Egyenlőre itt a piros:
anthurium ~ flamingóvirág
Sohaj
De.
Majd néhány tartási jótanácsot magánban szívesen vennék!
Köszi.
Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 457 / 1052 oldal |
Sada, a rózsaszerű nem illatos, és nem börszerűek a levelei? (én meg igen komoly szinten szaporítok mindenféle extra csodát)
Most hoztak egy szept. eleji marbi pendrivet.
Ami késik, nem múlik.
Ami késik, nem múlik.
Én nem értek hozzájuk és még nem néztem meg a könyvben, de csodaszépek.
Az egyik bokor, rózsaszerű fehér virágokkal, a másik magasabb, a levelek közül kimagasló piros vitágokkal.
Egész jól átvészelték az utat, jól becsomagolták őket!
Az egyik bokor, rózsaszerű fehér virágokkal, a másik magasabb, a levelek közül kimagasló piros vitágokkal.
Egész jól átvészelték az utat, jól becsomagolták őket!
sada: még jó hogy kibírták a növények. Megkérdezhetem milyen növények? Én nagy növénybarát vagyok. 

Értesítés 2 knorr lapostányérról. .)
Egy postai csomag
, benne 2 gyönyörű cserepes növény, az 5zöldpont játék egyik nyereménye. 
, benne 2 gyönyörű cserepes növény, az 5zöldpont játék egyik nyereménye. 
1 cif nagytakarítási kislexikon érkezett pedig hétfőn kértem.Vannak még csodák.Nálam a név ,cím minden stimmelt.
Mindenkinek gratulállok, gladi-nak különösen tegnap igazán érdemes volt felkelned!!

Egy Lm cd tartó
, és most tlefonált a Marbis futár Mindjárt hozzék a 2 egeremet,amit szept, elején nyertem!!!!

, és most tlefonált a Marbis futár Mindjárt hozzék a 2 egeremet,amit szept, elején nyertem!!!!

1 Karaván autó.
Futár jött hajnalban

Minya!
Futár hozta.
Futár hozta.
A Multis hátizsákot futár vitte, vagy postán jött ?
Jansport hátizsák a Multitól.
oral-b fogkefék érkeztek még hétfőn, de csak ma tudtam lemenni érte a postára. Én P betűs vagyok, a lányom T betűs..
Rossmann játék - elsőbbségi Rexona érkezett.
Rossmann játék - elsőbbségi Rexona érkezett.

HBO ajándékcsomagok érkeztek rokonokhoz és hozzánk, egy nagyon szuper aktatáska + Filmzenevarázs cd, megjött a digitális fényképezőgép, a Budweiser aj. csomag és a Kaiser meghozta a megigért Raclette sütőt. Eredményes nap volt. 

Bravo üditők. (Velvetes)
Kőszőnőm!
leon
Hahh, gratulálok!
Hahh, gratulálok!