Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 458 / 9353 oldal |
Nincs.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Für n.regina
Köszi, az érdekelne, hogy a második ájfon vajon bent van-e még a kalapba'...
Köszi, az érdekelne, hogy a második ájfon vajon bent van-e még a kalapba'...
Meddig kell mèg vàrni a cicatàpra? 🤔
Kedves Vágási Feri , spar-signal feltöltés után másnap SMS-ben értesített nyertességről (napi)
Colgate ajándékcsomagot mindenki megkapta már aki nyert?
Írtam nekik, de nem válaszolnak.
Írtam nekik, de nem válaszolnak.
Spar-Signal
Senki sem nyert még?
Vagy majd csak csak a játék befejezését követően (csütörtök/péntek) küldik ki az összes nyertesértesítést sms-ben?
Senki sem nyert még?
Vagy majd csak csak a játék befejezését követően (csütörtök/péntek) küldik ki az összes nyertesértesítést sms-ben?
Köszi Jelica! Na ha ma se jön írok a szervezőknek…
Levcsisz
8 hozzászólással alattad is ez volt a kérdés....
(Néha érdemes vissza olvasgatni, hogy mikről folyt a diskurzus...)
De mindenkinél ez történik.
Én is írtam nekik, de holnap én is hívom őket....
Nem hiszem el, hogy egyébként fel sem tűnik nekik, hogy nem érkezik be pályázat....vagy ez vajon hogy van ?
8 hozzászólással alattad is ez volt a kérdés....
(Néha érdemes vissza olvasgatni, hogy mikről folyt a diskurzus...)
De mindenkinél ez történik.
Én is írtam nekik, de holnap én is hívom őket....
Nem hiszem el, hogy egyébként fel sem tűnik nekik, hogy nem érkezik be pályázat....vagy ez vajon hogy van ?
A liptonos nyereményjátékban valakinek sikerült már feltöltenie a blokot?
10.13tól probálom és semmi, irtam a felületen üzenetet is nekik
Arra se válaszoltak.
10.13tól probálom és semmi, irtam a felületen üzenetet is nekik
Arra se válaszoltak.
pappocs
Talán hiba csúszott a dologba és holnap érkezik.
Nekem a sprintertől nem jön értesítés egy ideje, pedig régebben küldtek e-mailt.
Sőt új futár srác van és már 2x is megcsinálta, hogy nem hívott mikor jött és mivel nehéz a lakcímünket beazonosítani így simán visszaküldte a csomagjaimat, hogy ismeretlen a címzett... (1 maxxon, 1 screvoo)
Szerencsére a szervezők mindkét esetben jófejek voltak és újra küldték, de mostmár amikor adatokat adok meg mindig hozzáteszem, hogy a telefonszám azért van, hogy a futár HÍVJON, hogy érkezik és ezt legyenek kedvesek ráírni !
Talán hiba csúszott a dologba és holnap érkezik.
Nekem a sprintertől nem jön értesítés egy ideje, pedig régebben küldtek e-mailt.
Sőt új futár srác van és már 2x is megcsinálta, hogy nem hívott mikor jött és mivel nehéz a lakcímünket beazonosítani így simán visszaküldte a csomagjaimat, hogy ismeretlen a címzett... (1 maxxon, 1 screvoo)
Szerencsére a szervezők mindkét esetben jófejek voltak és újra küldték, de mostmár amikor adatokat adok meg mindig hozzáteszem, hogy a telefonszám azért van, hogy a futár HÍVJON, hogy érkezik és ezt legyenek kedvesek ráírni !
Luluanne!
Még nem kaptam meg. Ajánlva feladtam a blokkot, át is vették, és tuti rendben is volt, de még nem küldték. 🙄
Még nem kaptam meg. Ajánlva feladtam a blokkot, át is vették, és tuti rendben is volt, de még nem küldték. 🙄
pieceofluck
Megkaptad az algidás babzsákodat? Milyen?
" alt="
">
Megkaptad az algidás babzsákodat? Milyen?
" alt="
">Köszi,próbálok én is jelezni nekik!
Rita válaszoltam de nem jöttek😞
Tesco - MT
Írtam nekik, javították a jsz-t.
4 db-ot kell venni eccerre + Clubcard-csippantás.
Írtam nekik, javították a jsz-t.
4 db-ot kell venni eccerre + Clubcard-csippantás.
Laci73!
Már szombat óta ez van, írtam, de nem válaszol a Spice Comm., holnap hívom őket. Te is hívd!
06 30 520 4939
Már szombat óta ez van, írtam, de nem válaszol a Spice Comm., holnap hívom őket. Te is hívd!
06 30 520 4939
Sziasztok! Nektek működik a Liptonnál a blokkfeltöltés? Beírok mindent,csatolom a fotót (már 3 különböző méretben,képernyőfotóval is próbáltam),de semmi.Még annyi se,hogy sikeres feltöltés...Csak néz vissza rám bambán az oldal.
Értesítés nekem sem jött . Viszont válaszolni kellett email ben hogy jó e a felkínált időpont . Ha válaszoltál akkor biztosan érkezni fog délután 16-17 óráig bezárólag.
Mara irtak de még sehol senki meg ertesites se
pappocs sprinter futar hozza