A Guseppe-játékon vettem részt és vártam a juni 10-i sorsolást, de nem rakták ki a honlapra nyerteseket, mint ígérték (ma már 27-e van). Telefonáltam az információs vonalra (433 4260), de elhajtottak azzal, hogy hívjam a 217 0227 számot. Ott sem tudtak felvilágosítással szolgálni, mondván, hogy nem ők a bonyolítók, csak közreműködők.
Tanácsolták a Felix Kft, mint bonyolító cég felhívását, de számot nem tudtak. Így - gondoltam, most már utánajárok a dolognak -, visszahívtam a Prohon Kft-t (433 4260 - az eredetileg hívott szám), ahol kapcsoltak egy "illetékest, de az is megkérdezte egy másik valakitől, és elkérte adataimat. 10 perc múlva tényleg visszahívott, hogy nem vagyok semmilyen listán. Őszintén szólva, nem csodálkoztam ezek után.
Szerintem egymásra mutogatás az egész, nem volt semmiféle sorsolás vagy hasonlók, csak ál-prmóció, hogy fogyjon a termék. Én meg lépre mentem. Vigyázzatok, csibészség!
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 458 / 511 oldal |
Ide irom mert itt volt rola szo: kikuzdottem magamnak az "akcios" ventillator(oka)t a fotexnetnel! Meg csak telefonos igeret van rola, de hiheto. Azt hiszem, sikerult karpotoltatnom magam a nullazasert (ami sovany vigasz, mert a tobbi jatekosnak ez nem segitseg, de ugy tunik abban nagyon nem lehet meggyozni oket).
A nyernifogsz-on a fiam neve a januári listán van de még őt sem fizették ki.Szerintem a hirdetési bennerért felszedik a pénzt és kivonulnak mint a "Pénzkamion" ingyenes játékon történt, lehet hogy az is az övék volt.? A "lutri" tisztességes , nekünk már többször fizettek és csak 1 hónapot kellett várni .
...marmint ket het mulva se fogjak tudni, hogy mikor fizetnek...
ja es elvileg anno en megemlitettem neki az adopapir kerdest is, lehet hogy ebben is lesz valami elorehaladas, ha esetleg egyszer beindul a gepezet.
ja es elvileg anno en megemlitettem neki az adopapir kerdest is, lehet hogy ebben is lesz valami elorehaladas, ha esetleg egyszer beindul a gepezet.
Beszeltem Locsmandi Zsolttal (nyernifogsz). Azt allitja, hogy a ceg vezetoje szabin van, meg innentol 10 napig. Persze finoman celoztam ra, hogy sejtem hogy csak a cegnev valtozott, de ugy tunt, nem akarta megerteni, es mondta az alap lerazo szoveget. Annyit birtam belole kicsikarni, hogy 2 het mulva mar tud biztosat mondani (meg persze azzal kezdte, hogy biztosan kifizetik majd). Mondjuk februar vege ota lett volna idejuk megoldani... es sejtem hogy 2 het mulva se fogjak, de mindegy, mit erolkodtem volna a telefonba.
A frrrancba! A hét elején küldtem be több kupont az Esti Hírlapnak, hévízi hétvégét lehetett volna nyerni, erre most olvasom a friss hírekben, hogy az Esti Hírlap csődbe ment

80/201-205, 1/459-4999, 1/303-9075.
Ügyfélfogadás: Hétfőn 8-17, kedd-csütörtök 9-16, pénteken 9-14 óráig. (József krt. 6)
Ezeket a számokat kaptam emailben hétfőn szándékozom felhívni
Ügyfélfogadás: Hétfőn 8-17, kedd-csütörtök 9-16, pénteken 9-14 óráig. (József krt. 6)
Ezeket a számokat kaptam emailben hétfőn szándékozom felhívni
Ha megadod a fogy.védelemtől jelentkező hölgy/vagy úr nevét és telefonszámát, szívesen felhívom, mivel én is ugyanabban a cipőben járok, mint Ti, nekem is márciustól lógnak a pénzzel.
arra gondoltam ahol fel van tüntetve hogy mennyi pénz vár kifizetésre
én kimentettem a szabályzatot cég nevet meg az összeget.Egyszer próbálkoztak már, hogy elvesztek az adatok nem tudják mennyi pénz gyűlt össze de akkor elküldtem nekik mivel nekem akkor is ki volt mentve.
Amúgy nem válaszoltak idáig csak a visszaigazolás jött meg,hogy elolvasták. Az a gyanúm a régebbi kifizetéseknél se stimmel valami ugyanis kértem év elején az adóigazoláshoz papirt ,de nem kaptam
Valószínű,hogy azt sem fizették be csak tőlünk levonták, Szóval vannak homályos foltok. Hiába adták el a játékot /céget/ visszamenőleg 5 évig vizsgálhatja az Apeh.
én kimentettem a szabályzatot cég nevet meg az összeget.Egyszer próbálkoztak már, hogy elvesztek az adatok nem tudják mennyi pénz gyűlt össze de akkor elküldtem nekik mivel nekem akkor is ki volt mentve.
Amúgy nem válaszoltak idáig csak a visszaigazolás jött meg,hogy elolvasták. Az a gyanúm a régebbi kifizetéseknél se stimmel valami ugyanis kértem év elején az adóigazoláshoz papirt ,de nem kaptam
Valószínű,hogy azt sem fizették be csak tőlünk levonták, Szóval vannak homályos foltok. Hiába adták el a játékot /céget/ visszamenőleg 5 évig vizsgálhatja az Apeh.
Milyen adatokra gondoltal? Screenshot? Az email-ben csak az adataimat kertek, nincs benne semmi utalas arra, hogy mikor es mennyit fizetnenek. Na jo, valakinel jo ha megvan a jatekszabalyuk, azt pl. megcsinalhatom. De felek, egyik se bizonyit semmit... igaz, feljelenteni azert meg lehet oket, en is alairom, ha szamit valamit.
ja és ajánlom kimenteni a gépetekre az adatokat mielött "véletlenül" összeomlik a rendszerük és "elvesznek" a kifizetendő adatok
irtam a fogyasztóvédelemnek megirtam esetünket a nyernifogsszal kapcsolatban. Ma kaptam választ hivjam őket fel telefonon. Tehát ezek szerint foglalkoznának az üggyel. Na most irtam egy emailt a nyernifogsznak utoló felszólításként :
Tisztelt Nyernifogsz
Érdeklődnék mikor kapom meg az áprilisi nyereményt
Azt olvastam több fórumban is.hogy már régóta nem fizetnek.
Kérem válaszoljon levelemre és ne rázzon le azzal, hogy tulajdonos váltás volt.
Ha nem fizetnek akkor milyen jogon működik az oldal.
Akárki a tulajdonos fizessen vagy fügessze fel a játékot, amig nem tudnak megegyezni.
Ha nem kapok érdemi választ intézkedni fogok, hogy az oldal szüntesse be a működését.
Becsapják az embereket ! Ez csalás.
Most várom válaszukat. Ha hétfőig nem válaszolnak, akkor telefonálok a
fogyasztóvédelemhez. Hát egyenlőre ennyi fejlemény van. Lehet hogy a pénzünket nem kapjuk meg, de legalább a többi embert ne csapják be
Várom véleményeteket
Tisztelt Nyernifogsz
Érdeklődnék mikor kapom meg az áprilisi nyereményt
Azt olvastam több fórumban is.hogy már régóta nem fizetnek.
Kérem válaszoljon levelemre és ne rázzon le azzal, hogy tulajdonos váltás volt.
Ha nem fizetnek akkor milyen jogon működik az oldal.
Akárki a tulajdonos fizessen vagy fügessze fel a játékot, amig nem tudnak megegyezni.
Ha nem kapok érdemi választ intézkedni fogok, hogy az oldal szüntesse be a működését.
Becsapják az embereket ! Ez csalás.
Most várom válaszukat. Ha hétfőig nem válaszolnak, akkor telefonálok a
fogyasztóvédelemhez. Hát egyenlőre ennyi fejlemény van. Lehet hogy a pénzünket nem kapjuk meg, de legalább a többi embert ne csapják be
Várom véleményeteket
Vodafone június 15-től érvényes új díjszabását az érdeklődők a cég honlapján olvashatják
De néztük, csak ennél negatívabb már nem is lehet !
Beirtam a másikba, nem néztétek: Vodafone Magyarország szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy július 15-től megváltoztatja GPRS internetszolgáltatásának paramétereit. A szolgáltatás havidíja 3125 forint marad, ám ez az összeg az eddigi 1 gigabájt helyett csupán 200 megabájt adatforgalmat tartalmaz majd. Az ezen felüli adatforgalmazásért sávonként további díjakat kell majd fizetnie a felhasználóknak: 200 és 500 megabájt közötti adatátvitel esetén az internetdíj összesen bruttó 7000 forintra emelkedik, 500 megabájt és 1 gigabájt között bonyolított havi adatátvitelért pedig 13 ezer forintot kell fizetni majd az ügyfeleknek. 1 gigabájt feletti adatforgalom esetén minden megkezdett 1 gigabájt további bruttó 17 ezer forintba kerül.
Meg szerencse, hogy a 2 eves szerzodes meg az uj telefon miatt vegul nem mentunk bele. Most kabelen korlatlanul vagyunk 12e-ert... na jo, azt nem lehet elvinni, de ketlem hogy a tizezrekbol sokan a mobilitas miatt vettek (az egyeb lehetosegek hianyaban persze lehet). Egyebkent az egyik munkatarsam lakcimen a terkepuk szerint volt lefedettseg, de nem ment neki, erre direkt miatta _megvaltoztattak a terkepet_, hogy le tudjak razni a reklamaciot! Meg kuzd veluk...
Már mondom is le. Nekem kb. 1,2 GB a havi forgalmam ez 30.325 Ft. lesz. Szemét gazemberek, becsalják az embert aztán ez a vége.
Ebben az országban mindenki akkora tetű lehet, amekkora akar??
Queene, utólag is még 1x köszi, hogy óvtál a Vodafone-tól, ezt olvassátok:
Vodafone+szívás: rádupláztak a netárakra
Újabb csapást mértek az olcsó internetre
A cég becslése szerint több tízezren fizettek elő a Vodafone által kínált olcsó internetelérésre, amikor a Matáv megszüntette a 150 forintos kedvezményt. Egy év után aztán ez a kedvezmény is megszűnt: július 15-től akár háromszor annyit is fizethetnek a korlátlan elérésért az ügyfelek. A minisztérium tehetetlen, az ellenfelek gyengék.
....Eddig csak a telcsi volt drága - most már a GPRS is az lesz
Júliustól azonban már nem csak a sebesség, hanem az ár is problémás lesz: a 3125 forintos havidíj ezentúl ugyanis csak az internetezés első 200 megabájtját fedezi.....
Folytatás itt: http://axel.hu/cikk/axel.hu/27504
A matáV is egy genyó, a Vodafone is, nem sok választása marad az embernek
Queene, utólag is még 1x köszi, hogy óvtál a Vodafone-tól, ezt olvassátok:
Vodafone+szívás: rádupláztak a netárakra
Újabb csapást mértek az olcsó internetre
A cég becslése szerint több tízezren fizettek elő a Vodafone által kínált olcsó internetelérésre, amikor a Matáv megszüntette a 150 forintos kedvezményt. Egy év után aztán ez a kedvezmény is megszűnt: július 15-től akár háromszor annyit is fizethetnek a korlátlan elérésért az ügyfelek. A minisztérium tehetetlen, az ellenfelek gyengék.
....Eddig csak a telcsi volt drága - most már a GPRS is az lesz
Júliustól azonban már nem csak a sebesség, hanem az ár is problémás lesz: a 3125 forintos havidíj ezentúl ugyanis csak az internetezés első 200 megabájtját fedezi.....
Folytatás itt: http://axel.hu/cikk/axel.hu/27504
A matáV is egy genyó, a Vodafone is, nem sok választása marad az embernek
Ez a Locsmándi elég ritka név, bevásárlóközpontokban futnak ilyen néven boltok, kaját, pogácsát + frissen préselt narancslevet árulnak, és szvsz hülyére keresik magukat vele. Ezek után még ilyen pofátlanok is 

Nekem a telefonnal ulo no direktben megmondta, hogy ebben az ugyben ugysem hivnak vissza... kivancsi vagyok, hogy fognak-e keresni teged.
Locsmandinak a mobilszamat irtam lentebb, majd ha nyugi lesz itt az irodaban, felhivom.
Locsmandinak a mobilszamat irtam lentebb, majd ha nyugi lesz itt az irodaban, felhivom.