Én is utálom az SMS játékokat, különösen haragszom a Coca Colára, ahol ráadásul emelt díjas is az SMS.
De az se jobb, ahol nem válaszolnak, a Bravo-nál mindig olyan érzésem van, hogy az űrbe küldöm a kódokat. Bár olyan is volt, hogy kaptam választ: "Az általad küldött kód hibás". Nem volt az.
Az Adidas játéknál pedig többször is jártam úgy, hogy nem érkezett válasz SMS. Így a 4 blokkomból 2-vel tudtam csak játszani, mert a hatodik SMS után bepörögtem, micsoda dolog az, hogy x számú SMS-t kell elküldenem, hogy egyszer méltóztassanak válaszolni??? Így aztán hiába nem emelt díjas, ha 10-szer kell elküldeni!!
Miért nem lehet rendesen, postán IS pályázni, ha már annyira ragaszkodnak az SMS-hez?
Amióta elindult a Bravos nyereményjáték,mást sem iszom mint narancslevet:-).Eddig hiába küldözgettem az smseket nem nyertem semmit,sőt még vissza sem jeleznek a fáradozásaimért.Mondjuk legalább annyit írhatnának,hogy mondjuk :köcike,amiért részt vettél a játékban(vagy mi...)
Kezd nagyon elterjedni ez az smses játékmód. Utálom!! Megvásárolom a terméket és még fizessek az smsért is,ha nyerni akarok....:/
Jó hírem van, egyik ismerősöm a coca-colás játékban nyert a múlt héten egy Peaugeot Cabriót. Én évek óta hiába küldözgetem, de ezek alapján van még remény.
22 coca cola sms= 00000000000000000000000eredmény
(1650Ft)
Rita
Jelentkezz e-mailben!
queene Hozzászólás - 2003. július 07. :: 21:04
Rita
Teljesen egyetértek, ugyanebben a cipőben járok
Most épp azon dühöngök, hogy megvettem a Garnier cuccot a Sparban, de hiába van blokkom, kitöltendő szórólapjuk nincs. Azt mondták, hogy kéne lennie - de sajnos nincs. Így gyorsaságira halvány esélyem sincs, de alighanem a játékból is kimaradok, mert a szórólap majd a játék után érkezik meg ide vidékre
Sziasztok!
A Sparban nekem se adtak szórüólapot. Írtam levelet L'Oreal Garnier Vevőszolgálat 1023 Budapest Árpád fejedelem u 26-28 címre, hogy ez így nem korrekt. Mellékeltem a blokk fénymásolatát és posta fordultával jött egy póló ( jó minőségű) és, hogy egyedi esetről van szó, de utána járnak.
Tanácsolom, hogy ti is írjatok, a pólóról ha már a cég hibájából lekéstetek, legalább így kárpótoljanak. Meg lássák, nem egyedi eset!
Tegnap fél öttől nyolcig dekkoltam otthon várva a fotexnetes csomagomat, közben háromszor telefonáltam, mindig azt mondták, hogy nyugodjak meg, megérkezik. Aztán nyolckor közölték, hogy majd holnap!

Sziasztok!
A Meridos Corás eset a törökbálinti Corában esett!!
Írtam nekik mail-t, de még nem válaszoltak!
Évi, te lehet, hogy a Délhúsról beszélsz?
Évi, Queene!
Ha hiszitek, ha nem, nekem van 2 felesleg. Pont ilyen okból hoztam többet, hogy másnak hátha kell. Én Sparban találtam. Eddig nemigen volt szó erről a játékról, azt hittem nemigazán játszanak velük. Szóval jelentkezzetek, és küldöm nektek a szelvényt.
Hathor
Látod, ez a kézenfekvő megoldás nekem sem jutott eszembe, hogy rákérdezzek, van-e ebből cseréje valakinek

De legalább ennyit okosodtam legközelebbre
Novake

Rita
Teljesen egyetértek, ugyanebben a cipőben járok
Most épp azon dühöngök, hogy megvettem a Garnier cuccot a Sparban, de hiába van blokkom, kitöltendő szórólapjuk nincs. Azt mondták, hogy kéne lennie - de sajnos nincs. Így gyorsaságira halvány esélyem sincs, de alighanem a játékból is kimaradok, mert a szórólap majd a játék után érkezik meg ide vidékre

Vidéken élek egy közepes méretű városban, közel s távol nincs szupermarket. Ide az akciós termékek több hetes késéssel érkeznek meg. A Kaiser akciós csomagolású hústermékek például csak az akció lejárta előtt pár nappal jött meg, a kódolt Carte D'or jégkrémek is majdnem egy hónapot késtek.. Már tart az O.B., Fonyódi ásványvíz, Haribo és Vienetta akció, de természetesen nyoma sincs az akciós csomagolásoknak. Így nemcsak a gyorsasági különdíjakról, de akár a nyereményjátékokról is lemaradhatok.
Személy szerint a fenti okokból utálom azokat az akciókat, ahol csak az akciós csomagolás nyer. Ez is egy olyan dolog, amikor rájön az ember, hogy mennyi előnyt élveznek a fővárosban és a megyeszékhelyeken élő emberek velünk, vidékiekkel szemben.
Nem értem, hogy ha
sophie
Szombaton a szegedi Corában vettem át a kávémat: Csak az aromajel kellett hozzá!!!
(Abból csak a sárga -meridos- játszik. )
Igen, igen. A TV-ben is úgy reklámozták!!!
sophie
Itt van előttem a Meridos szórólap, egy árva szót sem ír a vonalkódokról, csak az aromajeleket emlegeti.
Az ingyenes infovonal: 06-80-630-770, hívd fel, és kérdezd meg őket, szerintem a Cora-ban félrebeszéltek.
Idézek:
"Most igazán érdemes gyűjtenie az aromajeleket a Jacobs Merido termékekről (Jacobs Merido Mocca ls Aroma) a garantált ajándékokért! Küldje be az aromajeleket ls mi elküldjük Önnek ajándékát, vagy a játék ideje alatt személyesen is átveheti a Cora hipermarketek Bizalomkártya Irodáiban az üzletek nyitvatartási idejében. Minél több aromajelet sikerül összegyűjtenie, annál értékesebb ajándékokra számíthat."
Szó sincs a vonalkódokról!!
Évi! Csak akkor lesz furcsa ez a kijelentés, ha egyszer nyer az illető vmin...

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a Jacosb Merido játékában kaptatok-e már nyereményt (bögrét vagy kávékiöntőt? Ha ige, mit kellett leadni hozzá??? Ugyanis itt a Webnyeremény oldalán az áll, hogy az aromajeleket kell leadni, a megadott információs vonalon szintén azt mondják, hogy az aromajeleket kell gyűjteni! Mi ott voltunk a Corában, hogy személyesen átvegyük az ajándékot, de nem adták oda, mert szerintük kell a vonalkód is hozzá!
Most mi az igazság??
Állítólag a bolti szórólapokon ez is rajta van én viszont még egyetlen boltban sem találtam szórólapot! Ha viszont tényleg rajta van, akkor melyik infónak higgyek, a szórólapnak vagy az infovonalnak?????
Évi, ha tudtam volna...! Mi meg egy csomó Csemege karajt eszünk, de mivel a többi matricás termék mind ilyen kolbászféle volt - ami nálunk nem nagyon fogy -, pénteken, miután detektáltam, hogy lejárt az akció, legalább 6 db karajos csomagolást dobtam ki
Fel sem merült bennem, hogy cserealapot képezhet

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások