Sziasztok!
Beneveztem a kisfiamat egy szépségversenyre, nézzétek meg légyszi és ha tetszik nektek a lurkó, szavazzatok rá. Köszi! Csabi
Az elérhetőség: http://www.babaholmi.hu/index.php?todo=szepseg_galeri
a&kat=1&lapoz=hatra
Ja, ha nem lenne ott, a neve Roland-Hatvan
// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 458 / 539 oldal |
Egy doboz bontatlan Beba start tápszert cserélnék üveges bébiételre!

hogy én mekkora balfék vagyok... mondom, hogy ez nem az én napom... kár, hogy nincs itt olyan fej, amelyik vörösen ég...
szóval nincs itt senkinek felesleges PAMPERS VONALKÓDGYŰJTŐ füzete?
szóval nincs itt senkinek felesleges PAMPERS VONALKÓDGYŰJTŐ füzete?
sziasztok
van libero babafejem 2 db knorr rafinériát szertnék érte
van libero babafejem 2 db knorr rafinériát szertnék érte
morcoska, schokofalat
Szerintem nem lesz semmi baj a régi nickeddel, ha nem felejted le belőle a "c" betűt
schokofalat voltál régebben, így nem csoda, ha shokofalatként nem jutsz be
Próbáld meg úgy!
Szerintem nem lesz semmi baj a régi nickeddel, ha nem felejted le belőle a "c" betűt
schokofalat voltál régebben, így nem csoda, ha shokofalatként nem jutsz be
Próbáld meg úgy!
DM-es Johnson's baby olaj és Libero Swimpants úszópelenka kuponjaimat válaszborítékért felajánlom
na, akkor jó nevet találtam... keressek másikat?
én főleg a baba-mamá-ba írogatok...Morcossal ott még nem találkoztam...
én főleg a baba-mamá-ba írogatok...Morcossal ott még nem találkoztam...
shokofalat!
már van 1 hasonló nevű nick-társad, (morcos), ka nélkül.
Csak nehogy összetévesszünk!
már van 1 hasonló nevű nick-társad, (morcos), ka nélkül.
Csak nehogy összetévesszünk!

Sziasztok,
a másik nick-emmel (shokofalat) nem tudok belépni, /volt már másnak is ilyen?/ ezért ma nyitottam egy újat... sajna ilyen a hangulatom, ezért választottam ezt a nicket...brühühü...
Kérdésem lenne:
Van valakinek 1darab felesleges pampers kupongyűjtő füzete? Ha nincs rá szükséged, kérlek írj levelet! köszi
a másik nick-emmel (shokofalat) nem tudok belépni, /volt már másnak is ilyen?/ ezért ma nyitottam egy újat... sajna ilyen a hangulatom, ezért választottam ezt a nicket...brühühü...
Kérdésem lenne:
Van valakinek 1darab felesleges pampers kupongyűjtő füzete? Ha nincs rá szükséged, kérlek írj levelet! köszi
Sziasztok!
Pampers vkódokat keresek,cserébe Brendon és DM kuponokat ,baba és lánykaruhákat,kézzel festett kinder figurákat ,kozmetikai termékmintákat tudnák felajánlani.
Ibolya
Pampers vkódokat keresek,cserébe Brendon és DM kuponokat ,baba és lánykaruhákat,kézzel festett kinder figurákat ,kozmetikai termékmintákat tudnák felajánlani.
Ibolya
Bebe83 Írtam 1 emailt
Remélem odatalál
Du. véletlen másnak küldtem a neked szánt levelet
Remélem odatalál
Du. véletlen másnak küldtem a neked szánt levelet

pampers kódót keresek ha valaki tud segitsen megegyezzünk.
palditune@citromail.hu
palditune@citromail.hu
3 db pampers vonalkódomért szerintetek ?db Knorr rafinéria vk. kérhetek?
Muszáj megkérdeznem mert abszolut tanácstalan vagyok
Bebe83
pont egy amatőr cserélőbe botlotál
de cserélni szeretnék
Aki sokat szokot cserélni bizti tud tanácsot adni
Muszáj megkérdeznem mert abszolut tanácstalan vagyok
Bebe83
pont egy amatőr cserélőbe botlotál
de cserélni szeretnék
Aki sokat szokot cserélni bizti tud tanácsot adni

Hello
Nekem vannak pampers-es zacsijaim ha tudok segítek
Nekem vannak pampers-es zacsijaim ha tudok segítek
Van 15 pont Darlingom, meg sok egyéb.. Nagyon szükségem lenne pampers vonalkódokra...tudom másnak is, de ígéretet tettem, hogy egy pici babának lesz zenélő csodamasinája!
Lehetett igényelni jegyet a babaexpora a babafalva honlapján. Igényeltem is kettőt, Azt írták az első 160 kaphat ilyen belépőt.
Nekem sikerült is küldeniük 6 db-ot. Nem tudom hogyan, kettőt igényeltem.
Ki is nyomtattam, és tényleg 6 különböző sorszámmal kaptam.
Ha valaki szertne elmenni, szívesen felajánlok 4 db-ot cserére. Szeptember 2-án lesz.
Van még rengeteg libero figurám is cserére.
Estig leszek, aztán csak jövő héten valamikor.
Nekem sikerült is küldeniük 6 db-ot. Nem tudom hogyan, kettőt igényeltem.
Ki is nyomtattam, és tényleg 6 különböző sorszámmal kaptam.
Ha valaki szertne elmenni, szívesen felajánlok 4 db-ot cserére. Szeptember 2-án lesz.
Van még rengeteg libero figurám is cserére.
Estig leszek, aztán csak jövő héten valamikor.
Bebe83
Küldtem mailt
Küldtem mailt
sohaj!
Gratulálok!
Nekem novemberiek a gyerkőcök, majd körülnézek, mit találok, bár sokmindent eladtam már. Lehet tudni, hogy kisfiú vagy kislány lesz a trónörökös
a többit priviben 
Gratulálok!
Nekem novemberiek a gyerkőcök, majd körülnézek, mit találok, bár sokmindent eladtam már. Lehet tudni, hogy kisfiú vagy kislány lesz a trónörökös
a többit priviben 
Jelenleg forgalomban lévő Pampers vonalkódokat keresek (midi3-as:4015400115410,4015400109167,4015400140030, maxi4: 4015400115489,4015400109198,4015400140702)
Akinek esetleg lenne, kérem jelentkezzen és mindjárt írja meg azt is, hogy mit szeretne cserébe!
Köszi!
Akinek esetleg lenne, kérem jelentkezzen és mindjárt írja meg azt is, hogy mit szeretne cserébe!
Köszi!