Novake, az én repertoáromban is vannak ilyenek, csak egy hajszálnyival rosszabb, nem ismerős, hanem közelebbi...
Délhús-sztori: mi nem eszünk Csemege karajt, de a játék kedvéért vettem, hogy tudjak beküldeni, gondolván, vk. nélkül odaadom annak a bizonyosnak. Kérdezem tőle, hogy szoktak-e ilyet enni. Válasz: igen, de mindig kidobjuk az akciós matricát.... Ez kicsivel még rosszabb, mint a Te eseted, mert élből közölte azt, amire a semmi kis agyából kitelt, vagyis hogy biztos el akarom kérni. Arra nem is gondolt a kis beszűkült, hogy én akarom odaadni. Vannak ilyen emberek....

Amióta megnyertem a Smash telcsit, az ismerőseim nem szívesen adják ide a vonalkódjaikat
Annak örülök, ha valaki ettől kedvet kap a játékhoz, de az elég elszomorító, ha "csakazértse" adja ide, nehogy nyerjek...
Úgy legyen bízzunk benne,hogy kifizetnek Az ígéret szép szó
Ja a vicc az egeszben, hogy a Locsmandi azt mondta, hogy a fonok szabin van, azert nem tud semmit tenni... bar gondoltam hogy o a fonok (ketto kozul az egyik, igy tudtam), de ha o a cegvezeto (abbol asszem tobb nem lehet), akkor meg cifrabb az egesz. Megprobalom en is felhivni...
sikjud, ha nagyon fenekbe akarod billenteni Locsmandit, akkor hivd a mobiljan, korabban beirtam ide en is, de ha rakeresel a domain.hu -ban a nyernifogsz.hu tulajdonosara, akkor onnan is megkapod (ott ugyan nincs ott, hogy hogyan hivjak, de tudsz hivatkozni, hogy onnan szedted a szamot).
A Smash-játék miatt 3 üvegről idő előtt le kellett szedni a kupakot, amit aztán kristályvizessel helyettesítettünk. Ez viszont olyan piszokul rászorult, hogy feszegetés közben szétvágta a mutatóujjamat
Mennyi veszély leselkedik a nyereményjátékosokra..

Kedves Játékosok!
Ez év áprilisában az Üzleti Média Kft. megvette a Nyerni Fogsz Bt-től többek között a www.nyernifogsz.hu oldal üzemeltetési jogát, a kifizetendő nyeremények kifizetésének kötelezettségét is magára vállalva. Az átadás – átvétel kapcsán felmerült problémák következtében az oldal üzemeltetése technikai okok miatt előre nem látható ideig szünetel. Az újraindításról és a nyertesek kifizetéséről E-mail-ben mindenkit hamarosan tájékoztatunk.
A játékosok illetve a nyertesek megértését és türelmét előre is köszönjük.
Üzleti Média Kft.
Azt hiszem végre komolyan vették az embereket( a nemtetszésünket). Jó lenne ha nem sokáig agonizálnának, és fizetnének végre.
Én is próbáltam Locsmándi Zsolt cégvezetővel beszélni, de sajnos a titkárnők szerint egész héten tárgyal, de ha lesz ideje, akkor visszahív. Ha nem akkor jövő héten újra próbálom, de nem fogom abbahagyni, utánajárok az egésznek, ha még bele rokkanok, akkor is.
Na mérgelődöm tovább.Nyaralásról hazafelé 3 Happy Meal menüt ettek a gyerekek a Mekibe. Most látom azzal is utat lehetet volna nyerni Eurodisneybe.
PUFF PUFFF, így jár aki nem követi az eseményeket a webnyereményen...
Nyerni fogsz: hol vannak azok a nyertesek akik január 20.után elérték a 13000 Ft feletti összeget.?Egy fél éve nem tudnak frissíteni? Nagyon várom mi lessz a végeennek a nagy átverésnek.
Vel!
Ugyanezt a tortúrát én is végig csináltam. És hányingerem van attól, hogy minden hó 1-én 6-8 pályázatot feladtam és nem csak az első 500-ba nem került be senki a családból, nem is nyertünk. Szerintem is vmi nagyon bűzlik!!!!!!!!
Ha vki nyert Legót jelezze, szívesen elcsereberélném!
veL Hozzászólás - 2003. június 28. :: 02:07
A Guseppe-játékon vettem részt és vártam a juni 10-i sorsolást, de nem rakták ki a honlapra nyerteseket, mint ígérték (ma már 27-e van). Telefonáltam az információs vonalra (433 4260), de elhajtottak azzal, hogy hívjam a 217 0227 számot. Ott sem tudtak felvilágosítással szolgálni, mondván, hogy nem ők a bonyolítók, csak közreműködők.
Tanácsolták a Felix Kft, mint bonyolító cég felhívását, de számot nem tudtak. Így - gondoltam, most már utánajárok a dolognak -, visszahívtam a Prohon Kft-t (433 4260 - az eredetileg hívott szám), ahol kapcsoltak egy "illetékest, de az is megkérdezte egy másik valakitől, és elkérte adataimat. 10 perc múlva tényleg visszahívott, hogy nem vagyok semmilyen listán. Őszintén szólva, nem csodálkoztam ezek után.
Szerintem egymásra mutogatás az egész, nem volt semmiféle sorsolás vagy hasonlók, csak ál-prmóció, hogy fogyjon a termék. Én meg lépre mentem. Vigyázzatok, csibészség!
mamoka, ez szep volt, koszonom a sajat es a parom neveben is. En penteken felhivom a cegvezetot, ugyse emlekszik mar hogy kinek hany hetet mondott, kivancsi vagyok egyezni fog-e a multkorival amit mond...
Én a Pepsivel nyertem egy focilabdát, a nevem benne volt a május 16-án megjelent nyerteslistában, de még nem kaptam meg, többször telefonáltam, de elhajtanak, hogy 90 napjuk van rá, hogy kézbesítsék, mit ugrálok

Valaki nyert a nivea softtal? Elvileg jun. 23-án volt az utolsó sorsolás, engem jun. 16-án sorsoltak ki, és azóta sem katam meg a nyereményem.

Lehet már nem is fogom, péntekig várok, ha addig sem.. akkor telefonálok.
Értesítelek benneteket, hogy nem a fogyasztó védelem foglalkozik az ügyben. Nem írnám itt ki , hogy hol tettem bejelentést, hátha ők is olvassák, de utána fognak hivatalos helyen nézni a cégnek. Ahogy megtudok valami konkrétumot az eredményről akkor részletesen tájékoztatlak benneteket.
Hívtam a Smash csapatot a telcsi miatt. Fel kell menni érte Bpestre

Kérdeztem, nem lehetne-e kipostázni. A lány nem tudott válaszolni, az illetékes kolléga szabadsaágon van.
na teljesen meggyőztetek, főleg az hogy a januárit sem fizették már.
Elfogyott a türelem Hétfőn megkezdem a hadjáratot . Azért nem árt azt is meg pendíteni amit irtatok volt-e közük a pénzkamionhoz és nem-e csak névváltoztatásról van most is szó.Hétfőn tájékoztatlak benneteket mi a helyzet. Végül is van nagyon drasztikus megoldás is az Apeh. Egy ellenőrzés eltudja dönteni mit művelnek. Megmerem kockáztatni, hogy legalább 10 ezer felhasználó látogatja az oldalt. Ennyi embert átverni !?!
Ha ilyen pofátlanok, hogy válaszra sem méltatják az embert akkor legyen nekik
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások