" pedig végül mégis bőven behozza az árát... ha lát némi esélyt az ember egy játékban, akkor próbálkozni kell!
Sok szerencsét!
Még egy észrevétel: többször is szembesültem azzal, hogy egy jónak tűnő játék végül semmi eredményt nem hoz (számomra), egy elsőre "gyengécske" pedig végül mégis bőven behozza az árát... ha lát némi esélyt az ember egy játékban, akkor próbálkozni kell!
Sok szerencsét!
KicsiGila
Szerintem aki ismer ilyen trükköt, most mélyen hallgat!... (pár hete nekem is megfogalmazódott ugyanez a kérdés, de nem éreztem indokoltnak feltenni. Most, hogy többen is vagyunk, akit érdekelne a "titok", már jogosnak vélem a felvetést. Valamit nagyon ügyesen csinál, aki nyer, vagy iszonyú összegeket áldoz egy játékra... én az elsőre tippelek!)
Szerintem aki ismer ilyen trükköt, most mélyen hallgat!... (pár hete nekem is megfogalmazódott ugyanez a kérdés, de nem éreztem indokoltnak feltenni. Most, hogy többen is vagyunk, akit érdekelne a "titok", már jogosnak vélem a felvetést. Valamit nagyon ügyesen csinál, aki nyer, vagy iszonyú összegeket áldoz egy játékra... én az elsőre tippelek!)
Nem vagy egyedül! Hááát, mostanában nekem sem!
Van valakinek trükkje hogyan lehet nyerni a nyerő időpontos játékoknál? 😄😄😄
Valahogy sosem jön össze.
Valahogy sosem jön össze.