Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 458 / 1052 oldal |
2 db Oral Cross Action Power, 50000ft CBA-OTP bankkártya
Cif levelek jó címzéssel 

yeeee
Köszi.
Az én koromban
ez már nagy szó! 
Köszi.
Az én koromban
ez már nagy szó! 
Sada,jól emlékszel!

Ha jól emlékszem, akkor kb. 100*150-es.
mekkora a Darling takaró mérete?
Darling takaró
fiamnak egy VOLT fesztivál-os dvd
An.13. levele! KÖSZI 

Sada, egészen kiváló ötlet, de csak Szegedig küldöm őket, úgyis hiányoltad az egerek mellé a macskákat

Kormos levele, köszönöm szépen!
Jansport hátizsák a Multi előző vonalkódos játékából
10e ftos ajándékcsomag az archicentrum játékán, benne egyetemes művészettörténet lexikonnal és egy számológépes vonalzóval és tollal
Jansport hátizsák a Multi előző vonalkódos játékából

10e ftos ajándékcsomag az archicentrum játékán, benne egyetemes művészettörténet lexikonnal és egy számológépes vonalzóval és tollal

Függeszd fel az erkélyen, lengesd be a macskákkal és küldd őket Föld körüli pályára! 

Futár hozott egy egeret (lógnak még egy másikkal is), és egyidejűleg egy MultiCollection-nal nyert függőágyat!!
Igazi meglepetés volt!
Kibontotta már valaki, aki szintén nyert? Sajnálatos módon egész kevés fára tudom felkötözni a lakásban, így a kibontással várok még egy kicsit, de nagyon kíváncsi vagyok! 
Igazi meglepetés volt!
Kibontotta már valaki, aki szintén nyert? Sajnálatos módon egész kevés fára tudom felkötözni a lakásban, így a kibontással várok még egy kicsit, de nagyon kíváncsi vagyok! 
Avril Lavigne CD+DVD.
Baba hűtőmágnes
fozo.gabi én is a vége felé adtam fel, remélem, hogy akkor mi is kapunk kisautót
(..a Babát is a végén adtam fel
)
fozo.gabi én is a vége felé adtam fel, remélem, hogy akkor mi is kapunk kisautót
(..a Babát is a végén adtam fel
)Baba hűtőmágnes és újabb Karaván autó a férjem nevére ismét 

Tesóm is kapott tegnap két ciff lexikont,idegen nevekkel.
Ide is két karaván autó érkezett...
nálam az az érdekes, hogy egy kis dobozban küldték térítvényesen a kettőt az én nevemre, pedig különböző neveken adtam fel...
De létszámban megvannak az a loényeg... bár én személy szerint egy kicsit nagyobb méretűekre számítottam...
nálam az az érdekes, hogy egy kis dobozban küldték térítvényesen a kettőt az én nevemre, pedig különböző neveken adtam fel...
De létszámban megvannak az a loényeg... bár én személy szerint egy kicsit nagyobb méretűekre számítottam...
Érkezett újabb két Karaván autó, ami azért furcsa, mert ezt a két pályázatot már az akció vége felé adtam postára. Lehet, hogy ezért álltak el attól, hogy egy embernek egy autót postáznak, mert még igy is az augusztus vége felé feladott borítékok is belefértek a 30000 pályázatba...
Meglepi volt
Tegnap én is kaptam baba hűtőmágnest.
Meglepi volt
Tegnap én is kaptam baba hűtőmágnest.
2 db Soma Mamagésa dreher pohár